Okej recimo da mam neki dirkaških izkušenj.V soboto sem nekje bil in sem pozno popoldne videl samo posnetek kaj se je zgodil, nisem pa slišu zraven komentarjev na poptv. TAKOJ ko sm vidu notranji pogled med šumaherjevo vožnjo se mi je zdel da je prehiter za tista dva ovinka.V trenutku se mi je zdel da se to ne bo izšlo in to še pred taprvim 90-stopinskim ovinkom.Tko da ne vrjamem, da je to namerno naredu.
Eeee še neki: če bi se on ustavu kjerkoli na tistem delu proge, bi bile rumene zastave.Mislm da ste na to pozabl.Iz tega sledi, da bi mogl v vsakem primeru tam upočasnit in tako bi Alonsu zgubu svoj dosežek.Kaj bi takrat rekl?Lohka bi Schumi samo naravnost v ovinku zapelu in ker bi bi v izletni coni, bi bila zadeva čisto enaka.Aja sej res,Alonso lahko tudi pod rumenimi zastavimi vozi na polni, to je res ja...
Tut neki so najprej govorl da si je zmislu o blokiranem sprednjem kolesu, kasneje se je izkazal, da je blo to res...
To da je Alonso pustu da ga zaostali za en krog prehitijo, je zame kratkomalo neumno.
Sicer čestitke za zmago, ampak lohk prznate da je mel glih malo manj kot prazno stezo in se je samo vozil do konca.Schumijevo lezenje do 5 mesta ni ravno vsakdanji dosežek ne?
BTW:scanje po vetru.Kot Ferrarijevemu in Scumijevemu fanu mi je to precej dobr znan s tarni drugih.Sam da ni za njega, pa so vsi veseli...