skiro je napisal/-a:Ma dej skuliri se williamscar dej nebot tako pameten ker nis, renault ima že nov dirkalnik Ferrari pa tekmuje še s starim bomo vidli kako bo že mogoče naslednjo dirko ko se bo Ferrari predstavil z novim dirkalnikom. Tolk hvališ tega renoja da mi gre že rahlo na ........Enkrat hvališ renoja, ko ga imaš, drugič pa se hvališ s svojim fiatom ( pomisli FIAT JE ENAKO FERRARI) kaj se res ne naveličaš hvalit
kljukec je napisal/-a:G0lden je napisal/-a:Mah navijam za nikogar ... je pa en človek oziroma team ki ga ne prenesem...GUESS WHO?
DAMN U R RIGHT FERRARI
lol sovražš ferari, ki je od fiata=to kar vozš
aja kar se tiče renoja in da bo raztrgal ostale
UPAM DA NE
nej ferari dobi konkurenčn avto, pa williams, pa merc
BO VSAJ FUL ZANIMIV
prosm ne želte si da bo neko moštvo ful bolše od druzga![]()
lp
metallic je napisal/-a:skiro je napisal/-a:Ma dej skuliri se williamscar dej nebot tako pameten ker nis, renault ima že nov dirkalnik Ferrari pa tekmuje še s starim bomo vidli kako bo že mogoče naslednjo dirko ko se bo Ferrari predstavil z novim dirkalnikom. Tolk hvališ tega renoja da mi gre že rahlo na ........Enkrat hvališ renoja, ko ga imaš, drugič pa se hvališ s svojim fiatom ( pomisli FIAT JE ENAKO FERRARI) kaj se res ne naveličaš hvalit
A zdej ko nima več renaulta ga ne sme več hvalit al kako? Jest mam tut puntota, pa mi dol visi za fiat in me drugo kot renault praktično ne zanima, pa kaj?
Omelo je napisal/-a:OK dejmo tko narest.
En full velik ring, 50 kg boksarskih rokavic, pa se gremo stepst.
pišuka res ste eni pametni! Renault je zakon, wiiii, ferrari je en falus od avta. Ma dejte te komentarje zase zadržat, lahko?! Ke ste res usi tako pametni, da vm že kr noge smrdijo.
Naslov teme je: za koga NAVIJATE in ne kdo bo po vašem mnenju prvak, kdo ma najslabši avto in komu raste tretji j**c med nogami (odg. Montoyi) -> could not help it! BTW: This wrote my evil twin :P Muahahaha
Tko da, držte se teme, al bodo pa posti veselo brisani, vi pa si boste, počasi a vztrajno, nabirali točke za ban!
Lp, Omelo
kljukec je napisal/-a:Omelo je napisal/-a:OK dejmo tko narest.
En full velik ring, 50 kg boksarskih rokavic, pa se gremo stepst.
pišuka res ste eni pametni! Renault je zakon, wiiii, ferrari je en falus od avta. Ma dejte te komentarje zase zadržat, lahko?! Ke ste res usi tako pametni, da vm že kr noge smrdijo.
Naslov teme je: za koga NAVIJATE in ne kdo bo po vašem mnenju prvak, kdo ma najslabši avto in komu raste tretji j**c med nogami (odg. Montoyi) -> could not help it! BTW: This wrote my evil twin :P Muahahaha
Tko da, držte se teme, al bodo pa posti veselo brisani, vi pa si boste, počasi a vztrajno, nabirali točke za ban!
Lp, Omelo
PODPIS
naslov teme smo zgrešil že po enmu 5 postu![]()
jst sam upam da ne bo melo nobeno moštvo prevlade
to je vse
valda da upam da bo moj favorit (MS) prvak- sam v prvi vrsti pa hočm da bo imel enakovredne tekmece (oz zdej da bo lahko ostalim konkuriral)
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov