Turbobitch je napisal/-a:PA KDO GOVORI KEJ O MEN HALO FAK MODELI: GRE SE O SCHUMIJU KA JE NAVADN GNOJ IN A JE VAM VŠEČ AL NE ME PROU BOLI falus OK?? JST SM IZRAZU SVOJE MNENJE ; U LIKE IT OR NOT...
Turbobitch je napisal/-a:Sam ste res debili. Zdej ka pa jst povem kaj si mislm sm pa idijot al kva. Najivni ste vsi tok ej, verjamem da vas 80% hod u cerkev spet verjet u nekaj kar ne obstaja...tko kot ne obtstaja bog tud ne obstaja fer Schumi. Je dober voznik nič ne rečem sam je zame en navadn gnoj!
Turbobitch je napisal/-a:Ok prvo kako nej bom spoštljiv do duhovnikov ka natepavajo froce, kako nej bom spoštljiv do Schumija ki uporabla grde metode da pride do naslova svetovnega prvaka, kako nej spoštujem ljudi ki me kličejo i****. To da je vse skomercializirano je čist drug problem tuki. Jst sovražim Schumija in pika, ni tuki nič za razpravlta, men je on gnoj in ga preprosto ne maram
killah bee je napisal/-a:Fantje, govorite o nekem zgledu, kak je Šumi čestital moštvu. Sedaj to dela, ko se kariera zanj končuje, si lahko to privošči in moštvo si to tudi zasluži! Vendar bi bilo vprašanje kako bi bilo, če bi imel pred seboj še 2 tri sezone? Poleg tega me prav zanima kako je čestital mehanikom pred leti, ker mu je zatajil dirkalnik? Je bil v mladih letih tudi tak kot je sedaj?
Se zavedate da je Alonso še zelo mlad poleg tega tudi malo bolj temperamenten kot kaki nemec. Vi primerjate nemogoče oz. nezdružljive zadeve( mladost:starosti ). Alonso se bo verjetno ko bo starejši tudi drugače reagiral na vse zadeve, bolj profesionalno!
Kar se tiče žaljenja in kreganja, bom moral verjetno spet temo zaklenit? Mogoče še kaki karton poleg podelit?
VT-racing je napisal/-a:Ja in
Dokaž mi da se tud to drugje ne dogaja.
killah bee je napisal/-a:Ubistvu mene boli patka kdo zmaga, gledam F1 zato da kej dogaja. Upam da bo nasledno dirko zanimivo. Žal mi je za nekatere fanatike, ki si krajšajo svoje življenje z živciranjem glede življenja drugih..
Aja: VIVA LA SPORT
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost