WILLIAMSCAR je napisal/-a:Ma kake bolane imate eni! trnutno najbolši voznik je alonso ne pa tisti usrane (raikonen) pa boli me kur... če dobim zato sto opozoril

Ob takih izjavah se pa ne morem zadržat ker mi gre ful na smeh.
lp
kris
Gricko je napisal/-a:1 a zdej bodo pa opomini letel že zaradi take opazke??
mislim da je v skoraj vsaki temi kaka bolj žaljiva beseda, kot ta, ki te moti.
In pomoje te moti ker kritizira tvojega favorita-to pa ni glih fer
lp
McLaren je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:1 a zdej bodo pa opomini letel že zaradi take opazke??
mislim da je v skoraj vsaki temi kaka bolj žaljiva beseda, kot ta, ki te moti.
In pomoje te moti ker kritizira tvojega favorita-to pa ni glih fer
lp
Čak sam malo. Nisem o nobenem opominu pisal? Kje ti vidiš da sem kakšen karton omenjal? In verjemi, isto bi napisal pa če bi govoril o Scumacherju, Albersu al pa zaradi mene tud Alonsu. Get it?
Turbobitch je napisal/-a:Sam je res smešn vse skup. Jst sam po resnic povem da je kimi prepotenten b**** (tko kot Šumaher) pa je vse narobe. Sej bo na kkšni drugi dirki lahko dokazal da ni.
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:Turbobitch je napisal/-a:Sam je res smešn vse skup. Jst sam po resnic povem da je kimi prepotenten b**** (tko kot Šumaher) pa je vse narobe. Sej bo na kkšni drugi dirki lahko dokazal da ni.
Glede prepotentnih bedakov se pa s tabo sploh ne strinjam.Dobr pustmo Čevljarčka,zanj je itak škoda zgubljat besed,povej mi pa zakaj je zate Kimi prepotenten?Me pa res zanima.
LP
Turbobitch je napisal/-a:Lesane Parish Crooks je napisal/-a:Turbobitch je napisal/-a:Sam je res smešn vse skup. Jst sam po resnic povem da je kimi prepotenten b**** (tko kot Šumaher) pa je vse narobe. Sej bo na kkšni drugi dirki lahko dokazal da ni.
Glede prepotentnih bedakov se pa s tabo sploh ne strinjam.Dobr pustmo Čevljarčka,zanj je itak škoda zgubljat besed,povej mi pa zakaj je zate Kimi prepotenten?Me pa res zanima.
LP
Ko je zmagvou je bil ves pameten kva je najbolši, zdej je pa na dirki pokazu da je še mal preveč zelen. Lahko bi se prpelu na koncu na drugo mesto.
WILLIAMSCAR je napisal/-a:ni res! jaz sem že od časa ko je še bol williams renault za renault in vse do danes ko bo spet renault prvak! alonso je pa res car! se lepo vidi da renault zna izdelovati dirkalne oz športne avtomobile
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:ni res! jaz sem že od časa ko je še bol williams renault za renault in vse do danes ko bo spet renault prvak! alonso je pa res car! se lepo vidi da renault zna izdelovati dirkalne oz športne avtomobile
hmmmm,govoril sm o dirkačih ne o avtomobilih,ampak vseen če si že tak privrženc renoja,iz tvojih izjav bi sklepal ,da še neveš točn kdaj in katera moštva je reno zalagal z motorji , in kdaj je šel na svoje.....da nebi o voznikih.
smo že ful zgrešil topic,tko da ...
LP
WILLIAMSCAR je napisal/-a:ŠE 100 MI JIH PODEL! BOLI ME K.... NAJBOL ŽALOSTNO JE PA TO DA JIH MODERATORJI NE DOBIVAJO!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost