leoCar je napisal/-a:black je napisal/-a:Alonso je napisal/-a:seat je napisal/-a:odem81 je napisal/-a:kje ste zdej šumi fanikral dežja my ass,pa sam ne se mi spet na gume obračat
Kralj dežja je tist k v takih razmerah vsaj do cilja pride.
Alonso je tuki ne kriv ne dužan. To si opazu, če gledaš dirko.
ne se zdej na mehanike obračat
Tocno tako tole vse je timsko delo
Kot prvo tudi rdeči stojimo za Šumijem! Pač u dežnih razmerah je bilo očitno da so uni na Michelinu bili izjemno bolj hitri in trakcija njihovih bolidov tudi. Toda takoj ko se je steza začela sušiti je Ferrari oz. Šumi pokazal svoje pravo lice. skoraj 2 sekundi na krog je vozil hitreje. Glede tega da pa ni menjal gume za suho stezo je pa pač kockal in se mu ni izšlo! Če bi šel zamenjat gume bi izgubil tri mesta, če pa bi takole prišel do konca bi končal pa kot drugi oz. tretji. Pač se mu ni izšlo, vendar smo vsi videli na kakem materialu je skušal pripeljati dirko do konca! Zelo dobro pa se je videlo kako je Ferrari močnejši in od Mclarna in bolida Heyfielda. ŠE posebej na ciljni ravnini.
Black Jack je napisal/-a:Tooooooooooooo mi deli......Alonso pa kralj dežja....moj k****....smo že bliži naslovu
samekk je napisal/-a:Kot prvo tudi rdeči stojimo za Šumijem! Pač u dežnih razmerah je bilo očitno da so uni na Michelinu bili izjemno bolj hitri in trakcija njihovih bolidov tudi. Toda takoj ko se je steza začela sušiti je Ferrari oz. Šumi pokazal svoje pravo lice. skoraj 2 sekundi na krog je vozil hitreje. Glede tega da pa ni menjal gume za suho stezo je pa pač kockal in se mu ni izšlo! Če bi šel zamenjat gume bi izgubil tri mesta, če pa bi takole prišel do konca bi končal pa kot drugi oz. tretji. Pač se mu ni izšlo, vendar smo vsi videli na kakem materialu je skušal pripeljati dirko do konca! Zelo dobro pa se je videlo kako je Ferrari močnejši in od Mclarna in bolida Heyfielda. ŠE posebej na ciljni ravnini.
Tako je![]()
Mojstrovina šumita se je pokazala ko fisiko ni mogu mim njega :P
Go Ferrari
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov