NeRo je napisal/-a:Zaenkrat naj bo še skrivnost![]()
Bi te vzel, sam si pretežek :P
se mi je kr zdel da boš to reku, najbol da asjo vprašaš če bi bila tvoja sovoznica pa prišparaš vsaj 30kg

NeRo je napisal/-a:Type-RCivic je napisal/-a:NeRo je napisal/-a:Zaenkrat naj bo še skrivnost![]()
a mojih 60 kg je prevec
Kaj ne misliš več brati Kosu?
Aja...pa čestitam za zmago
Type-RCivic je napisal/-a:NeRo je napisal/-a:Type-RCivic je napisal/-a:NeRo je napisal/-a:Zaenkrat naj bo še skrivnost![]()
a mojih 60 kg je prevec
Kaj ne misliš več brati Kosu?
Aja...pa čestitam za zmago
pripravljas nekaj hudega za rally???
www.rally-magazin.com je napisal/-a:Legendarni Škot je pred časom opravil testiranja njihovega dirkalnika in navrgel možnost, da bi se po enoletnem premoru prav v barvah češke ekipe vrnil v svetovno prvenstvo. Seveda pa Škoda predvsem na finančnem področju ne more slediti McRaejevim ambicijam, ki je svojo vlogo reli voznika že v preteklosti znal odlično tržiti. Nenazadnje je Colin prav zaradi previsokih finančnih zahtev lani izpadel iz igre za drugi Subarujev dirkalnik, nato pa se dokaj uspešno udeležil relija Pariz-Dakar. »Škoda mi ni ponudila pravega paketa, sedaj se bom skoncentriral na nov nastop na vztrajnostnem reliju Pariz-Dakar. Še najprej bom iskal možnost za novo pogodbo, a zaenkrat bolj slabo kaže,« situacijo ocenjuje McRae.
jan206wrc je napisal/-a:Ena zanimiva novica za Solbergove navijače:
http://www.rally-magazin.com/default.asp?rb=1&id=711
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov