Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Ne avg 06, 2006 4:30 pm

Ah, sploh nebom bral niti gledal več TV, itak bo Alonso prvak

Bote mogl pa še mal popapcat čudežnega napoja.........
Alonso kralj mokrega, car suhega, prvak F1

se strinjam samo z zadnjim delom tvojega stavka vendar ne za leto 2006......
ŠUMI BO LETOS ALONSOTU POKAZU KAJ JE RAZLIKA MED ZLO DOBRIM DIRKAČOM IN NAJBOLJŠIM DIRKAČOM :twisted:
FORZA FERRARI

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne avg 06, 2006 4:45 pm

samekk je napisal/-a:
Ah, sploh nebom bral niti gledal več TV, itak bo Alonso prvak

Bote mogl pa še mal popapcat čudežnega napoja.........
Alonso kralj mokrega, car suhega, prvak F1

se strinjam samo z zadnjim delom tvojega stavka vendar ne za leto 2006......
ŠUMI BO LETOS ALONSOTU POKAZU KAJ JE RAZLIKA MED ZLO DOBRIM DIRKAČOM IN NAJBOLJŠIM DIRKAČOM :twisted:
FORZA FERRARI

Ni se mi potrebno dret, izklop CAPS LOCK prosim, jaz napišem pomembno zadevo, da bo Alonso prvak pa ne napišem z veliko.

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Ne avg 06, 2006 4:51 pm

Osebno navijam za Alonsa, ampak po danasnji dirki si zelim le se cim vec takih!!! Po zelo zelo dolgem casu sem bil ves cas buden, ker se je neprestano nekaj dogajalo!!! Kdo bo na koncu prvak mi je pa ze vseeno ... saj tako ali tako nima nihce od nas nic od tega in se je nesmiselno kregat in zalit!!!

LP, Peter

radovednez20
Nov uporabnik

Napisal/-a radovednez20 Ne avg 06, 2006 4:51 pm

Jaz ne vem kaj se kregate. Ko bo Alonso imel več naslovov kot Schumacher (beri več kot 7) te bomo rekli da je Alonso bolši voznik. Sedaj ju ne moremo primerjat ker vedno pride nekaj vmes- ali slabe gume ali napake v boksih ali slab dirkalnik. Bo pa še zanimivo letos. Komaj čakam Turčijo.
Pač sem radoveden.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne avg 06, 2006 4:54 pm

radovednez20 je napisal/-a:Jaz ne vem kaj se kregate. Ko bo Alonso imel več naslovov kot Schumacher (beri več kot 7) te bomo rekli da je Alonso bolši voznik. Sedaj ju ne moremo primerjat ker vedno pride nekaj vmes- ali slabe gume ali napake v boksih ali slab dirkalnik. Bo pa še zanimivo letos. Komaj čakam Turčijo.

do Abrahama jih bo že več kot 7

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Ne avg 06, 2006 4:57 pm

radovednez20 je napisal/-a:Jaz ne vem kaj se kregate. Ko bo Alonso imel več naslovov kot Schumacher (beri več kot 7) te bomo rekli da je Alonso bolši voznik. Sedaj ju ne moremo primerjat ker vedno pride nekaj vmes- ali slabe gume ali napake v boksih ali slab dirkalnik. Bo pa še zanimivo letos. Komaj čakam Turčijo.

a si se kdaj vprašal zakaj je bil 7-svetovni bud... pardon prvak?

se opravičujem ne morem zbrisat ker tipka ne dela.

lp
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Ne avg 06, 2006 5:00 pm

Mater ej, enim je spet dolgčas, oz. nimajo bolšega dela kot pa tle nabiajt kak pa kaj. Reku bom sam to, niti js niti vi nimamo nič od vseh teh dirk, kot pa samo dokazovanje, češ js mam pa renaulta in sm car. Kaj hočem, smo pač slovenci k se znamo sam neki kazat. Over and out.

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Ne avg 06, 2006 5:00 pm

Walker_P je napisal/-a:Mater ej, enim je spet dolgčas, oz. nimajo bolšega dela kot pa tle nabiajt kak pa kaj. Reku bom sam to, niti js niti vi nimamo nič od vseh teh dirk, kot pa samo dokazovanje, češ js mam pa renaulta in sm car. Kaj hočem, smo pač slovenci k se znamo sam neki kazat. Over and out.

itak jaz sem car ker vozim renaulta :D :D :D

lp
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne avg 06, 2006 5:01 pm

Perica je napisal/-a:Osebno navijam za Alonsa, ampak po danasnji dirki si zelim le se cim vec takih!!! Po zelo zelo dolgem casu sem bil ves cas buden, ker se je neprestano nekaj dogajalo!!! Kdo bo na koncu prvak mi je pa ze vseeno ... saj tako ali tako nima nihce od nas nic od tega in se je nesmiselno kregat in zalit!!!

LP, Peter

Evo tle se pa jst podpišem.
Ena izmed tekem,ki sem jo uspel pregledat ne da bi vmes par krogov zaspal.
Osebno navijam za Ferrari in ne favoriziram nobenga voznika.Pri Ferrariju se lepo vidi kaj je bolid in kaj voznik.
Bolid je Massa oz. bolid je to kar uspe nardit Massa vse ostalo pa doda šumi.Pa naj kdo zanika to če more.
Šumi je res v karieri naredu par nepremišljenih potez,je pa tudi pokazal,da je vrhunski voznik.
Ampak tut največji šumi fani mor(m)jo priznat,da je "naš" favorit že v letih in bi bil že skrajen čas,da se upokoji,ker roko na srce od zadaj prihajajo tudi bodoči vrhunski vozniki.
Danes je veliko pokazal tudi poljski voznik Gubica,ki je v teških razmerah pokazal res veliko.
Vseeno upam,da ferrariju in šumiju uspe in da osvoji še to svetovno prvenstvo,ter da prostor mlajšim upom F1
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne avg 06, 2006 5:03 pm

seat je napisal/-a:
Perica je napisal/-a:Osebno navijam za Alonsa, ampak po danasnji dirki si zelim le se cim vec takih!!! Po zelo zelo dolgem casu sem bil ves cas buden, ker se je neprestano nekaj dogajalo!!! Kdo bo na koncu prvak mi je pa ze vseeno ... saj tako ali tako nima nihce od nas nic od tega in se je nesmiselno kregat in zalit!!!

LP, Peter

Evo tle se pa jst podpišem.
Ena izmed tekem,ki sem jo uspel pregledat ne da bi vmes par krogov zaspal.
Osebno navijam za Ferrari in ne favoriziram nobenga voznika.Pri Ferrariju se lepo vidi kaj je bolid in kaj voznik.
Bolid je Massa oz. bolid je to kar uspe nardit Massa vse ostalo pa doda šumi.Pa naj kdo zanika to če more.
Šumi je res v karieri naredu par nepremišljenih potez,je pa tudi pokazal,da je vrhunski voznik.
Ampak tut največji šumi fani mor(m)jo priznat,da je "naš" favorit že v letih in bi bil že skrajen čas,da se upokoji,ker roko na srce od zadaj prihajajo tudi bodoči vrhunski vozniki.
Danes je veliko pokazal tudi poljski voznik Gubica,ki je v teških razmerah pokazal res veliko.
Vseeno upam,da ferrariju in šumiju uspe in da osvoji še to svetovno prvenstvo,ter da prostor mlajšim upom F1

Gubica? A dva poljaka sta vozla?

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne avg 06, 2006 5:04 pm

Walker_P je napisal/-a:Mater ej, enim je spet dolgčas, oz. nimajo bolšega dela kot pa tle nabiajt kak pa kaj. Reku bom sam to, niti js niti vi nimamo nič od vseh teh dirk, kot pa samo dokazovanje, češ js mam pa renaulta in sm car. Kaj hočem, smo pač slovenci k se znamo sam neki kazat. Over and out.

Kup si Reno pa boš car, za Ferrari itak neboš imel nikol dinarčkov

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Napisal/-a samekk Ne avg 06, 2006 5:17 pm

Ni se mi potrebno dret, izklop CAPS LOCK prosim, jaz napišem pomembno zadevo, da bo Alonso prvak pa ne napišem z veliko.

SE TI GLOBOKO OPRAVIČUJEM SAVINJČAN, SE NE BO VEČ ZGODILO....

Sej je prow ča mislte da bo alonso prvak, sej je prov če navijate za alonsa, sam ne mi s takimi da je šumi v p!zdi pa da je alonso car v dežju pa s podobnimi.....

Na koncu sezone boste pa renault-jevci jokal :cry:

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Ne avg 06, 2006 5:19 pm

samekk je napisal/-a:

Sej je prow ča mislte da bo alonso prvak, sej je prov če navijate za alonsa, sam ne mi s takimi da je šumi v p!zdi pa da je alonso car v dežju pa s podobnimi.....

ja a se še nisi naveličal pisat pa jokat!

joj kolk si star?

lp ;)
ALONSO CAR

odem81
Nov uporabnik

Kraj: Nm

Napisal/-a odem81 Ne avg 06, 2006 5:19 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:do Abrahama jih bo že več kot 7

to glih nebo,letos bo še zmagu.sej je dobr mali,se vid da si je hitro pridobil izkušnje,sam po moje je končou za par sezon,ker mclarnu gre slabo.naslednu letu je pa kimijevo in še nekaj sezon kasneje,to seveda velja če pride v renoja ;)

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne avg 06, 2006 5:19 pm

samekk je napisal/-a:

Alonso je car v dežju

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Napisal/-a samekk Ne avg 06, 2006 5:28 pm

ja a se še nisi naveličal pisat pa jokat!

joj kolk si star?

Ne, jokat sm že nehu, pisu bom pa še mal v to temo da si mal izmenjamo besede :twisted:
star sm pa 21, vozim pa fiata,.........če ti to kej pomen, sam ne vem zakaj me to sploh sprašuješ :!:

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Ne avg 06, 2006 5:41 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:

Kup si Reno pa boš car, za Ferrari itak neboš imel nikol dinarčkov

Buš Buš, si pa res optimist, tut ti ne boš mel dinarčkov za ferarija. :P

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Ne avg 06, 2006 5:46 pm

Se mi niti ni dalo vsega brat, ker opažam, da se je spet našlo par veselih ircarjev, ki s svojim primitivnim izražanjem odganjajo še peščico tistih navdušencev F1, ki bi verjetno znali podati kak objektiven in pameten komentar, pa se raje umaknejo... :roll:

Sicer pa glede današnje dirke: končno nekaj dirkanja! Čeprav še vedno ne vem zaradi kakšne okvare je Schumi odstopil? Je pa res da so me razočarale Bridgestonove intermediate pnevmatike-dirkalniki so kar poplesavali pri pospeševanju iz ovinka, medtem ko so bile Michelinke prilimane ob asfalt...in na tako ovinkasti progi se je to še kako poznalo...
Čestitke vsem trem prvouvrščenim na koncu-zaslužen dosežek kljub nekaterim odstopom...tud Kubica je bil pravi fighter dans...Kimi in Liuzzi sta se pa žal znašla ob napačnem tajmingu...Massa je mislim da preskusil na dirki vse modele Bridgestonk :P , ampak kaj drugega mu niti ni preostalo...
Kar se pa glavnih dveh tiče:čimvečkrat ju bo treba kaznovati za dobro F1 ;) Alonso je odpeljal dobro dirko, ampak napaka se zgodi(tako kot zmage so tudi neuspehi posledica timskega dela, tako da je v tem primeru nesmiselno s prstom kazati na mehanika, ob zmagi pa zgolj na dirkača)...tud s Schumijevo vožnjo sem bil zadovoljen-vozil je ves čas na limitu pnevmatik-štartal super, potem pa se boril s plešočim dirkalnikom, odlično odpeljal ko so bile razmere pnevmatikam ugodne, se boril do konca, ampak dirka je bla pač žal 3 kroge predolga...če ma kdo kak podatek glede njegovga odstopa, me še vedno zanima kaj je blo sploh?
Tko da boj za oba naslova je še več kot odprt, tako da bo čez 3tedne spet veselo-lep pozdrav vsem pravim F1 fanom do takrat! :)

PS: Pa ne me smejat z debatami o kralju dežja na podlagi ene dirke v treh letih v deževnih okoliščinah :P Če že tko sklepate, pol je po tej logiki to Button, njegov prestolonaslednik pa de la Rosa...ne bit smešni ;)

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Ne avg 06, 2006 6:15 pm

Kak ste eni zanimivi...predvsem enih par Renaultovih pametnjakovičev...ko zgubite ste navadne p**** jokave ...ko pa zmagate si pa mislite da ste bog i batine.....Sam navijam za Ferrari in Schumacherja. pa v začetnih letih do prevega naslova nism tolk pametvau pa se razburju kot se vi tle.........js proporočam da se dobite na samem pa se stepete kdo bo prvak....modiji pa nej popučejo temo kej tle je na deset postov samo en konstruktiven...hvala
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Ne avg 06, 2006 6:19 pm

Black Jack je napisal/-a:Kak ste eni zanimivi...predvsem enih par Renaultovih pametnjakovičev...ko zgubite ste navadne p**** jokave ...ko pa zmagate si pa mislite da ste bog i batine.....

danes si prav ti tak ;)

stalno se neki razburjaš

dons je spušil tako tvoj Ferrari kot "naš" Renault

kaj čmo
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost