Prou mu je pedru prepotentnemu, pa kok nekaj cvili "you broke my head", pič-kica jedna posrana, lahko bi se samo nasmejal, ne pa da dela cirkus kmet glupi. Sej ni čudno da se skoz razbija ko je psihično neuravnovešen.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Ej, bla je nesreca... Ce bi ga zanalas, bi ga nazaj, sam tko je pa tud sam kriv,ker je prec gledal. Kaj pa gleda prec pa hodi naravnost, lih tolk bi se lah kamerman pizdil kot se on.
Samo res nevem kaj je tako pizdil. Sej je bil glih tolk kriv kot kamerman. Kamerman je glih počas naprej šu montoya je pa vstran gledal pa naprej hodu. Pa kamerman se mu je upraviču un pa samo neki pizdil pa klel. Ej ka ječudn.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!
Itak, človek se nosi, ko da je kralj med vsemi, če bi pa res kej pršlo med kamermanom pa Montoyo (sej ne da bi, kr ma vrjetno vsaj kamerman možgane), bi ga pa vrjetno (vsaj na kamermanovo veliokst in maso) veselo pokopal.
Sicr pa mu prou prvoščm, ke mi gre budala res na živce. Bogi Ralph, ke mora met tazga tipa v moštvu.
Aja Montoya, nasvet. Če že ne gledaš naprej ko voziš, glej vsaj ko hodiš!