Se mi niti ni dalo vsega brat, ker opažam, da se je spet našlo par veselih ircarjev, ki s svojim primitivnim izražanjem odganjajo še peščico tistih navdušencev F1, ki bi verjetno znali podati kak objektiven in pameten komentar, pa se raje umaknejo...
Sicer pa glede današnje dirke: končno nekaj dirkanja! Čeprav še vedno ne vem zaradi kakšne okvare je Schumi odstopil? Je pa res da so me razočarale Bridgestonove intermediate pnevmatike-dirkalniki so kar poplesavali pri pospeševanju iz ovinka, medtem ko so bile Michelinke prilimane ob asfalt...in na tako ovinkasti progi se je to še kako poznalo...
Čestitke vsem trem prvouvrščenim na koncu-zaslužen dosežek kljub nekaterim odstopom...tud Kubica je bil pravi fighter dans...Kimi in Liuzzi sta se pa žal znašla ob napačnem tajmingu...Massa je mislim da preskusil na dirki vse modele Bridgestonk :P , ampak kaj drugega mu niti ni preostalo...
Kar se pa glavnih dveh tiče:čimvečkrat ju bo treba kaznovati za dobro F1

Alonso je odpeljal dobro dirko, ampak napaka se zgodi(tako kot zmage so tudi neuspehi posledica timskega dela, tako da je v tem primeru nesmiselno s prstom kazati na mehanika, ob zmagi pa zgolj na dirkača)...tud s Schumijevo vožnjo sem bil zadovoljen-vozil je ves čas na limitu pnevmatik-štartal super, potem pa se boril s plešočim dirkalnikom, odlično odpeljal ko so bile razmere pnevmatikam ugodne, se boril do konca, ampak dirka je bla pač žal 3 kroge predolga...če ma kdo kak podatek glede njegovga odstopa, me še vedno zanima kaj je blo sploh?
Tko da boj za oba naslova je še več kot odprt, tako da bo čez 3tedne spet veselo-lep pozdrav vsem pravim F1 fanom do takrat!
PS: Pa ne me smejat z debatami o kralju dežja na podlagi ene dirke v treh letih v deževnih okoliščinah :P Če že tko sklepate, pol je po tej logiki to Button, njegov prestolonaslednik pa de la Rosa...ne bit smešni