Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman Sr maj 25, 2005 7:52 pm

killah bol sm na Hondeka mislu, heh:) Neki se prerekamo itak ne mormo nic pomagat in tud nic nimamo od tega cirkusa, edino kar mamo je uzitek v gledanju :)
Se dober, da ne vemo v naprej kako se bo sezona razpletla, ce ne nebi gledali :)

Lp,
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika

Uporabniški avatar
anel18
Novinec

Kraj: Postojna

Napisal/-a anel18 Sr maj 25, 2005 9:02 pm

Sem navijač McLarna. Rajši vidim da zmaga Renault kot Ferrari!!!!
anlee

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris Sr maj 25, 2005 9:10 pm

Navijam za ferrari in zdej ko jim ne gre najbolje pa privoščim kimiju in upam da bo on prvak če že schumi ne bo.

lp
kris

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK Sr maj 25, 2005 9:16 pm

Ma meganeman prav Brezveze se nekaj prerekat ker vsak navija za svoje moštvo. Jaz osebno spremjlam formulo on 3 razreda in sem za Ferrarija v dobrem al pa slabem. Samo mercedez pa mi je zlo antipatičn.Edino moštvo ki mu privoščim pa je Renault. L.P Boris
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX Če maj 26, 2005 7:08 am

HONDEK je napisal/-a:Ma meganeman prav Brezveze se nekaj prerekat ker vsak navija za svoje moštvo. Jaz osebno spremjlam formulo on 3 razreda in sem za Ferrarija v dobrem al pa slabem. Samo mercedez pa mi je zlo antipatičn.Edino moštvo ki mu privoščim pa je Renault. L.P Boris

Če je katero moštvo v F1 antipatično je to definitivno Ferrari.Ker po vseh uspeh mislijo, da so bogovi in mislijo samo na sebe in ne spostujejo nobenih dogovorov med samimi moštvi.

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman Če maj 26, 2005 7:37 am

Mas prov, noben izmed nas ne bo spremenil svojega mislenja, jst navijam za Renault sam drugac pa nimam nic proti nobenmu drugmu mostvu in mi ni nobeno antipaticno, vsako mostvo ma pac svoje strategije... Ne mores zdej drugim slabo prvoscit, ce ze tvojem mostvu ne gre dobro :( Isto ko on vic "dej Bog da se sosedu krava crkne, ce je ze moja morala poginit!" Slovenci smo en za..... narod, ko ma raj tujce kot pa svojga soseda, prevec smo si faus en drugmu pa sam slabo drugim prvoscimo :( Pa ona se velja: "Magari vsak dan sam kruh pa mleko jem, sam da mam boljsi avto kot sosed!" ZALOSTNO!

Mal me sam moti, ko eni pravijo da navijamo za Renault sam zato k zmaguje, jst osebno od Benettona naprej navijam zanj! Ce pa so kaksni privrzenci iz Ferarrijevih vrst, ki ne prenesejo poraza in cim gre njihovem mostvu slabo pa saltajo na zmagovalno mostvo, je pa njihova stvar!

Tko kot j reku Hondek: Pravi navijac navija za svojo ekipo v dobrem in v slabem (takrat se posebej)!
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika

Uporabniški avatar
Dauče
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dauče Če maj 26, 2005 7:44 am

meganeman je napisal/-a:Mas prov, noben izmed nas ne bo spremenil svojega mislenja, jst navijam za Renault sam drugac pa nimam nic proti nobenmu drugmu mostvu in mi ni nobeno antipaticno, vsako mostvo ma pac svoje strategije... Ne mores zdej drugim slabo prvoscit, ce ze tvojem mostvu ne gre dobro :( Isto ko on vic "dej Bog da se sosedu krava crkne, ce je ze moja morala poginit!" Slovenci smo en za..... narod, ko ma raj tujce kot pa svojga soseda, prevec smo si faus en drugmu pa sam slabo drugim prvoscimo :( Pa ona se velja: "Magari vsak dan sam kruh pa mleko jem, sam da mam boljsi avto kot sosed!" ZALOSTNO!

Mal me sam moti, ko eni pravijo da navijamo za Renault sam zato k zmaguje, jst osebno od Benettona naprej navijam zanj! Ce pa so kaksni privrzenci iz Ferarrijevih vrst, ki ne prenesejo poraza in cim gre njihovem mostvu slabo pa saltajo na zmagovalno mostvo, je pa njihova stvar!

Tko kot j reku Hondek: Pravi navijac navija za svojo ekipo v dobrem in v slabem (takrat se posebej)!

Se podpišem pod tole :tomidelej:
Dobr si napisu,jst za ferrari navijam od leta 94 (od takt-> tut F1 spremlam) in takat niso bli nč rožnati časi za ferrari,sam jebat ga sm pristaš italjanou in bom vedno zanje naviju...v dobrem in slabem ;)
je pa zdravo za F1 da se je zdej situacija mal obrnila,k prejšne sezone je biu živi dougčas :? sam pa upam da bo useen na konc pršlo do situacije da bodo rdeči na vrhu...upanje umre zadnje praujo ;)

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Če maj 26, 2005 8:15 am

Važn da je Liverpool prvak.

Pa Alonso tud.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če maj 26, 2005 10:27 am

XFX je napisal/-a:
HONDEK je napisal/-a:Ma meganeman prav Brezveze se nekaj prerekat ker vsak navija za svoje moštvo. Jaz osebno spremjlam formulo on 3 razreda in sem za Ferrarija v dobrem al pa slabem. Samo mercedez pa mi je zlo antipatičn.Edino moštvo ki mu privoščim pa je Renault. L.P Boris

Če je katero moštvo v F1 antipatično je to definitivno Ferrari.Ker po vseh uspeh mislijo, da so bogovi in mislijo samo na sebe in ne spostujejo nobenih dogovorov med samimi moštvi.

In iz katerih podatkov ti veš da se majo za bogove. Zadnjih 6 let sploh ni blo deleč od tega, za bogove so(smo) jih mel pa njihovi navijači. Tisti ki so(ste) proti se pa na take brezvezne zgovarjate.

Zakaj ferrari ni podpisal sporazuma? zato ker je vedu da tako nima šans in da je brezvezen sporazum. To so so sedaj tut že nekateri drugi ugotovili ki so prekoračili sporazum IN SO GA PODPISALI !!!!! Ferrari je vedu da je to nerealen sporazum in ga ni podpisal.

Itak da ne bo podpisal neki kar bi jim škodilo. Kot da bi šel ti sam sebi smrtno obsodbo podpisat. Dvomim da bi jo.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX Če maj 26, 2005 11:02 am

andrej777 je napisal/-a:Zakaj ferrari ni podpisal sporazuma? zato ker je vedu da tako nima šans in da je brezvezen sporazum. To so so sedaj tut že nekateri drugi ugotovili ki so prekoračili sporazum IN SO GA PODPISALI !!!!! Ferrari je vedu da je to nerealen sporazum in ga ni podpisal.

Zakaj je nerealen, če so ga pa podpisala vsa moštva razen enega.
No, povej to moštvo, ki krši sporazum??? :?:

P.S: Pa tudi takrat, ko se je slo, da bi Minardiju dovolil voznjo kljub neustreznemu avtomobilu je bilo spet samo eno mosvo proti.

Pa tudi njihova politika 1 in 2 voznika mi ni všeč.
Naj povem, da jaz gledam F1 kot šport in ne gledam na posameznike.Tako recimo fovariziram Kimija, ampak želim si trd boj za prvo mesto in če na koncu zmaga Schumacher vsak mu čast.Meni je Ferrari najbolj antipatično moštvo v navezi z M.S pa sploh.:twisted:
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če maj 26, 2005 12:25 pm

Tomaz40 je napisal/-a:
:huh: :huh: To si me pa razočaral. Sej vem. To govoriš zato, ker je trenutno Renault edini, ki lahko letos sesuje Mclarna. Kr prznej.

Jest pa že odkar gledam F1 navijam za Renaulta, če ni bil prisotem v F1 sem pa samo gledal in navijal za nobenga. Ne maram pa Ferrarijeve, včasih preveč pokvarjene, igre in privoščim zmago praktično vsem razen enemu rdečemu dirkaču. :lol:

Pač so mi antipatični in imam nek odpor do Renaulta. Pa to sploh ne govorim zato ker lahko edini Renault sesuje Mclarna. Preprosto mi niso všeč. ;) Nikakor jim pa ne privoščim da se jim kaj slabega zgodi (morda je kdo moj post tako zastopu)! Želim da se odvijajo dobri in pošteni boji na stezi.
My decision ;)
No glede tega kolk časa nekdo navija za McLaren.
Navijam odkar spremljam formulo ena. Mislim da od leta 1994. Takrat seveda nisem spremljal tako kot zdej. Star sem bil 6 let in od takrat navijam za mclaren takrat še rdeče bele.
Zadnjič spremenil McLaren, dne Če maj 26, 2005 12:41 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Če maj 26, 2005 12:38 pm

Še slikca Renaultove gume po dirki

Slika

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK Če maj 26, 2005 1:51 pm

Ko da jih mclarn ni tak zradiro. Mislim :roll: :roll:
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX Če maj 26, 2005 2:02 pm

HONDEK je napisal/-a:Ko da jih mclarn ni tak zradiro. Mislim :roll: :roll:

Mah ste tecni...
Od Mclarna so imele se vse zlebove pa so imeli mehkejse gume od Renaulta. ;)
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če maj 26, 2005 2:09 pm

Mclaren: Sej sm se zajbavu, da ne boš mislu da sm biu resn pr prejšnmu postu. Pač enmu je ta antipatičen drugmu drug, tretmu pa noben.

Glede gum: So pa itak že povedal da so imel tolk zradirane zaradi napačne taktike. Ko sta šla Alonso in Fisichella v boks (ko je bil varnostni avto na stezi), sta imela še za 3/4 dirke bencina. In ker je teža večja, se tudi gume tolk bolj obrabljajo pri pospeševanju in pri zaviranju.

Pač smola. Upam da se bodo kej naučil iz te šole.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Če maj 26, 2005 2:44 pm

HONDEK je napisal/-a:Ko da jih mclarn ni tak zradiro. Mislim :roll: :roll:

Če bi pazljivo gledal jih ni ;)
Renault je naredu taktično napako pri izbiri gum :)

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX Če maj 26, 2005 2:52 pm

McLaren: Ubistvu ni Renault naredu nobene napake saj se je za na parih dirkah kazalo, da proti koncu dirke izgublja hitrost, kot posledica obrabljenih gum.
Res pa, da še ni bilo nikoli tako ekstremno kot ravno v Monacu.Bo treba drugič trše gume izbrat.
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Če maj 26, 2005 3:06 pm

XFX je napisal/-a:Bo treba drugič trše gume izbrat.

Sej to sem mislu

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če maj 26, 2005 3:37 pm

Fantje dejte pogledat kaj sm napisu prej.

Tomaz40 je napisal/-a:Glede gum: So pa itak že povedal da so imel tolk zradirane zaradi napačne taktike. Ko sta šla Alonso in Fisichella v boks (ko je bil varnostni avto na stezi), sta imela še za 3/4 dirke bencina. In ker je teža večja, se tudi gume tolk bolj obrabljajo pri pospeševanju in pri zaviranju.

Gume so ble čist kul, sam tist varnostni avto so narobe izkoristl. Mogl bi ostat na stezi tko kot Kimi pa bi bla vsaj 2. in 3.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX Če maj 26, 2005 3:40 pm

Tomaz40 je napisal/-a:
Gume so ble čist kul, sam tist varnostni avto so narobe izkoristl. Mogl bi ostat na stezi tko kot Kimi pa bi bla vsaj 2. in 3.

Pa si ti sploh gledu dirko?? :shock:
Alonso je lahko srecen, da je sploh bil 4 kajti se par krogov pa bi ostal brez tock. :D
Slika
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov