Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a mrt Po mar 07, 2005 2:26 pm

Kolikor sem se jaz pogovarjal,jih gre z našega konca(Primorska) kar veliko gor... :lol: :shock: :lol:

Uporabniški avatar
DORJAN RACING
Novinec

Kraj: KOMENDA

Napisal/-a DORJAN RACING Po mar 07, 2005 3:33 pm

AIRbrush je napisal/-a:
DORJAN RACING je napisal/-a:danes mi je janez povedal da v avstrijo ne gremo .Tako da se bomo pripravili za Saturnus

Smola. Bomo pa dol držali pesti. Kaj pa je narobe z avtom?

z avtom ni nic narobe edn od problemov je avto je podrt (brez mašinee) in ni casa da bi ga sestavili ker imamo prevec dela pa se sejm dom je pred nami ,do saturnusa bo sigurnoo tko da se tm vidmo

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Po mar 28, 2005 8:47 pm

Včeraj sem se peljal čez prelaz Črnivec in moram reči, da sem bil zelo negativno presenečen nad pečatom, ki ga je pustila letošnja zima. Od začetka prve ravnine do vrha je še nekako, ampak nekje od odcepa za Osovje pa do prve ravnine je pa kar kriza. Upam, da se cestarji kaj zmigajo s preplastitvijo cestišča, ker drugače bo verjetno kar težko z žegnom organizacije dirke s strani vrhovnih poglavarjev :oops:

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po mar 28, 2005 9:37 pm

SCH-MM je napisal/-a:Včeraj sem se peljal čez prelaz Črnivec in moram reči, da sem bil zelo negativno presenečen nad pečatom, ki ga je pustila letošnja zima. Od začetka prve ravnine do vrha je še nekako, ampak nekje od odcepa za Osovje pa do prve ravnine je pa kar kriza. Upam, da se cestarji kaj zmigajo s preplastitvijo cestišča, ker drugače bo verjetno kar težko z žegnom organizacije dirke s strani vrhovnih poglavarjev :oops:

Ne omenjaj. Ceste je OBUPNA!!! Mi je že uspelo feltno in gumo razsut.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM To mar 29, 2005 5:39 am

URBY je napisal/-a:a dirka bo al kaj?aja?a iz kamnika ven?a da spet se bo začelo tako kot včasih?saj včasih so dirkali iz naše strani, sam ne skoz po glavni cesti. no, jaz sem iz Gornjega Grada. :D ja potem bomo pa šli pogledat

Hm, koliko let nazaj pa bi to bilo, da so štartali z vaše strani? Enkrat sem z nekom govoril pa je rekel, da so na naši strani štartali in šli potem čez prelaz do Šmiklavža pa potem po enih gozdnih cestah do Tuhinja, ne spomnim se ravno dobro, kje natančno. Sama dirka naj bi bila sestavljena iz več etap, ampak ne vem pa ali je bila to enodnevna ali več.

Aha, Gornji Grad. Tam pa skoraj vedno piha, ko se peljem 8)

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM To mar 29, 2005 5:54 am

AIRbrush je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:Včeraj sem se peljal čez prelaz Črnivec in moram reči, da sem bil zelo negativno presenečen nad pečatom, ki ga je pustila letošnja zima. Od začetka prve ravnine do vrha je še nekako, ampak nekje od odcepa za Osovje pa do prve ravnine je pa kar kriza. Upam, da se cestarji kaj zmigajo s preplastitvijo cestišča, ker drugače bo verjetno kar težko z žegnom organizacije dirke s strani vrhovnih poglavarjev :oops:

Auč, to pa ni lepo :o

Si pa kar primeren izraz uporabil za stanje cestišča ;)
Btw, po kategorizaciji je to regionalna cesta, a ne?

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To mar 29, 2005 10:14 am

SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:

Auč, to pa ni lepo :o

Si pa kar primeren izraz uporabil za stanje cestišča ;)
Btw, po kategorizaciji je to regionalna cesta, a ne?

Jap. Regionalna cesta št. 225 Kamnik - Stahovica - Črnivec.
Mal prej me je pa ves besen kolega klical da je za Kikom feltno razbil pri Mondeotu (glede na to da ma 18 colske razumem njegov bes). Cesta je resnično vedno bolj v k... Kr neke razpoke se delajo.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM To mar 29, 2005 10:34 am

AIRbrush je napisal/-a:Jap. Regionalna cesta št. 225 Kamnik - Stahovica - Črnivec.

Hja, potem pa lahko pričakujemo, da se cesta uštima oz. vsaj preplasti, ker tako stanje je katastrofa. Ker če bi bila občinska itaq ne bi bilo nič, če je pa državna... Upanje ostaja... Slika

AIRbrush je napisal/-a:Mal prej me je pa ves besen kolega klical da je za Kikom feltno razbil pri Mondeotu (glede na to da ma 18 colske razumem njegov bes). Cesta je resnično vedno bolj v k... Kr neke razpoke se delajo.

Uf, tista cesta je pa spet poglavje zase, tam je pa še huje kot Črnivec :roll:
Najbolj srečen sem, če ni nobenega nasproti, da lahko peljem po sredini ceste Slika, ker tam se da vsaj normalno peljat, rob je pa čisto sfukan, posebaj, če se peljš proti Stranjam.
Ampak ne vem kdaj bodo denar zbrali za celostno ureditev tega dela razen flikanja razpok, ker je verjetno dosti denarja šlo že za odsek od mostu čez Bistrico do Stahovice... :idea:

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To mar 29, 2005 11:29 am

SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:Jap. Regionalna cesta št. 225 Kamnik - Stahovica - Črnivec.

Hja, potem pa lahko pričakujemo, da se cesta uštima oz. vsaj preplasti, ker tako stanje je katastrofa. Ker če bi bila občinska itaq ne bi bilo nič, če je pa državna... Upanje ostaja... Slika

AIRbrush je napisal/-a:Mal prej me je pa ves besen kolega klical da je za Kikom feltno razbil pri Mondeotu (glede na to da ma 18 colske razumem njegov bes). Cesta je resnično vedno bolj v k... Kr neke razpoke se delajo.

Najbolj srečen sem, če ni nobenega nasproti, da lahko peljem po sredini ceste Slika, ker tam se da vsaj normalno peljat, rob je pa čisto sfukan, posebaj, če se peljš proti Stranjam.
Ampak ne vem kdaj bodo denar zbrali za celostno ureditev tega dela razen flikanja razpok, ker je verjetno dosti denarja šlo že za odsek od mostu čez Bistrico do Stahovice... :idea:

Ja. zdej smo verjetno mrzli za en lep cajt. Itak se pa nekaj govori da ne bodo popravili dokler ne bo Calcit neki dnarja dal zraven. Ne vem a je to res a so samo govorice?

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM To mar 29, 2005 2:54 pm

AIRbrush je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:

Ja. zdej smo verjetno mrzli za en lep cajt. Itak se pa nekaj govori da ne bodo popravili dokler ne bo Calcit neki dnarja dal zraven. Ne vem a je to res a so samo govorice?

Te govorice so prišle tudi na moja ušesa in menda so že nekaj prispevali za ta odsek, ki se danes oz. enkrat v teh dneh uradno odpre. Sicer se pa itak spodobi, da dajo zraven, ker so oni največji uničevalci cest s temi težkimi tovornjaki. To ne moreš verjet kakšne vibracije se naredijo, ko mimo tebe pridivjajo recimo štirje tovornjaki s prikolicami do vrha naloženi s peskom... :twisted:

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo To mar 29, 2005 3:21 pm

Slabo kaže za tole dirko. Vsaj v koledarju jo ni.
Slika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To mar 29, 2005 3:23 pm

NeRo je napisal/-a:Slabo kaže za tole dirko. Vsaj v koledarju jo ni.

Jap nažalost nam ne gre vse po načrtih. Se pa še močno dela na tem, tko da ne kr obupat. Če ne letos pa drugo leto zagotovo.

Robert Č
Nov uporabnik

GHD Černivec

Napisal/-a Robert Č Pe apr 29, 2005 10:05 pm

Dragi ljubitelji Černivca. res je kot je Prodrive napisal, da v priimeru neorganiziranja dirke za ghd bomo poskusili z organizacijo rallya. Air brush ti se pa mal pozanimaj pri meni, kaj se dogaja. Je pa en problem. Cesta. Vsi ki ste pisali, če ma AŠ večje zahteve pri ghd kot pri f1 naj vam povem, da so današnji avtomobili mnogo hitrejši kot avtomobili včasih (spet se boste nejdl pa rekl da so bile tud formule), in cesta je roko na srce res v obupnem stanju!!
Tu pa nastopi drugi problem. Naša draga občina Kamnik. Že dva meseca čakamo na odgovor na uradno prošnjo po sestanku na to temo in se nič ne zgodi, samo g.župan odgovarja, da se nimamo nič za pogovarjat. Je pa zdaj druga opcija in sicer dirka iz štajarske smeri in v ponedeljek imamo že prve sestanke na to temo. Upam da bojo boplj usperšni kot z občino Kamnik. Če ne pa drugače rally v bližnji prihodnosti in upam da v povezavi z Ljubljano in okolico.
Prodrive, prosim, če me kontaktiraš na moj mail, da se zmenimo za kak sestanek.
Lepo pričakovanje dirke še naprej.
Robert Čimžar
robert.cimzar@asd-kamniska-bistrica.com
www.asd-kamniska-bistrica.com

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Re: GHD Černivec

Napisal/-a AIRbrush So apr 30, 2005 5:17 am

Robert Č je napisal/-a:Dragi ljubitelji Černivca. res je kot je Prodrive napisal, da v priimeru neorganiziranja dirke za ghd bomo poskusili z organizacijo rallya. Air brush ti se pa mal pozanimaj pri meni, kaj se dogaja. Je pa en problem. Cesta. Vsi ki ste pisali, če ma AŠ večje zahteve pri ghd kot pri f1 naj vam povem, da so današnji avtomobili mnogo hitrejši kot avtomobili včasih (spet se boste nejdl pa rekl da so bile tud formule), in cesta je roko na srce res v obupnem stanju!!
Tu pa nastopi drugi problem. Naša draga občina Kamnik. Že dva meseca čakamo na odgovor na uradno prošnjo po sestanku na to temo in se nič ne zgodi, samo g.župan odgovarja, da se nimamo nič za pogovarjat. Je pa zdaj druga opcija in sicer dirka iz štajarske smeri in v ponedeljek imamo že prve sestanke na to temo. Upam da bojo boplj usperšni kot z občino Kamnik. Če ne pa drugače rally v bližnji prihodnosti in upam da v povezavi z Ljubljano in okolico.
Prodrive, prosim, če me kontaktiraš na moj mail, da se zmenimo za kak sestanek.
Lepo pričakovanje dirke še naprej.
Robert Čimžar

robert.cimzar@asd-kamniska-bistrica.com
www.asd-kamniska-bistrica.com

Evo vam odgovor z prve roke!

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Re: GHD Černivec

Napisal/-a SCH-MM Ne maj 01, 2005 6:56 pm

Robert Č je napisal/-a:Je pa en problem. Cesta. Vsi ki ste pisali, če ma AŠ večje zahteve pri ghd kot pri f1 naj vam povem, da so današnji avtomobili mnogo hitrejši kot avtomobili včasih (spet se boste nejdl pa rekl da so bile tud formule), in cesta je roko na srce res v obupnem stanju!!
Tu pa nastopi drugi problem. Naša draga občina Kamnik. Že dva meseca čakamo na odgovor na uradno prošnjo po sestanku na to temo in se nič ne zgodi, samo g.župan odgovarja, da se nimamo nič za pogovarjat.

Glede zahtev sem jaz napisal tisto nekoliko v šali.(ni bilo to čisto direktno tako mišljeno, saj vemo, da pol metra ceste na Črnivec ne bi ustrezala za F1).

Smo pa v nadaljni diskusiji skupaj ugotovili, da je letošnja zima pustila (tisti post je bil oddan pred "pravo zimo", ki je letos spet nekoliko kasnila) hud pečat in, da je res cesta na določenih odsekih dejansko nevarna za izvedbo GHD (in tudi za navadno vožnjo).

Glede občine: To je pa itaq poglavje zase. Smo tudi tukaj že ugotavljali, kaj vse bi morala postoriti. Se je pa župan na slavnostni občinski seji ob občinskem prazniku zalo pohvalil in ob tem seveda poudaril, da je to zelo obremenilo občinski proračun, glede ureditve infrstrukture in ceste v Stahovici in da jih je to stalo 500 milijonov tolarjev, tako, da bo verjetno tisti konec sedaj žal moral malo počakati za naslednjo investicijo.

Torej, veliko uspehov pri pogajanjih z občino in celotno organizacijo dirke v kakršnikoli obliki!

LP!
Luka

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne maj 01, 2005 7:12 pm

Dons sm se pelu čez črnivc, pa je groooooooooooooozn. En cajt ne bom več gor hodu :x
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Ne maj 01, 2005 7:31 pm

Kaj pa jaz ko se moram vsak dan tam vozit. :cry:

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Ne maj 01, 2005 8:49 pm