AIRbrush je napisal/-a:DORJAN RACING je napisal/-a:danes mi je janez povedal da v avstrijo ne gremo .Tako da se bomo pripravili za Saturnus
Smola. Bomo pa dol držali pesti. Kaj pa je narobe z avtom?
SCH-MM je napisal/-a:Včeraj sem se peljal čez prelaz Črnivec in moram reči, da sem bil zelo negativno presenečen nad pečatom, ki ga je pustila letošnja zima. Od začetka prve ravnine do vrha je še nekako, ampak nekje od odcepa za Osovje pa do prve ravnine je pa kar kriza. Upam, da se cestarji kaj zmigajo s preplastitvijo cestišča, ker drugače bo verjetno kar težko z žegnom organizacije dirke s strani vrhovnih poglavarjevops:
URBY je napisal/-a:a dirka bo al kaj?aja?a iz kamnika ven?a da spet se bo začelo tako kot včasih?saj včasih so dirkali iz naše strani, sam ne skoz po glavni cesti. no, jaz sem iz Gornjega Grada.ja potem bomo pa šli pogledat
AIRbrush je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:Včeraj sem se peljal čez prelaz Črnivec in moram reči, da sem bil zelo negativno presenečen nad pečatom, ki ga je pustila letošnja zima. Od začetka prve ravnine do vrha je še nekako, ampak nekje od odcepa za Osovje pa do prve ravnine je pa kar kriza. Upam, da se cestarji kaj zmigajo s preplastitvijo cestišča, ker drugače bo verjetno kar težko z žegnom organizacije dirke s strani vrhovnih poglavarjevops:
Ne omenjaj. Ceste je OBUPNA!!! Mi je že uspelo feltno in gumo razsut.
SCH-MM je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:Včeraj sem se peljal čez prelaz Črnivec in moram reči, da sem bil zelo negativno presenečen nad pečatom, ki ga je pustila letošnja zima. Od začetka prve ravnine do vrha je še nekako, ampak nekje od odcepa za Osovje pa do prve ravnine je pa kar kriza. Upam, da se cestarji kaj zmigajo s preplastitvijo cestišča, ker drugače bo verjetno kar težko z žegnom organizacije dirke s strani vrhovnih poglavarjevops:
Ne omenjaj. Ceste je OBUPNA!!! Mi je že uspelo feltno in gumo razsut.
Auč, to pa ni lepo![]()
Si pa kar primeren izraz uporabil za stanje cestišča![]()
Btw, po kategorizaciji je to regionalna cesta, a ne?
AIRbrush je napisal/-a:Jap. Regionalna cesta št. 225 Kamnik - Stahovica - Črnivec.
AIRbrush je napisal/-a:Mal prej me je pa ves besen kolega klical da je za Kikom feltno razbil pri Mondeotu (glede na to da ma 18 colske razumem njegov bes). Cesta je resnično vedno bolj v k... Kr neke razpoke se delajo.
SCH-MM je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Jap. Regionalna cesta št. 225 Kamnik - Stahovica - Črnivec.
Hja, potem pa lahko pričakujemo, da se cesta uštima oz. vsaj preplasti, ker tako stanje je katastrofa. Ker če bi bila občinska itaq ne bi bilo nič, če je pa državna... Upanje ostaja...AIRbrush je napisal/-a:Mal prej me je pa ves besen kolega klical da je za Kikom feltno razbil pri Mondeotu (glede na to da ma 18 colske razumem njegov bes). Cesta je resnično vedno bolj v k... Kr neke razpoke se delajo.
Uf, tista cesta je pa spet poglavje zase, tam je pa še huje kot Črnivec![]()
Najbolj srečen sem, če ni nobenega nasproti, da lahko peljem po sredini ceste, ker tam se da vsaj normalno peljat, rob je pa čisto sfukan, posebaj, če se peljš proti Stranjam.
Ampak ne vem kdaj bodo denar zbrali za celostno ureditev tega dela razen flikanja razpok, ker je verjetno dosti denarja šlo že za odsek od mostu čez Bistrico do Stahovice...
AIRbrush je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Jap. Regionalna cesta št. 225 Kamnik - Stahovica - Črnivec.
Hja, potem pa lahko pričakujemo, da se cesta uštima oz. vsaj preplasti, ker tako stanje je katastrofa. Ker če bi bila občinska itaq ne bi bilo nič, če je pa državna... Upanje ostaja...AIRbrush je napisal/-a:Mal prej me je pa ves besen kolega klical da je za Kikom feltno razbil pri Mondeotu (glede na to da ma 18 colske razumem njegov bes). Cesta je resnično vedno bolj v k... Kr neke razpoke se delajo.
Uf, tista cesta je pa spet poglavje zase, tam je pa še huje kot Črnivec![]()
Najbolj srečen sem, če ni nobenega nasproti, da lahko peljem po sredini ceste, ker tam se da vsaj normalno peljat, rob je pa čisto sfukan, posebaj, če se peljš proti Stranjam.
Ampak ne vem kdaj bodo denar zbrali za celostno ureditev tega dela razen flikanja razpok, ker je verjetno dosti denarja šlo že za odsek od mostu čez Bistrico do Stahovice...
Ja. zdej smo verjetno mrzli za en lep cajt. Itak se pa nekaj govori da ne bodo popravili dokler ne bo Calcit neki dnarja dal zraven. Ne vem a je to res a so samo govorice?
Robert Č je napisal/-a:Dragi ljubitelji Černivca. res je kot je Prodrive napisal, da v priimeru neorganiziranja dirke za ghd bomo poskusili z organizacijo rallya. Air brush ti se pa mal pozanimaj pri meni, kaj se dogaja. Je pa en problem. Cesta. Vsi ki ste pisali, če ma AŠ večje zahteve pri ghd kot pri f1 naj vam povem, da so današnji avtomobili mnogo hitrejši kot avtomobili včasih (spet se boste nejdl pa rekl da so bile tud formule), in cesta je roko na srce res v obupnem stanju!!
Tu pa nastopi drugi problem. Naša draga občina Kamnik. Že dva meseca čakamo na odgovor na uradno prošnjo po sestanku na to temo in se nič ne zgodi, samo g.župan odgovarja, da se nimamo nič za pogovarjat. Je pa zdaj druga opcija in sicer dirka iz štajarske smeri in v ponedeljek imamo že prve sestanke na to temo. Upam da bojo boplj usperšni kot z občino Kamnik. Če ne pa drugače rally v bližnji prihodnosti in upam da v povezavi z Ljubljano in okolico.
Prodrive, prosim, če me kontaktiraš na moj mail, da se zmenimo za kak sestanek.
Lepo pričakovanje dirke še naprej.
Robert Čimžar
robert.cimzar@asd-kamniska-bistrica.com
www.asd-kamniska-bistrica.com
Robert Č je napisal/-a:Je pa en problem. Cesta. Vsi ki ste pisali, če ma AŠ večje zahteve pri ghd kot pri f1 naj vam povem, da so današnji avtomobili mnogo hitrejši kot avtomobili včasih (spet se boste nejdl pa rekl da so bile tud formule), in cesta je roko na srce res v obupnem stanju!!
Tu pa nastopi drugi problem. Naša draga občina Kamnik. Že dva meseca čakamo na odgovor na uradno prošnjo po sestanku na to temo in se nič ne zgodi, samo g.župan odgovarja, da se nimamo nič za pogovarjat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov