Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
Whity1
Nov uporabnik

Kraj: Maribor suburbs

Napisal/-a Whity1 Ne maj 28, 2006 9:25 pm

TommyGun je napisal/-a:hmmm mam občutek da tle navijači alonsa so prej navijali za hakkinena,še prej za villeneuvua in še prej za hilla.
samo da so kontra šumiju :P

misli mi bereš :twisted:

tudi meni ni jasno od kod naenkrat tolko renojevih in al"f"onsotovih navijačev

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Ne maj 28, 2006 9:30 pm

Dost folka se obrača po vetru. ;) Pa tut ene par takih poznam, ki res navijajo za vse, razen za čevljarčka. Niti ni presenetljivo, glede na to, da je že "uniču" ene 2 sezoni v tem tisočletju. :-P

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Ne maj 28, 2006 9:30 pm

FORZA FERRARI ;)
CARPE IMPREZAM

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Ne maj 28, 2006 9:58 pm

PRODRIVE je napisal/-a:FORZA FERRARI ;)

:P :P :P
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Uporabniški avatar
Kemični
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Kemični Ne maj 28, 2006 10:00 pm

metallic je napisal/-a:Dost folka se obrača po vetru. ;) Pa tut ene par takih poznam, ki res navijajo za vse, razen za čevljarčka. Niti ni presenetljivo, glede na to, da je že "uniču" ene 2 sezoni v tem tisočletju. :-P

Ja velik je takih, k se po vetru obračajo. Glede uničevanja sezone; Ka pa letos pa nobedn ne jamra, ko ma Alonso že skor naslov v rokah, pa je šele začetek sezone? Sam tk, za razmislek...

LP

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Ne maj 28, 2006 10:05 pm

Že, sam takrat šumiju noben ni segu do kolen, letos je drugač.

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Ne maj 28, 2006 10:15 pm

Js kljub temu,da jim ne gre najbolje še vedno navijam za mclaren :clapclap :vrum
šumija pa še videt ne morm, resno :twisted:

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ Ne maj 28, 2006 10:27 pm

Folk kaj pa si mislte o primerjavi alonso-raikonen,zame je raikonen najboljši dirkač že zadnja 3leta,sm rab bolši avto.Pa slišu sm da alonso kljub naslovu ne more iz šumijeve sence(šumi največ navijačev po svetu...) pa si baje zelo rd prepeva un stari koma ˝nije fer,nije fer,stvarno nije fer,hoču barem jedan dan da sam schumacher˝ :twisted:
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Ne maj 28, 2006 10:54 pm

Whity1 je napisal/-a:
TommyGun je napisal/-a:hmmm mam občutek da tle navijači alonsa so prej navijali za hakkinena,še prej za villeneuvua in še prej za hilla.

Jst bi se pa vprašu, kje so vsi tisti navijači Schumacherja, k pridejo na dan samo takrat ko zmaga. A v slabem mu pa ne znajo oziroma ne znate stati zravn?

Poglejte si mal debate o VN San Marine in VN Evrope kdo je kaj tam pisal, in kdo je kaj pisal v debato VN Monaca, VN Španije oziroma tam, kjer je Renault zmagal.

Kje ste zdej Schumaherjevci??

Zame sta edina prava navijača Schumacherja SPEEDFIGHTER, ki je vedno stoji ob Schumacherju - ne glede na to, ali je slab al ne. Spominjam se lanske sezone, ko rdečim ni šlo nič od rok, pa je bil in vedno stal za Schumacherjem, in pa GIGI 1985, ki vedno in pošteno čestita, tudi če ne zmaga Ferrari.

Lp Alonso

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Po maj 29, 2006 5:29 am

To debatirat kdo je pravi fan in kdo ne je totalna bedarija!

Zakaj?

Zato ker, naprimer jst navijam za Schumija že od začetka njegove kariere v f1, redko se oglašam v takihle temah, ker je itak sama kregarija, ter brezvezno žaljenje forumašev...in zdej zarad tega nisem "pravi" :vc :cry

Pa še tole, mi je popolnoma vseeno kdo zmaga, ker nimam popolnoma nič od tega, če je prvi al pa zadnji, zato tud po forumu ne jokam, kok je kdo pi***, in podobne neumnosti... ;)

svaka čast vsem dirkačem, ki so sposobni zmagat...

In ob tem še čestitke Alonsu za včerajšno zmago, pa poboljša naj se v odnosu do otrok :)
555

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Po maj 29, 2006 8:34 am

Kemični je napisal/-a:
jaka-z je napisal/-a:nej mi en šumi fan pove kak razlog zakaj sploh še navija za njega, ker to kar je bilo na treningu pa ni več ničemur podobno, TO VEČ NI DIRKANJE. moral bi dobit prepoved nastopanja na parih dirkah za tako pizdarijo. res je 7 kratni prvak ampak bi moral biti tudi ostalim za vzor ne pa obratno! :evil:

Ti si b****. Ka si mogoč pomislo da je bla pa to posledica prevelike hitrosti pred ovinkom in ga pač ni mogo zvozt? Pa kr prepoved na večih dirkah? Ponavad dobijo dirkači 10 mest nazaj, njega so pa kr na konc fuknli! Pa kr neki tle pišejo eni..

mladost ti megli razum najbrž...

1.Nekateri pač spremljamo dirkača od začetkov njegove kariere in vztrajamo pri svojem ker je že 7X dokazal mojstrstvo..........me prav zanima za koga si navijal preden je prišel Alonso na sceno - večina tlele ščije tko k veter piha in spreminja svojo zvezdo na vsake nekaj let - jasno pa je da vsakiš proti Šchumiju...

2. na 70% je alonso vozil v četrtk na treningu - od takrat dalje pa je bil procent malenkost višli Razz

3. Vozila sta živčno tekmi in sta bila napeta Razz Razz - le zakaj najbolši dirkači slovijo po svoji odličnosti ko vozijo pod pritiskom v danem trenutku - recimo Schumi ko postavavi par kvalifikacijskih časov medtem ko gre kdo pred njim v bokse...

4. Sprav smešen si s pripombami ki nimajo veze s F1 - sej to ni moštveni šport tako kot basket ali nogomet - do neke mere že - AMPAK vsi vemo da je naslov prvaka veliko bolj cenjen kot konstruktorski naslov...ti kar navijaj za Renault pa srečno...

Hiter krog pa pove marsikaj o formi Ferrarija - Alonso je imel tudi prazno stezo pred sabo pa ni mogel dosegat takšnih časov...veselim se naslednje dirke - 21 točk pa je že nevarno veliko...upam da se ponovno motim....

Podpis! Pa en je še lepo povedu. Pač voznik je super Schumi, kot oseba je pač hladen kot večina nemcev, jebat ga. Sj ni to tle nedeljsko popoldne, da bojo svoje osebnosti neki kazal, ampak tekmovanje boljših voznikov ter konstruktorjev...

b**** je un za katerega ti navijaš, pa pazi na besede da ne boš dobil kakih opozoril :!:

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ Po maj 29, 2006 8:39 am

Jaka-z s kakšnimi opozorili groziš ti kle,a jih boš talu,prow si b**** k take pišeš kle.Pa brez zamere sm b**** je b**** ;)
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W Po maj 29, 2006 8:48 am

Zlatan_ je napisal/-a:Jaka-z s kakšnimi opozorili groziš ti kle,a jih boš talu,prow si b**** k take pišeš kle.Pa brez zamere sm b**** je b**** ;)

Se strinjam!!! :lol: :lol: :lol:
325i Coupe

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne Po maj 29, 2006 9:07 am

_BiStRi_ je napisal/-a:To debatirat kdo je pravi fan in kdo ne je totalna bedarija!

Zakaj?

Zato ker, naprimer jst navijam za Schumija že od začetka njegove kariere v f1, redko se oglašam v takihle temah, ker je itak sama kregarija, ter brezvezno žaljenje forumašev...in zdej zarad tega nisem "pravi" :vc :cry

Pa še tole, mi je popolnoma vseeno kdo zmaga, ker nimam popolnoma nič od tega, če je prvi al pa zadnji, zato tud po forumu ne jokam, kok je kdo pi***, in podobne neumnosti... ;)

svaka čast vsem dirkačem, ki so sposobni zmagat...

In ob tem še čestitke Alonsu za včerajšno zmago, pa poboljša naj se v odnosu do otrok :)

Podpišem pod tole ;)

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Po maj 29, 2006 9:41 am

Alonso je napisal/-a:
Whity1 je napisal/-a:

Jst bi se pa vprašu, kje so vsi tisti navijači Schumacherja, k pridejo na dan samo takrat ko zmaga. A v slabem mu pa ne znajo oziroma ne znate stati zravn?

Poglejte si mal debate o VN San Marine in VN Evrope kdo je kaj tam pisal, in kdo je kaj pisal v debato VN Monaca, VN Španije oziroma tam, kjer je Renault zmagal.

Kje ste zdej Schumaherjevci??

Zame sta edina prava navijača Schumacherja SPEEDFIGHTER, ki je vedno stoji ob Schumacherju - ne glede na to, ali je slab al ne. Spominjam se lanske sezone, ko rdečim ni šlo nič od rok, pa je bil in vedno stal za Schumacherjem, in pa GIGI 1985, ki vedno in pošteno čestita, tudi če ne zmaga Ferrari.

Lp Alonso

Temu se reče "MADE IN ITALY" stil - oz tipična "poteza" Italijanov v mnogi športih, pa tudi drugih dogodkih, ki si zaslužijo širšo medijsko pozornost oz pozornost občinstva EU ali celo svetovnih razsežnosti
V primeru zmage oz neke velike, veličastne, odmevne, pomembne ... "pridobitve" jih poveličujejo v nebesa visoko do Boga in njegove "kompanije", v nasprotnem primeru pa h Luciferju oz nanje kratko malo pozabijo. V prvem primeru so "njihovi" v drugem primeru pa v stilu "kdo si pa ti oz sigurno nisi "naš" "

LP

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Po maj 29, 2006 9:46 am

Glede ugibanj oz "prerokovanj" nekaterih o prestopu KIMI-ja k FERRARI-ju

Dejte se zavedat preprostega dejstva - dokler je pri "rdečih" MIHEC, KIMI-ja ne bo zraven. Glede na njun karakter, odnosa do tekmecev, rivalstva .... je to po mojem prepričanju kratko malo "misija nemogoče".

LP

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Po maj 29, 2006 10:33 am

Jaz sem eden od teh, ki najivajo proti sumaherju. Vprasi se zakaj navijajo proti njemu. Ker je najhitrejsi? Kje pa; zaradi njegove nekorektnosti.
Pa sej je se enkrat pred leti zaj**** enga voznika, ki je delal najhitrejsi krog na kvalifikacijah, tudi takrat v monaku. Nepravilnosti iz njegove strani je polno...
Pa isto se lahko rece za ferrari; sej ferrari in sumi prav pasejo skupaj..

lp
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Po maj 29, 2006 10:38 am

Kemični je napisal/-a:
jaka-z je napisal/-a:nej mi en šumi fan pove kak razlog zakaj sploh še navija za njega, ker to kar je bilo na treningu pa ni več ničemur podobno, TO VEČ NI DIRKANJE. moral bi dobit prepoved nastopanja na parih dirkah za tako pizdarijo. res je 7 kratni prvak ampak bi moral biti tudi ostalim za vzor ne pa obratno! :evil:

Ti si b****. Ka si mogoč pomislo da je bla pa to posledica prevelike hitrosti pred ovinkom in ga pač ni mogo zvozt? Pa kr prepoved na večih dirkah? Ponavad dobijo dirkači 10 mest nazaj, njega so pa kr na konc fuknli! Pa kr neki tle pišejo eni..

.

1.Prevelka hitrosr hahaha pišuka lepo se je vidl da je okleval kaj bi naredu ..imel je veliko možnosti da bolje naredi sceno..1.levo je bilo veliko placa za parkirat avto ali pa saj lepo odpelta ker je imel dovolj placa...

2. Za renaulta navijam že skoz tko da ne mi Alonsa tlačt pred nos

3. Schumaher je pač d**** ...ko je prišel po treningu v Bokse je veselo dvignu roko v zadovoljstvo ker je prvi namesto da bi šel v Renaultovo garažo se upravičit za to kar se je zgodilo ampak ne on bo raj igral enga nacija zajebanga..skret od človeka..svizec
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris Po maj 29, 2006 11:25 am

A ni brezveze se tkole kregat itak vsak za svojega potegne, jaz sem se prav lepo nasmejal ko sem videl kaj je naredil pa navijam za njega in se nič ne obremenjujem s tem kot nekateri in ga brezveze neki zmerjate in se obremenjujete kot da imate kaj od tega, škoda živcev za takšne stvari.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Po maj 29, 2006 6:20 pm

Kakšni fanatiki :roll: :roll: :roll:
Slika
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov