Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne maj 23, 2004 4:22 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

baron
Novinec

Napisal/-a baron Ne maj 23, 2004 4:32 pm

Res je končno spet ena bolj zanimivih dirk. Me pa zanima zakaj je prišlo do trka v predoru med Montoyo in Schumijem.
Full dobra dirka ni ker, se je vsaj dogajal. :shock:

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne maj 23, 2004 4:46 pm

ah itak bo zdej spet razprava: ali je bila napaka organizatorja da je šumi spregledal varnostni avto in potem panično bremzal? zdej bojo pritožbe tako padale da ni res... čeprav je sam zafukal...

sm pa skor padel iz kavča ko je ališič rekel: šumi je po mojem mnenju... :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Ne maj 23, 2004 4:53 pm

Huda dirka ja.
Edino hudo mi je zarad McLarna :( :(

Sam tako zmedenega Ališiča še nisem slišal. To kako je danse komentiral ni za nikamor.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne maj 23, 2004 4:59 pm

Sedaj bo itak vse krivo, sam ta nemska lutka ne. Pa komentarji, da je zgledalo da naj ne bi bilo vec varnostnega avtomobila na cesti ker so vsi sli hitro za sumijem. Hm....a HAALOOO pa pišuka a naj vsi cakajo pa gledajo kako jih tale nemska lutka prehiteva ze za 23 krog. :? Pa mislim niso resni noooo. Na koncu bo kriv avto, kaj je sploh tam dela, pa un ko je mal nabil sumija. Krivo bo da mu niso prijele bremze, sumi je zavil desno ker se je na levi strani ustrasil mene s cupo. Ma niso resni vsi povrsti s to lutko na celu.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Ne maj 23, 2004 5:25 pm

maky je napisal/-a:ah itak bo zdej spet razprava: ali je bila napaka organizatorja da je šumi spregledal varnostni avto in potem panično bremzal?

Sigurno ga ni spregledal, saj kamera v tunelu lepo pokaže kako Šumi vozi za Maylanderjem, šele nato ko se ovinek zalomi Šumi močno zabremza. Zakaj? To pa ve samo on.

Slika

Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne maj 23, 2004 5:28 pm

@nero: jah take komentarej sta naše dva kekca vn metala... sploh jerančič :wink:

@x-hair: ker se je na levi strani ustrasil mene s cupo

hahahahahahaha te bomo najel da boš na vsaki dirki strašil šumaherja :lol: :lol: :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Ne maj 23, 2004 5:31 pm

Ah o tistih kekcih sploh ni vredno izgubljat besed.
Kake ven mečeta. To ni več res. Fora je bla ko so kazali ponovljen posnetek Satove eksplozije motorja. Veliki Ali je že kar odpisal Buttna itd. :P

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Ne maj 23, 2004 5:33 pm

Mirko je mel spet ene par cvetk. Npr. ko je laufal počasen posnetek eksplozije Satove Honde, se je začel dreti da je tudi Buttonu razneslo motor :noro

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Ne maj 23, 2004 5:34 pm

:P

Uporabniški avatar
JureT
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a JureT Ne maj 23, 2004 5:35 pm

Pa leticia calderon se je oženla... :lol: SlikaSlika

Ljubi esmeraldo,še zdaj je ne more pozabit... :lol: 8)

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Ne maj 23, 2004 7:52 pm

pa da je v tunelu button zadel šumija, v bistvi je bil pa button tri avte za njim :evil: , groza kok ta tip nič ne spremlja dirke, misli samo kako bo povedal vse najnovejše trače pa kdo šminkira po boxih

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne maj 23, 2004 9:44 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Po maj 24, 2004 5:38 am

Men je največja fora to.
Do konca sta še 2 kroga.
Recimo Scumacher vodi in ima 30s prednosti pred Buttnom in potem je Scumacher odpeljal 1s počasneje od Buttna
In potem drama.

Miran A: Ali se tukaj lomi dirka za Scumachera? Olalala obeta se nam še huda drama ob koncu dirke. Franci kaj meniš?

Franci J: Ja seveda je to tudi možno. Velikokrat se je že zgodila da je motor odpovedal proti koncu dirke.

Miran A: Naprimer Hakkinenu........itd

Mislim fak. Ta dva mata skos iste fore :shock: :roll:
Majkemi da bom enkrat popizdu pa zbrcal TV. Drugače nisem nasilen sam to njihovo komentiranje je preveč. Jerančič naj gre svojega Ferrarija šraufat, Miran pa naj naredi kak tečaj slovnice. :evil:

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po maj 24, 2004 6:35 am

Lahko mi čestitate kot dolgoletnemu fanu tima Renault... Samo alonsota pa bi počo čez kepo enkrat butl... :roll: :pivo

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po maj 24, 2004 7:42 am

McLaren je napisal/-a:Men je največja fora to.
Do konca sta še 2 kroga.
Recimo Scumacher vodi in ima 30s prednosti pred Buttnom in potem je Scumacher odpeljal 1s počasneje od Buttna
In potem drama.

Miran A: Ali se tukaj lomi dirka za Scumachera? Olalala obeta se nam še huda drama ob koncu dirke. Franci kaj meniš?

Franci J: Ja seveda je to tudi možno. Velikokrat se je že zgodila da je motor odpovedal proti koncu dirke.

Miran A: Naprimer Hakkinenu........itd

Mislim fak. Ta dva mata skos iste fore :shock: :roll:
Majkemi da bom enkrat popizdu pa zbrcal TV. Drugače nisem nasilen sam to njihovo komentiranje je preveč. Jerančič naj gre svojega Ferrarija šraufat, Miran pa naj naredi kak tečaj slovnice. :evil:

popravek:

Franci J: Ja seveda je to tudi možno. Velikokrat se je že zgodilo
Miran A: 2 sekundi počasneje na krog vozi sedaj šumi!

Franci J: mja mislim da je to preventivno in da

Miran A: v ferarijevem taboru pa vse mirno

Franci J: ja že ni potrebe po preplahu...

uglavnem jaz bi ga že 10x napizdil v eter naj dafak me ne prekinja skoz! mi deluje ko da jerančič ne pove niti enega celega stavka...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Po maj 24, 2004 7:48 am

xandrej je napisal/-a:Lahko mi čestitate kot dolgoletnemu fanu tima Renault... Samo alonsota pa bi počo čez kepo enkrat butl... :roll: :pivo

:pivo Sva že dva. Od začetka mojega spremljanja F1 je Renault ''moja'' ekipa.

Edino pomoje je Alonsko šel prehitevat Ralfa zato ker ga Ralf ni spustil predse, ker če si videl posnetek je bil Šumi 7 oziroma 8 sekund za Alonsom, potem ga je pa prehitel kako sekundo za Ralfom.

Na Ališiča sem pa prav ponosen, ker ni bilo njegove: Montoya je izpadel... ja ja vidim po čeladi.. Ojej ne to je Heidfeld. Kako lahko vidi čelado, ne vidi pa barve AVTA!!! Osel. Jefra bi pa tako al tako lahko šel pogledat kaj se učijo pri Slovenščini v 3. razredu osnovne šole
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To maj 25, 2004 9:37 pm

Alešič pa un ku.. sta res čudna. Ko je začel bluzit kaj je krivo za nesrečo sam samo na hrvaško prešaltal . tam sem sej kej zvedu.

Glede karambola pa res nevem če je bil sam šumi kriv. Prvi avto diktira tempo in šumi je pospeševal in bremzal da bi grel gume. Montoya je pa prepozn opazu da šumi bremza in je poču v njega. Zdej je spet šumi kriv!!!! Pa dejte no pol pa kr zmeri šumi kriv. Ko enga šumi vn zbije šumi kriv ko nekdo šumije vn zbije je spet šumi kriv. In pol še govorite da je zmeraj tako kot hoče šumi.

Res svaka čast renoju. Nisem si mislu da sta dirkala z tako polnim dirkolnikom. Jz sem jih pričakoval v boksih med prvimi. Samo ne pa bluzit da je šumi kriv za karambil. Prvi dirkač diktira tempo pa naj bo kakršn hoče.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

The Architect
Nov uporabnik

Napisal/-a The Architect To maj 25, 2004 10:33 pm

Ej sam ves kaj ne. Jaz sm drgac ferrari fan in ne gre drgac kot da sm tud sumi fan sam njemu je leva guma zablokirala in ocitno montoya ni pricakoval pa je blo kar je blo.
Ne pa tist od Alešiča da ne ve če je šumi vidu SC pa te fore. Kakšni so bli pa uradni komentarji?

Pa še neki ne. Vsi pravjo uau monako uau kaka dirka pa to!!!!
To dirkališče je popolnoma neprimerno za dirko, smo vidl kaj se je zgodil ko je Satov motor eksplodiral!!!!!
Zdaj si pa predstavlite da bi se to zgodil v tunelu al pa pri izhodu iz tunela. Pa sej bi se ker ubil no. To ni dobr!!!!

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna So maj 29, 2004 1:56 pm

spet je ferrari use scat pelou :P
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost