V Monzi je spet zmagal Schummy. Njegovi navijači mi lahko poveste, kako se lahko navija za takega človeka? Po štartu je bil montoya hitrejši in ga je hotel po levi prehitevat, Schummy pa (po njegovi tradiciji) je tudi zavil levo in ga zaprl. Pol pa v tistem ovinku, kjer je Schummy dobesedno porinil montoyo ven. Glede tega dogodka je en italjanski novinar govoril, da je schummy vozil agresivno( v dobrem smislu), da montoya je naredil napako ko ga je hotel prehitet itd.. Tako govorijo italjanski novinarji (v vseh športih). Briatore je na isti dogodek rekel, da ga je schummy porinil ven, ker briatore je pri renaultu in je pošten.
Je sploh možno prehitet schummyja, ker po ravnem vozi zig-zag, v ovinkih meče ven..?..
Montoya je rekel, da je lani on podobno stvar naredil barrichellotu in pol je dobil kazen in tisto ga je stalo prvenstvo. Ker ferrari lahko dela vse, pravila NIso za vse enaka.
Glede italjanskih novinarjev pa je kot se zgoraj napisal. V zadnjih svetovnih nogometa ko so izgubili italjani s koreo so pol ful bli jezni na sodnika (moreno), eden je rekel "kaj ne ve tisti sodnik kdo smo mi?" pa take. Pa ne samo takret. Joj tej italjani. LP

Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.