Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Ne avg 06, 2006 3:29 pm

Black Jack je napisal/-a:Tooooooooooooo mi deli......Alonso pa kralj dežja....moj k****....smo že bliži naslovu

:EE :EE :EE :EE :EE prehitet Majkola po zunanji strani :shock: .....saj ste sami napisali, da so drugi imel z njim kar nekaj krogov težave-Fernando ga je iz prve :D
samo da še Renault gviht nazaj dobi v prvo vpetje pa bo veselica. pa močno upam, da je pri Alonsu šrauf poču, ker če so ga mehankarji usral.... potem bo Flavio, glede na karakter, pol mehankarjev domov poslal...
Zadnjič spremenil dare01, dne Ne avg 06, 2006 3:36 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne avg 06, 2006 3:30 pm

moje mnenje:

alonso je odpelou fantastično dirko. čeprou sm ceu cajt upou da odstopi, je zame dans odpelou najbolš. šumaher je vozu dns slabo, z izjemo nekaj krogov ki jih je odpelou fenomenalno.kimi je konj! gemo al kaj si... si vidu kok dobr voznik je kimi? my ass! pol je biu pa kao luizzi kriv. ma ja. konj je konj pa nimaš kj. čista napaka hladnega finca. čestitke buttonu, cajt je že biu da se mu enkrat izide in zmaga. čeprou mi je žou za šumaherja, ampak če bi šou gume menat, mu neb blo treba tok terat avta in bi dobu vsaj ene 4 pike (moja hipoteza). če potegnem črto: ena najzanimivejših dirk zadne čase.

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Ne avg 06, 2006 3:36 pm

S|icKeR je napisal/-a:če potegnem črto: ena najzanimivejših dirk zadne čase.

na naslednji dirki bi blo treba spet šumija in alonsota postavit na konec štartne vrste :EE

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Ne avg 06, 2006 3:37 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
Black Jack je napisal/-a:Tooooooooooooo mi deli......Alonso pa kralj dežja....moj k****....smo že bliži naslovu

ne uporabljam zvezdic in se nauč raje olikano govort, ker on ni noben k.

danes se je vidilo kdo je car dežja, po moje te je na začetku dirke srat tišalo, rešil pa vas je itak samo en vijak in reno bi bil prvak

z današnjimi mišelinkami sem še jaz car po dežju. če bi danes mel šumi te mišelinke gor bi delal raztur. more pa biti čisto slep če danes kdo ni opazil da so bile na dežju bridgstonke v k...
ko se je malo posušilo pa je bil kdo po 3s hitrejši na krog? mogoče alonso? my ass

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Ne avg 06, 2006 3:37 pm

S|icKeR je napisal/-a:moje mnenje:

alonso je odpelou fantastično dirko. čeprou sm ceu cajt upou da odstopi, je zame dans odpelou najbolš. šumaher je vozu dns slabo, z izjemo nekaj krogov ki jih je odpelou fenomenalno.kimi je konj! gemo al kaj si... si vidu kok dobr voznik je kimi? my ass! pol je biu pa kao luizzi kriv. ma ja. konj je konj pa nimaš kj. čista napaka hladnega finca. čestitke buttonu, cajt je že biu da se mu enkrat izide in zmaga. čeprou mi je žou za šumaherja, ampak če bi šou gume menat, mu neb blo treba tok terat avta in bi dobu vsaj ene 4 pike (moja hipoteza). če potegnem črto: ena najzanimivejših dirk zadne čase.
Holo a šumijeva vožnja je pa idealna :roll: po moje je pa šumi osel :/:o:/
Slika

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Ne avg 06, 2006 3:40 pm

robertos_664 je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:

danes se je vidilo kdo je car dežja, po moje te je na začetku dirke srat tišalo, rešil pa vas je itak samo en vijak in reno bi bil prvak

z današnjimi mišelinkami sem še jaz car po dežju. če bi danes mel šumi te mišelinke gor bi delal raztur. more pa biti čisto slep če danes kdo ni opazil da so bile na dežju bridgstonke v k...
ko se je malo posušilo pa je bil kdo po 3s hitrejši na krog? mogoče alonso? my ass

ti si tak pameten da ti že pamet vn leza!
CAR DEŽJA JE DEFINITIVNO ALONSO in danes je dokazal švabu kdo je trenutno št. ena v f1.

lp
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Ne avg 06, 2006 3:42 pm

Holo a šumijeva vožnja je pa idealna :roll: po moje je pa šumi osel :/:o:/

Ti si primitivc....Po moje si pa ti osel......

kalut
Nov uporabnik

Napisal/-a kalut Ne avg 06, 2006 3:43 pm

ti pa pazi mal na svoj falus! naj ti bo jasno budala!

:evil:

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Napisal/-a samekk Ne avg 06, 2006 3:45 pm

CAR DEŽJA JE DEFINITIVNO ALONSO

Alonso enkrat pokaže da zna v dežju vozt pa je kr CAR dežja...MY ASS :!:
šumi pa že skus dokazuje da je najboljši voznik po dežju.

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Ne avg 06, 2006 3:47 pm

samekk je napisal/-a:

res? zanimivo? prvič slišim!

kdo je to schumacher? a ta pizze prodaja? povej ker ga ne poznam.

lp
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Ne avg 06, 2006 3:48 pm

samekk je napisal/-a:

Se je danes lepo vidlo kako vozi v dežju :roll: pa enkrat že nehajte uporabljati te neumne besede od Ališiča :jao: kral dežja :bonk
Zadnjič spremenil FRANCIVW, dne Ne avg 06, 2006 3:50 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Slika

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Ne avg 06, 2006 3:49 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:

par dirk nazaj, ko je bridgestonka za suho držala kot lepilo, takrat pa niso bile pomembne gue, ne. takrat se je pa pokazala samo veleumnost majkola..... dejte bi objektivni, no. seveda so bile danes michelinke boljše. ampak na michelinkah je veliko dirkačev. po zunanji strani pa je po mokri stezi majkola prehitel samo alonso, drugi so imeli težave. po zunanji strani čez cel ovinek brez dotika :EE. pa če bi kimi malo več naprej gledal kot pa nazaj pa če ne bi bilo safety cara....... majkol je padal za več kot krog.

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Ne avg 06, 2006 3:51 pm

dare01 je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:

par dirk nazaj, ko je bridgestonka za suho držala kot lepilo, takrat pa niso bile pomembne gue, ne. takrat se je pa pokazala samo veleumnost majkola..... dejte bi objektivni, no. seveda so bile danes michelinke boljše. ampak na michelinkah je veliko dirkačev. po zunanji strani pa je po mokri stezi majkola prehitel samo alonso, drugi so imeli težave. po zunanji strani čez cel ovinek brez dotika :EE. pa če bi kimi malo več naprej gledal kot pa nazaj pa če ne bi bilo safety cara....... majkol je padal za več kot krog.

se podpišem :jy :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Napisal/-a samekk Ne avg 06, 2006 3:54 pm

Se je danes lepo vidlo kako vozi v dežju

Tako je,super je dans vozu šumi....sam mal pred koncem ga je sfukal :twisted:
Sej je vse vredi, bomo na koncu vidl kdo se bo najslajše smejal :rofl
FORZA FERRARI

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Ne avg 06, 2006 4:00 pm

samekk je napisal/-a:
Se je danes lepo vidlo kako vozi v dežju

Tako je,super je dans vozu šumi....sam mal pred koncem ga je sfukal :twisted:
Sej je vse vredi, bomo na koncu vidl kdo se bo najslajše smejal :rofl
FORZA FERRARI

še vprašaš! renault fani smejal se bomo pa zato, ker bo starec popušu na celi fronti.
pejte mal jokat ker je šumi odstopil
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne avg 06, 2006 4:06 pm

jst bi prosu moderatorje nej potalajo cel kup kartonov v tej temi- ker je debata na popolnoma primitivnem nivoju
alonso je odpeljav fenomenalno dirko in na ''našo'' srečo odstopu
škoda da kimi ne zna gledat naprej,
šumi je odpeljal super nekaj krogov, na začetku ko se je boril za bolša mesta, in na koncu, ko je z gumami za rahel dež uspel zadrževati tekmece- tukaj se po moje vidi kvaliteta voznika- se mu pa žal ni izšlo
drgač pa čestitke buttnu za 1. zmago
massa je bil pa dons čista tema
lp

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Napisal/-a samekk Ne avg 06, 2006 4:10 pm

še vprašaš! renault fani smejal se bomo pa zato, ker bo starec popušu na celi fronti.
pejte mal jokat ker je šumi odstopil

BU HU :cry: že jokam....
Starec vam je in vam bo pokazal kaj to pomeni boriti se do konca :!:

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne avg 06, 2006 4:14 pm

dejte se folk umirt no, 2 voznika se primerja samo na način, kjer bi bila oba v istem avtu z istimi gumami, ne pa v različnih bolidih z različnimi gumami, to se enostavno ne da. Najboljša primerjava pa se bo pokazala šele, ko bo Alonso zaključil kariero in se bo šele takrat primerjalo z Mihcem, kaj sta dosegla, do takrat pa bodte veseli, kajti takrat se boste ubili med sabo.
Danes Alonso ni bil nič kriv, pa tudi MS ni kriv, da ima take gume, še komentatorja na HRTV2 sta komentirala o slabosti današnjih B gum. Če bi jaz odločal, bi morali imeti vsi enega opremljevalca gum.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne avg 06, 2006 4:18 pm

Ah, sploh nebom bral niti gledal več TV, itak bo Alonso prvak

Alonso kralj mokrega, car suhega, prvak F1
Zadnjič spremenil SAVINJCAN, dne Ne avg 06, 2006 4:24 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Ne avg 06, 2006 4:23 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:Ah, sploh nebom bral niti gledal več TV, itak bo Alonso prvak
:clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap
ALONSO CAR
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost