Se dober, da ne vemo v naprej kako se bo sezona razpletla, ce ne nebi gledali

Lp,
HONDEK je napisal/-a:Ma meganeman prav Brezveze se nekaj prerekat ker vsak navija za svoje moštvo. Jaz osebno spremjlam formulo on 3 razreda in sem za Ferrarija v dobrem al pa slabem. Samo mercedez pa mi je zlo antipatičn.Edino moštvo ki mu privoščim pa je Renault. L.P Boris
meganeman je napisal/-a:Mas prov, noben izmed nas ne bo spremenil svojega mislenja, jst navijam za Renault sam drugac pa nimam nic proti nobenmu drugmu mostvu in mi ni nobeno antipaticno, vsako mostvo ma pac svoje strategije... Ne mores zdej drugim slabo prvoscit, ce ze tvojem mostvu ne gre dobroIsto ko on vic "dej Bog da se sosedu krava crkne, ce je ze moja morala poginit!" Slovenci smo en za..... narod, ko ma raj tujce kot pa svojga soseda, prevec smo si faus en drugmu pa sam slabo drugim prvoscimo
Pa ona se velja: "Magari vsak dan sam kruh pa mleko jem, sam da mam boljsi avto kot sosed!" ZALOSTNO!
Mal me sam moti, ko eni pravijo da navijamo za Renault sam zato k zmaguje, jst osebno od Benettona naprej navijam zanj! Ce pa so kaksni privrzenci iz Ferarrijevih vrst, ki ne prenesejo poraza in cim gre njihovem mostvu slabo pa saltajo na zmagovalno mostvo, je pa njihova stvar!
Tko kot j reku Hondek: Pravi navijac navija za svojo ekipo v dobrem in v slabem (takrat se posebej)!
XFX je napisal/-a:HONDEK je napisal/-a:Ma meganeman prav Brezveze se nekaj prerekat ker vsak navija za svoje moštvo. Jaz osebno spremjlam formulo on 3 razreda in sem za Ferrarija v dobrem al pa slabem. Samo mercedez pa mi je zlo antipatičn.Edino moštvo ki mu privoščim pa je Renault. L.P Boris
Če je katero moštvo v F1 antipatično je to definitivno Ferrari.Ker po vseh uspeh mislijo, da so bogovi in mislijo samo na sebe in ne spostujejo nobenih dogovorov med samimi moštvi.
andrej777 je napisal/-a:Zakaj ferrari ni podpisal sporazuma? zato ker je vedu da tako nima šans in da je brezvezen sporazum. To so so sedaj tut že nekateri drugi ugotovili ki so prekoračili sporazum IN SO GA PODPISALI !!!!! Ferrari je vedu da je to nerealen sporazum in ga ni podpisal.
Tomaz40 je napisal/-a:
![]()
To si me pa razočaral. Sej vem. To govoriš zato, ker je trenutno Renault edini, ki lahko letos sesuje Mclarna. Kr prznej.
Jest pa že odkar gledam F1 navijam za Renaulta, če ni bil prisotem v F1 sem pa samo gledal in navijal za nobenga. Ne maram pa Ferrarijeve, včasih preveč pokvarjene, igre in privoščim zmago praktično vsem razen enemu rdečemu dirkaču.
Tomaz40 je napisal/-a:Glede gum: So pa itak že povedal da so imel tolk zradirane zaradi napačne taktike. Ko sta šla Alonso in Fisichella v boks (ko je bil varnostni avto na stezi), sta imela še za 3/4 dirke bencina. In ker je teža večja, se tudi gume tolk bolj obrabljajo pri pospeševanju in pri zaviranju.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov