Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To nov 07, 2006 10:37 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:
Daihatsu je napisal/-a:Ja in spet je vse potekalo skozi Alesicevo prizmo kot da je on edini ki ima pravico soditi Mihaelu.

In kot da ga on edini resnicno pozna in je njegova verzija edina pravilna.

Pa se to ob dejstvu da vsaki pravi poznavalec Formule 1 ve da Alesic Mihaela organsko ne prenese.

In ti osebno poznaš Ališiča kajne ;) Kako lahko potem kaj takega govoriš, ki pa nimaš pojma o čem sploh govoriš. Oddaja je za Slovenske razmere zelo dobra. Upam, da se zavedate tisti, ki šimfate, kaj vse je potrebno da prideš do take oddaje. Sploh si mislit ne morete.

Pokazali so mnenja(dveh strani) ene strani, ki ga hvali, ter druge strani, ki ga ne hvali, priznava pa da je bil odličen voznik. Ali obstaja tudi treja, vmesna stran? Kaj še hočete?

Fak ane

:roll:

Boste morali na POP dobiti Niko Miheliča

Tehnično podkovan a kaj ko je dolgočasen za spanje.
Slika

Daihatsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Daihatsu To nov 07, 2006 10:52 pm

Dejansko sem rekel da to ve vsak pravi poznavalec Formule 1. Nekateri to pac niso pa ni v tem nic slabega.

In za tem stojim kar sem rekel dokazoval pa nebom ker niti nima smisla pa jaz nimam dobenega zadovoljstva v tem pa tudi drugi ne vrjamem da bi ga imeli.

Kot sem rekel:

Vsak pravi poznavalec Formule 1 to pac ve.

Daihatsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Daihatsu To nov 07, 2006 10:55 pm

Pa se s tem da jaz Alesica ne sodim s tem pa pravim kaj je prav ali ne da smo si na jasnem.

Jaz sem pac ocitno dejstvo povedal in nevem zakaj bi se zdaj eni radi pametne delali ces da to ni res?

Ce pa je res.

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To nov 07, 2006 11:15 pm

Pol leta nazaj je bil en intervju z Ališičem in je reku, da je najprej še v začetnih letih navijal za Šumija, pol pa je moral postati objektiven, če je hotel biti komentator. No, to je reku, kaj je pa res, pa ne vem :roll:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To nov 07, 2006 11:38 pm

Daihatsu je napisal/-a:Pa se s tem da jaz Alesica ne sodim s tem pa pravim kaj je prav ali ne da smo si na jasnem.

Jaz sem pac ocitno dejstvo povedal in nevem zakaj bi se zdaj eni radi pametne delali ces da to ni res?

Ce pa je res.

Pazi, ti samo praviš kot misliš. Pa ga dejansko poznaš. Ti je osebno rekel, katerega sovraži :?:

Dejstva so vseprej kot misli neke osebe ;)
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To nov 07, 2006 11:43 pm

Cash je napisal/-a:Pol leta nazaj je bil en intervju z Ališičem in je reku, da je najprej še v začetnih letih navijal za Šumija, pol pa je moral postati objektiven, če je hotel biti komentator. No, to je reku, kaj je pa res, pa ne vem :roll:

sej se je ze pr tekmah vidl kok je naviju za njega.....tko da mislm da tega ni treba kej prevec omenjat....

usec mi je blo v temu dokumentarcu k niso kazal sam najbolse stvari o njemu
Slika

Daihatsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Daihatsu To nov 07, 2006 11:46 pm

Bom se enkrat rekel: Alesic Mihaela organsko ne prenese.

Ko bi le bil objektiven oziroma ko bi vsaj nekdo se bil zraven njega ki bi imel pravico povedati svoje mnenje ne pa povzemat Alesicevo bi ze bilo nekaj.

Morda je sedaj proti koncu se mi dopadlo to da je dvakrat gostil Walter Wolfa in Walter kot Walter pac nebi bil pravi Wolf ce nebi povedal tocno to kaj ga zuli in njega Alesic si nekak ni upal cenzurirat in mu vsiljevati svojega mnenja in neke sence metati na dolocenega dirkaca.

Pa s tem ne mislim da bi mogel nositi Mihaela po rokah ali mu namenjati kaksno posebno pozornost nic vec kot drugim a simfal bi ga lahko bistveno majn ne pa da je se samo s tem obremenjeval in nas obremenjeval kaj Mihael dela narobe. Vrjamem da je nasprotnikom Mihaela to bilo tudi vsec ampak jaz recimo nikoli ne navijam za Alonsa recimo ki je sedaj aktualen ali Hill a prej recimo ali kogarkoli drugega in ce bi Alesic toliko imel proti katerem od njih bi tudi mene kot nenavijaca tistega dirkaca to s casoma zacelo motiti.

Vcasih je med tekmo to Alesicevo pocetje bilo ze prav mucno poslusati posebej ob tekmah ki niso bile dirkasko prevec zanimive.

Najbolj ocitno je bilo to zadnje 3 ali pa 4 sezone kjer je sistematsko in vcasih ze prav preverzno si Alesic dovolil iti predalec in je izpadel dobesedno kot nek posiljevalec z svojim mnenjem ze in njegovim prav-om. Prav rabil je napako Mihaela na tekmo ki jo je lahko analiziral in nam jo celo tekmo prodajal. Pa se za nazaj seveda je zlahka znal s cim postreci le da je dobil svoje zadoscenje.

Nevem kako naj to drugace opisem ampak to objektivno ni in naj on rece nevem kaj v intervjuju dejstvo je da kot komentator ni deloval profesionalno in to ne kaksno tekmo da bi ga biksal ampak je to postala zadnje sezone rutina.

V bistvu ce ljudje na POP tv niso tega opazli in ukrepali nevem zakaj bi se jaz naj s tem obremenjeval ampak tak k osem napisal pa se kaj zraven je bilo to je dejstvo saj to ne rabis biti genij da vidis.

Daihatsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Daihatsu To nov 07, 2006 11:52 pm

Pa kljub temu nimam nic proti Alesicu pac je kaki je. Jaz sem to pac skusal odmisliti kaj je pocel. Vcasih je slo odmisliti komentiranje vcasih ne pa na koncu mi je tak blo vseeno.

Samo to je traba blo povedati o korektnosti komentiranja njegovega v tej temi ker me je zulilo pac.

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Sr nov 08, 2006 5:38 am

Kot sem napisal. Verjamem, da je težko delati, oziroma narediti tako oddajo. Toda mnenje dveh ljudi je premalo, da bi lahko pomagalo ustvariti neko mnenje o nekomu.

O mnenju bi lahko vprašali, npr. tudi lastnike moštev, vodje moštev, njegovo tiskovno predstavnico, tudi kakšnega moštva,.... ne vem koga še.Čim več ljudi, ki so imeli stik z njim. Michael je imel velik štab ljudi za seboj. Toda eno uro poslušati samo dva, sorry tri (še Mirčija), se mi pa ne zdi objektivno. Prej dogočasno. Če delaš tako oddajo, jo naredi čimboljšo. Ne pa, da jo narediš, zato da lahko rečes, da si jo.

Glede Ališiča ne bom izgubljal besed.

Žalostno je le to, da človek, ki ima "dostop" do takih in toliko informacij, naredi tako bedno oddajo. Vsaj za mene. Sem pač vse to in še več o Michaelu, videl in šlišal že pred leti. Tako, da so v tej oddaji samo "pogreli" že prevečkrat povedane stvari. Povedali pa nič novega.

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Sr nov 08, 2006 8:51 am

oddaja je bila dokaj zanimiva zaradi sumaherja in ne zaradi tega, ker bi bila dobro pripravljena. bomo pocakal na kaksno oddajo na rtl-u, tam bo kaj za videt pa kaksno zgodbo iz ozadja za slisat....

ajde

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Sr nov 08, 2006 9:22 am

lahko, da so imeli nek rok, za narest oddajo in da več kot to niso zmogli, oz. se ne da narest v tako kratkem časovnem obdobju :?

Uporabniški avatar
kalbo
Novinec

Napisal/-a kalbo Sr nov 08, 2006 9:30 am

Glede na to, da Ališič ne mara Šumaherja je bla oddaja še kar okusna, sam Ališič pač ne more iz svoje kože. Se pa trudi bit objektiven, čeprav mu to ne uspeva vedno.
Šumaherja pa ne mara zato, ker je pred leti preveč stegoval jezik v Ferrarijevi garaži in je dobil brco. Je pa res, da gre Ališiču pisanje dosti boljše od rok, kot mu gre gobcanje, zato se nadejam kake njegove knjige o Mihaelu.

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Sr nov 08, 2006 9:35 am

glede tega, za koga navija Ališič, definitivno ne za Schumija
enkrat v Športni sceni je bil Jerančič tam in je rekel, da je Ališič zelo kritičen do Schumija
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne nov 12, 2006 8:55 pm

Ališič pa tist Korl ki napoveduje vreme enkrat na teden bi bla ravno prava za skupaj !
Oba sta samo teoretika vsak v svojem poslu. Dober napovedovalec pa ni niti eden od njih.. ampač pač, očitno določenim tako odgovarja in bo očitno tako še ostalo do nadaljnjega.. dokler kdo ne umre od tistega monotonega napovedovanja vremena al pa od kake bedaste Ališičeve pripombe :P :lol:
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost