Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Po maj 29, 2006 6:55 pm

Turbobitch je napisal/-a:... on bo raj igral enga nacija zajebanga..skret od človeka..svizec

men se bolj zdi da si ti en zaj**** naci in rasist, sigurno bolj kot sumaher. clovek ki je pac nemec je zate naci, vsak ki je rojen juzno od slovenije verjetno cefur in vsi ki ne mislijo tako kot ti so debili, a ne????
:roll:

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Po maj 29, 2006 7:05 pm

juhica je napisal/-a:
Turbobitch je napisal/-a:... on bo raj igral enga nacija zajebanga..skret od človeka..svizec

men se bolj zdi da si ti en zaj**** naci in rasist, sigurno bolj kot sumaher. clovek ki je pac nemec je zate naci, vsak ki je rojen juzno od slovenije verjetno cefur in vsi ki ne mislijo tako kot ti so debili, a ne????
:roll:

off topic: lepo povedano :D
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po maj 29, 2006 7:09 pm

ok js tut navijam za terrari odkar se spolnem oz od tam nekje ko je šumi not pršo....
in se mam za tapravega navijača rdečih....ampak po vešem se je treba takoj repenčit pa klet druge pa se vn metat itd itd da si "taprav". To je pa za mene idiotizem 8) zato tut ne pišem v takih temah, sam se nism mogo več zadržat...

PS: tut renoultovci ste bli z redkimi izjemami tih ko je bil ferrari spredi :twisted:
zej me pa špukite pa klejte, da se pokažete ko tapravi navijači :lol:

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po maj 29, 2006 7:25 pm

Sem prou vesel da cel vikend nism bil na forumu ker sem si veliko živcev prišparal. O Preteklih "grehih" MS nehajte govort ker so kot prvo preteklost kot drugo ste pa to samo nekje ene 100x slišal in ponavljate kot papige omenjenih situacij pa nikol niste vidl. V to se ne milsm spuščat in razlagat ker tle govorimo o VN Monaca.

Da bi šumi nameroma naredu napaka pri zagotovljeni prvi vrsti je pomoje nemogoče. Odločitev komisije je bila sigurno pretirana in če je dobil fisiko odvzem treh časov zaradi oviranja bi moral isto dobiti tudi šumi. To je neko pretiravanje in razkazovanje kok so oni frajerji pa da njih noben ne j**e.Na dirki je vozil odlično in tudi odločitev da gre v bokse preden ma popolnoma prazen tank je bla dobra ker je prišel ven iz boksov na prazen del steze. Varnostni avto je Šumitu škodil kot hudič .Če bi bil Alonso 5 sekund počasnejši bi lahko šumi še prehitel SC in se vrnil v isti krog tako pa je ostal z krogom zaostanka 3/4 kroga za Coultardom. Prej je bil pa manj kot 10 sekund za njemu.

Če nebi bilo SC ali bi bil šumi mal hitrejši oz. alosno mal počasnejši bil bil Šumi na stopničkah. In pridobiti 16 mest v Monacu je mojstrovina, pridobiti 18 bi bil pa že čudež.

Kimi pa itak nima sreče in mu je Mclaren že vsaj enega če ne dveh naslovov odvzel zaradi svoje "kvalitete".
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po maj 29, 2006 7:39 pm

Aja pa še neki sem pozabu. V času Sc sta šla Alonso pa Kimi v bokse. Da ga nebi blo bi morala med dirko še enkrat in šumi bi bilo še bližje. Nakonc bomo že ugotovil da bi bil šumi prvi če nebi blo SC. :P :P :P :P :P :P

Če se še jz mal na nivo 6 letnika spustim. :twisted: :twisted: :twisted:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Po maj 29, 2006 8:02 pm

Okej recimo da mam neki dirkaških izkušenj.V soboto sem nekje bil in sem pozno popoldne videl samo posnetek kaj se je zgodil, nisem pa slišu zraven komentarjev na poptv. TAKOJ ko sm vidu notranji pogled med šumaherjevo vožnjo se mi je zdel da je prehiter za tista dva ovinka.V trenutku se mi je zdel da se to ne bo izšlo in to še pred taprvim 90-stopinskim ovinkom.Tko da ne vrjamem, da je to namerno naredu.

Eeee še neki: če bi se on ustavu kjerkoli na tistem delu proge, bi bile rumene zastave.Mislm da ste na to pozabl.Iz tega sledi, da bi mogl v vsakem primeru tam upočasnit in tako bi Alonsu zgubu svoj dosežek.Kaj bi takrat rekl?Lohka bi Schumi samo naravnost v ovinku zapelu in ker bi bi v izletni coni, bi bila zadeva čisto enaka.Aja sej res,Alonso lahko tudi pod rumenimi zastavimi vozi na polni, to je res ja... :roll:

Tut neki so najprej govorl da si je zmislu o blokiranem sprednjem kolesu, kasneje se je izkazal, da je blo to res...

To da je Alonso pustu da ga zaostali za en krog prehitijo, je zame kratkomalo neumno.

Sicer čestitke za zmago, ampak lohk prznate da je mel glih malo manj kot prazno stezo in se je samo vozil do konca.Schumijevo lezenje do 5 mesta ni ravno vsakdanji dosežek ne?

BTW:scanje po vetru.Kot Ferrarijevemu in Scumijevemu fanu mi je to precej dobr znan s tarni drugih.Sam da ni za njega, pa so vsi veseli...
Slika

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Po maj 29, 2006 8:44 pm

pojma nimate..za vse so krivi marsovci

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Po maj 29, 2006 8:58 pm

ce je miha tole zanalasc naredil je pišuka. ce ni so sodniki naredili veliko napako. osebno pa dvomim da bi si dovolil kaj takega. ce bi ze hotel ostalim pokvarit hitri krog bi to storil veliko bolj elegantno... me zanima ce se bo kdaj zgodilo da bo kdo zletel s proge med kvalifikacijami in bodo rumene zastave prekinile hitre kroge drugim, ce bo fia tudi vskocila in odlocila da je ta voznik zanalasc naredil napako.
aja, mimgrede samo se neki, vecina posnetkov (vsaj teh ki sem jih jaz videl) izza volana avtomobila, je predvajanih v pocasnem posnetku. ce gledate vse skupaj v realni hitrosti se vse skupaj odvije zelo hitro.

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Po maj 29, 2006 9:00 pm

tudi tale tema bo kmalu zrela za zaklep, če ni že :roll:

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po maj 29, 2006 9:06 pm

dj nehi nabijat maniaxx... opažam da si kar precej začel smetiti... naj se to neha!

ok,ne bom se spuščal v to,da je blo pravično al ne...ker ste že ostali predebatirali...kar je blo je blo - tekem je pa še veliko in že en odstop alonsa in zmaga schumija,pa bi se situacija kar hitro zasukala.

Me pa neki zanima....ko je na stezo prišel varnostni avto,in ko sta v boske zapeljala alonsko in kimi,a ste opazil mogoče kako sta potem zapeljala ven? Kajti jst sem ališiča slišu,da je rekel,da sta obadva prevozila rumeno črto ko sta se vračala iz boksov...ampak ker nism bil pozoren,me zanima če je bilo res??
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Po maj 29, 2006 9:19 pm

RedBull™ je napisal/-a:dj nehi nabijat maniaxx... opažam da si kar precej začel smetiti... naj se to neha!

ok,ne bom se spuščal v to,da je blo pravično al ne...ker ste že ostali predebatirali...kar je blo je blo - tekem je pa še veliko in že en odstop alonsa in zmaga schumija,pa bi se situacija kar hitro zasukala.

Me pa neki zanima....ko je na stezo prišel varnostni avto,in ko sta v boske zapeljala alonsko in kimi,a ste opazil mogoče kako sta potem zapeljala ven? Kajti jst sem ališiča slišu,da je rekel,da sta obadva prevozila rumeno črto ko sta se vračala iz boksov...ampak ker nism bil pozoren,me zanima če je bilo res??

seveda da sta jo prevozila ker je stal od webbra dirkalnik na pasu iz boksev.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po maj 29, 2006 9:24 pm

čebela, pridi pa zaklen temo, kmalu bo druga dirka

Uporabniški avatar
bugatti
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a bugatti Po maj 29, 2006 10:03 pm

Uporabniški avatar
VWGapo
Nov uporabnik

Napisal/-a VWGapo Po maj 29, 2006 10:15 pm

Sej ne morem da ne bi... :P

To je razkril Joaquin Verdegay, sicer tudi podpredsednik španske motošportne zveze, v Monaku pa je bil eden treh komisarjev.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po maj 29, 2006 10:26 pm

odlično so se to odločili pa fajn so argumentirali

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po maj 29, 2006 10:40 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:odlično so se to odločili pa fajn so argumentirali

mene pa sam zanima- kolk km/h se pele čez ovink? 16?- to mislm da bi tud jst z osebnim spelu ;)
če je pa to hitrost k je bil avto že skor ustavljen je pa druga in popolnoma manipulativna izjava
kar se tiče telemetrije- vedno ko guma blokira je napaka voznika- je premočno zaviral- to se dogaja vsem ''asom''
sam teh 16km/h mi je pa res smešna- ker sm prepričan da je bila hitrost tik pred bremzanjem večja- vsaj jst smatram da se pred ovinkom zajebe- oz zgubi kontrola
lp

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Po maj 29, 2006 11:05 pm

VWGapo je napisal/-a:Sej ne morem da ne bi... :P

To je razkril Joaquin Verdegay, sicer tudi podpredsednik španske motošportne zveze, v Monaku pa je bil eden treh komisarjev.

...ki je med drugim v tej izjavi za javnost povedal (citiram):"Ne vemo, če je bil manever storjen namenoma"

Mislim da je Španec s tem vse povedal...

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ To maj 30, 2006 6:27 am

Upoštevali smo 116. člen pravilnika: če dirkač z napako vpliva na rezultate tekmecev, se mu brišejo vsi časi

Zakaj so pol fisiku sam 3 :roll:
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To maj 30, 2006 6:30 am

nekateri tu bi lahko šli za komisarje F1, se prav čudim, da še niste tam, ko ste tako sposobni

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To maj 30, 2006 6:47 am

SAVINJCAN je napisal/-a:nekateri tu bi lahko šli za komisarje F1, se prav čudim, da še niste tam, ko ste tako sposobni

A do zdej še nisi opazil, da imamo v Sloveniji pametnjakovičev za izvoz, pametnih ljudi pa na žalost primankuje.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov