Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Kateri vam je bolj všeč kot dirkač?

Loris Capirossi
6
10%
Valentino Rossi
57
90%

Skupaj glasov : 63

smuky
Novinec

Loris Capirossi/Valentino Rossi

Napisal/-a smuky To dec 05, 2006 4:11 pm

Mislim da sta oba prava mojstra v motogp :D
pa mnenja prosim zakaj vam je bolj všeč in zakaj vam pa ni... :)
pa kateri stil vožnje vam je bolj všeč ker poleg tega da sta si po karakterju zelo različna imata tudi drugačen stil vožnje... ;)

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY To dec 05, 2006 6:21 pm

Rossi! Za mene je car, pa tud v drugih moto športih sodeluje in se kar dobro drži za ostalo boljšo konkurenco!!!
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek To dec 05, 2006 6:25 pm

definitivno rossi drugače pa je tuning boy lepo opisal :P

Uporabniški avatar
xopy
Novinec

Kraj: Vipavska dolina

Napisal/-a xopy To dec 05, 2006 6:32 pm

TUNING_BOY je napisal/-a:Rossi! Za mene je car, pa tud v drugih moto športih sodeluje in se kar dobro drži za ostalo boljšo konkurenco!!!

v rally nova zelandija je (letos 2006) z subarujem bil celo 11 :shock: !!!
kaj bi dal, da se avto nebi kvaril...

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk To dec 05, 2006 6:35 pm

vsaj Max Biaggija bi lahk dal zraven, ne pa Capirossija :roll: biaggi bi vsaj kak glas dubu
ne navijam za Rossija in tut nikol ne bom ;)

Uporabniški avatar
gago
Novinec

Kraj: Krajn

Napisal/-a gago To dec 05, 2006 6:52 pm

samekk je napisal/-a:vsaj Max Biaggija bi lahk dal zraven, ne pa Capirossija :roll: biaggi bi vsaj kak glas dubu

Zakaj ne? Kaj te tako moti? Ce vsi komentatorji govorijo da je doktor potem to ni ravno brezveze ali pac 8) je hud voznik, ve kaj dela, ce z nekonkurencnim motorjem to dela 8) tko al tko mu pa po zilah tece visoko oktanski benzin :D
ps:biagi mu pa nazalost ne seze tudi do gleznjev :P
The greatest trick devil ever pulled was to convince people that he doesn't exsist.

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black To dec 05, 2006 6:53 pm

Glasoval sem za Capirossija .Za Rossija nisem bil nikoli ker mi je antipatičen do 100 :roll:

Drugač pa Max Biaggi je še zmer zakon :twisted:

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Napisal/-a samekk To dec 05, 2006 6:56 pm

black je napisal/-a:Glasoval sem za Capirossija .Za Rossija nisem bil nikoli ker mi je antipatičen do 100 :roll:

Drugač pa Max Biaggi je še zmer zakon :twisted:

tist njegov fris mi gre tako na k!urac.......noben človek na svetu mi ne gre tako na živce kot on :x (rossi)
tko da biaggi rox :D

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Napisal/-a samekk To dec 05, 2006 7:00 pm

gago je napisal/-a:
samekk je napisal/-a:vsaj Max Biaggija bi lahk dal zraven, ne pa Capirossija :roll: biaggi bi vsaj kak glas dubu

Zakaj ne? Kaj te tako moti? Ce vsi komentatorji govorijo da je doktor potem to ni ravno brezveze ali pac 8) je hud voznik, ve kaj dela, ce z nekonkurencnim motorjem to dela 8) tko al tko mu pa po zilah tece visoko oktanski benzin :D

biaggi mu seže še kam dlje kot do gležnjev ;) škoda ker ga ni več v moto GP :cry:
sm nehu gledat zato ker je on šel

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster To dec 05, 2006 8:05 pm

samekk je napisal/-a:
gago je napisal/-a:

biaggi mu seže še kam dlje kot do gležnjev ;) škoda ker ga ni več v moto GP :cry:
sm nehu gledat zato ker je on šel

Enako!Ko sem bil še majhen pa se spominjam,da je bil eno leto celo prvak...

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY To dec 05, 2006 8:07 pm

...eno leto CELO prvak! :D :D :D
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster To dec 05, 2006 8:11 pm

TUNING_BOY je napisal/-a:...eno leto CELO prvak! :D :D :D

Tako je! :D

Uporabniški avatar
LUCKY LUKE
Novinec

Kraj: notranjska

Napisal/-a LUCKY LUKE To dec 05, 2006 8:36 pm

zakaj mi gre Max na k...c, ker ne zna dirkati fer, Loris in Vale pa delata take dvoboje da te scat prime.
pol se pa folk čudi ko je rossi stisnu maxa na peso, aja loris ma dobro ženo pa še slovenka po rodu :lol:

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder To dec 05, 2006 9:31 pm

Rossi
Zadnjič spremenil Blinder, dne Sr dec 06, 2006 11:38 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso To dec 05, 2006 10:13 pm

LUCKY LUKE je napisal/-a:zakaj mi gre Max na k...c, ker ne zna dirkati fer, Loris in Vale pa delata take dvoboje da te scat prime.
pol se pa folk čudi ko je rossi stisnu maxa na peso, aja loris ma dobro ženo pa še slovenka po rodu :lol:

Sicer ne vem kje sta one dva imela dvoboje, da te je prijelo scat....mogoče edino letos u Sepangu v zadnjem zavoju, v Motegiju pa tako ali tako Rossi ni imel 10% šans za zmago, ker je bil Ducati za razred boljši od vseh motociklov na tej progi, drugje se pa ne spomnim...od prejšnjih sezon pa......hm....mogoče edino Barcelona 1x ali 2x.

Če že moram glasovati, izberem Capirossija, ker mi Rossi nekak ni kul, mu pa vsa čast, za to, kar je dosegel, predvsem v sezoni, ko je z nekonkurenčno Yamaho dokazal, da je No.1 voznik.

Če pa bi moral nasplošno izbrati: Dani Pedrosa. V svoji krstni sezoni v MOTOGP bi z malo več sreče, in malo manj neumnih napak (prevsem mladostniških - star je 20 let), lahko posegel celo po naslovu. Dokazal je, da se lahko kosa z vsemi.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To dec 05, 2006 10:46 pm

rossi...talent v vseh pogledih in vaš max je le bleda senca vseh uspehou ko jih je rossi dosegel...rossi always & forewer ;)
Slika

Sriple Tix
Novinec

Napisal/-a Sriple Tix Sr dec 06, 2006 7:59 am

Ce kdo spremlja motorizem malo dlje, se verjetno spomni, kaj je Loris storil Testuyi Haradi v zadnji dirki se v 250 ccm, tam nekje 97 ali 98 - tega leta.
Loris je v prvenstvu vodil za eno tocko in Harada, takrat njegov mostveni!!! kolega bi moral dirko koncati za njim. Harada je v zadnjem krogu vodil in Capirossi ga je v ovinku torpediral s piste. Dobesedno se mu je zaletel v bok, saj ni niti zelel speljati ovinka. Harada je, normalno padel, medtem, ko se je Loris nekako privlekel do cilja.
Rezultat?
Capirossi je bil takrat prvak, vendar so ga zaradi te poteze vrgli iz Aprillienega tovarniskega mostva. Čelado dol pred to potezo Aprillie.

Max?
Prva dirka leta 2000 ali 2001 (vse pisem po spominu, se mi ne ljubi brskati za podatki). Valentino hoce na ciljni ravnini v prvem krogu mimo njega, on ga mirno s komolcem, pri hitrosti severno od 300Km/h porine z asfalta na travo. Na sreco je Valentino to prezivel brez padca in Biaggija osmesil ze v naslednjem krogu, ko ga je obvozil po zunanjem delu ovinka. Prva dirka sezone, prvi krog.

Zal, za take dirkace ne morem navijati.

In ne navijam niti za Rossija, ceprav je izvenserijski voznik, temvec se iz casov SBK za Colina Edwardsa.

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 Sr dec 06, 2006 9:07 am

Kaj pa slovenski vozniki?

A ni Jermanj z sotekmovalci bil letos prvak v vzdržljivostni tekmi ( ne spremljam toliko motociklistov)

Sriple Tix
Novinec

Napisal/-a Sriple Tix Sr dec 06, 2006 9:40 am

Ni bil ravno prvak, a se s sotekmovalci redno uvrsca na tik pod vrh. V endurance ze nekaj let kraljuje Suzuki. Igor vozi za Yamaha-Austrija.

Uporabniški avatar
aygo
Novinec

Kraj: slovenija

re

Napisal/-a aygo Sr dec 06, 2006 10:52 am

rok46 je napisal/-a:rossi...talent v vseh pogledih in vaš max je le bleda senca vseh uspehou ko jih je rossi dosegel...rossi always & forewer ;)

definitivno Rossi,še dolgo ga ne bo nihče ujel :D
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost