Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne okt 08, 2006 8:12 pm

VT-racing je napisal/-a:Doma pred tv vidm več kot v živo.

Ja res je vidiš več kot v živo ampak že sam filing med dirko je neki posebnega.
Na TV pa ne vidiš kaj se godi potem ko ugasnejo kamere in ko je vsega konec in ne mi pol tle bluzit kdo kaj igra.Me prow zanima kdo je že bil na kakšni dirki.Jst sem bil in vem kaj se je dogajalo ko je bilo že vsega konec.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman Ne okt 08, 2006 8:13 pm

Svoboda govora velja do takrat, dokler koga ne zalis, zanicujes, hujskas na vojno... in to pise v uradnem listu republike slovenije!

Tule pa mislim, da ste kr dober uzali tako Shumija kot tud alonsa in nobeden izmed njiju si tega ne zasluzi (vsaj na tej tekmi ne:)).

Mogoce bi mogli se pomisliti na to, da je ob vsaki zmage vedno nekdo tudi zalosten:( in teh ni potrebno se spodzigat!

Tema skor vredna zaklepanja, zelo zanimivo da je tokrat killah pustil prednost....
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika

MunjiS
Nov uporabnik

Napisal/-a MunjiS Ne okt 08, 2006 8:18 pm

:twisted: čaki da vid,ne bo jo sam zaklenu ampak jo bo zavaril :twisted:
(pokazi jim vetra Luki) :P

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne okt 08, 2006 8:24 pm

seat je napisal/-a:

Na TV pa ne vidiš kaj se godi potem ko ugasnejo kamere in ko je vsega konec in ne mi pol tle bluzit kdo kaj igra.Me prow zanima kdo je že bil na kakšni dirki.Jst sem bil in vem kaj se je dogajalo ko je bilo že vsega konec.

Ne bluzi, kaj več vidiš v živo, razen fillinga, da si tam. Verjamem, da je nepozabno. Vendar jaz vidim še precej več kakor si ti mislš, tud takrat, ko se prenos na TV konča, so kamere še celi dan po padockih in snemajo zanimive stvari. Imam to šanso, da to lahko vidim, saj posredno delam na prenosu večine F1 dirk. In ja vidm marsikaj tudi po koncu dirk, med samo dirko in pred dirko :idea: In ne bluzi, da se samo ferarijevci veselijo ko otroc. Ob zmagi se veseli vsako moštvo ;)
Dolge nosove na koncu imajo pa lahko ali Ferari, Renault al pa Honda moštvo. Danes so jih imeli pač ferarijevci. Si videl kake face so delal ob odstopu Šumija :shock:
Slika

MunjiS
Nov uporabnik

Napisal/-a MunjiS Ne okt 08, 2006 8:40 pm

killah bee je napisal/-a:
seat je napisal/-a:

Ne bluzi, kaj več vidiš v živo, razen fillinga, da si tam. Verjamem, da je nepozabno. Vendar jaz vidim še precej več kakor si ti mislš, tud takrat, ko se prenos na TV konča, so kamere še celi dan po padockih in snemajo zanimive stvari. Imam to šanso, da to lahko vidim, saj posredno delam na prenosu večine F1 dirk. In ja vidm marsikaj tudi po koncu dirk, med samo dirko in pred dirko :idea: In ne bluzi, da se samo ferarijevci veselijo ko otroc. Ob zmagi se veseli vsako moštvo ;)
Dolge nosove na koncu imajo pa lahko ali Ferari, Renault al pa Honda moštvo. Danes so jih imeli pač ferarijevci. Si videl kake face so delal ob odstopu Šumija :shock:
Wauuuu blagor se tebi.Ti pol zihr gledaš tud Alonsa pod tušom :lol:,a zato prideš tok prešerno razpolozen po nedeljskem šiktu!!! :wink:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne okt 08, 2006 8:42 pm

MunjiS je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:
seat je napisal/-a:

Wauuuu blagor se tebi.Ti pol zihr gledaš tud Alonsa pod tušom :lol:,a zato prideš tok prešerno razpolozen po nedeljskem šiktu!!! :wink:

:EE You got the point :EE
Slika

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Ne okt 08, 2006 9:17 pm

Sej jst nism hotu nobenga užalt s tem da sem reku da mi je Schumi gnoj, to ste si vi preveč osebno vzel:D
Zdej grem pa z nasmeškom spat ker je Schumiju crknu motor. Lahko noč
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne okt 08, 2006 10:09 pm

Oznaka Locked bi tej temi res pasala pa se ne zgodi. Le zakaj? :roll:
Žalite in prepirate se med seboj kot mali otroci. Zakaj? Zato ker je nekdo, ki ga niti osebno ne poznate, s katerim niste nikoli v življenju govorili pač zmagal/zgubil.
A ni škoda časa, pojdite raje delat kaj bolj koristnega kot da se prepirate po forumu. :lol:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Ne okt 08, 2006 10:35 pm

PRODRIVE je napisal/-a:Ferrariju je nazadnje crknil avto leta 2001, Šumiju osebno leta 2000, to pa je podatek,res je moral danes terat avto,žal je to slaba tolažba.

FORZA FERRARI :!:

Kaj pa je blo letos v Avstraliji, da Sumi ni pridirkal do cilja?

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Ne okt 08, 2006 10:38 pm

Če je pa ta tema tako lepa popestritev nedeljskih večerov. U bistvu dirka sploh ni važna... Vedno se dobr nasmejim. :lol:

Jaz mislim, da je sedaj tako kot bi moralo biti. Nažalost letos nisem dobil kar sem pričakoval od Kimija. :(

Sezona je bila super zanimiva, fia se je zopet iskazala (v svojem značilno negativnem slogu), vse manj ljudi gleda formulo, z odhodom Šumija jih bo še en lep del odpadel, ko pa še Kumho rata uradni opremljevalec dirkalnikov F1, pol bo pa sploh zanimiv šport za znort. :roll:

Tko, da zaenkrat upam na dobro zadnjo dirko letos, pol pa uprašanje, če bom to še kej spremlju. :?
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po okt 09, 2006 8:20 am

JA škoda nimaš kaj. Samo jaz sploh nisem razočaran. Bil bi če bi recimo letel iz ceste ali zgubil tako pa sploh ne. Pokazal je da je zmožen osvojit naslov a kot je sedaj jasno mu to verjetno ne bo uspelo. Če zmaga v braziliji bo neglede na uvrstitev Alonsa šel v zgodovino kot prava legenda. Najslabše kar se lahko zgodi je da res nekdo Alonsa zrine z dirke ker potem bi spet vsi začeli z teorijami zarote. Bolje za šumita da v stilu konča svojo kareiero z enim naslovom manj kot pa z enim vprašljivim več.

Samo še vedno pravim da si Šumi zasluži naslov. Tudi z komorkoli se pogovarjam pa je lahko še tako nezaiteresiran za F1 privošči in želi da zmaga Šumi. PREPROSTO ZATO KER SI ZASLUŽI !!!
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
kalbo
Novinec

Napisal/-a kalbo Po okt 09, 2006 8:56 am

Ma škoda no. Grem pa stavit, da je Alonso ziher orgazem doživel, ko je videl rajcih bel dim iz Ferrarija. Pač, po šestih letih je mogu pa tud Ferrari enkrat dušo spustit. Škoda sam, da ni še dve dirki počaku. Šumaherju pomojem nimate kej očitat. Profesionalno je prenesel poraz, ekipi je čestital. Logično pa je, da je klel k žandar sam pr seb. Sej sm še jest in to pred tamalim, kjer se vedno poizkusim zadržat. Bom pač kupil kapo s sedmimi zvezdicami.
Mali (16 mesecev star) je pa tud gledal svojo prvo dirko z mano in cel čas delal fiuuuu, fiuuu, cel navdušen nad zvokom F1.

Turbokurba al kajsiže, ti pa pejt k mamici, pa ji reci, naj ti noska obriše, k ti svečka ven gleda. Sej boš zrastu, pa se boš navadu mal bolje in lepše izražat.

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Po okt 09, 2006 9:01 am

kalbo je napisal/-a:
Turbokurba al kajsiže, ti pa pejt k mamici, pa ji reci, naj ti noska obriše, k ti svečka ven gleda. Sej boš zrastu, pa se boš navadu mal bolje in lepše izražat.

Zakaj? Pa poglejte si mal še druge teme. Povsod ka je kdo kej reku čez Schumija je blo vse narobe... Itak pa neznate drugač kot da drug druzga jebete u glavo, jst sm lepo reku da je Schumi gnoj in zdej mi težite kot da bi bil vaš fotr/sin/brat/deda or we... Tak da se umrite lepo preneste poraz in so dopovejte da je men Schumi gnoj po vsem tem kar je naredu v f1...
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost