Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To maj 30, 2006 7:04 am

Tomaz40 je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:nekateri tu bi lahko šli za komisarje F1, se prav čudim, da še niste tam, ko ste tako sposobni

A do zdej še nisi opazil, da imamo v Sloveniji pametnjakovičev za izvoz, pametnih ljudi pa na žalost primankuje.

Aja, sam res, vsi pametni gredo v tujino

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To maj 30, 2006 11:32 am

kljukec je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:odlično so se to odločili pa fajn so argumentirali

mene pa sam zanima- kolk km/h se pele čez ovink? 16?- to mislm da bi tud jst z osebnim spelu ;)
če je pa to hitrost k je bil avto že skor ustavljen je pa druga in popolnoma manipulativna izjava
kar se tiče telemetrije- vedno ko guma blokira je napaka voznika- je premočno zaviral- to se dogaja vsem ''asom''
sam teh 16km/h mi je pa res smešna- ker sm prepričan da je bila hitrost tik pred bremzanjem večja- vsaj jst smatram da se pred ovinkom zajebe- oz zgubi kontrola
lp

To je pa F1 Megazin ko zmeraj ene cvetke prodajajo. 16 km/h je mel mogoče tist zadnji meter pred ograja preden se je ustavil. Pri 16kmh se formula v momentu ustavi ne pa da se pelje z zavrto gumo. :bonk :bonk

Brezveze razpravljat in resnično dvomim da bi tako očitno reskiral ko pa je že mel zagotovljeno prvo vrsto.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z To maj 30, 2006 12:22 pm

če bi se ferari hotel obranit krivde bi verjetno lahko postregel z vsemi podatki: telemetrija in team radio pa bi se hitro videlo kaj in kako, če pa imaš slabo vest pa tega seveda ne narediš

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z To maj 30, 2006 1:05 pm

ne da bi lahko - JE postregel z vsemi podatki, ker imajo komisarji do tega dostop...
vse skupi je FARSA - če je temu tako bi moral povedat ko so te kvalifikacije uvedli da bo vsaka napaka kaznovana s selitvijo na rep...
če se že tko radi sklicijejo na 166 al kter že člen...kje je pa tu Fisiko padu not z brisanjem 3 najbolših časov pa sam bog ve...
Žalostno je tut da po 7 urah niso postregli s konkretnim odgovorom - MISLIMO da je naredu to pa to, V TEM PRIMERU bi najbrž lahko to in to...........za to so rabli 7 ur? Po tem ko so vse strani tut osebno zaslišal? mah...

moč,volja in zagnanost je bla na displayu med dirko in pridobitev 17 mest v Monacu tako al drugač je mojstrovina...
...:::Cavallino Rampante:::...

Uporabniški avatar
lipnik[b]
Novinec

Kraj: Kašarija

Napisal/-a lipnik[b] To maj 30, 2006 1:13 pm

Upoštevali smo 116. člen pravilnika: če dirkač z napako vpliva na rezultate tekmecev, se mu brišejo vsi časi,« dodaja komisar Verdegay.

LOL tale formula je že prov smešna ratala :D Mislm kakšna pravila majo to ... čudn da na progo ne dajo še krožnih križišč, pa v tunel v monaku še stacionarni radar pa pred ovinke ležeče policaje ... jao jao ...
Šumi je pč naredu napako alonso pa ostali so pa koj mogl jokat da je namerno ovirov ... sej je biv trening dost dovh da bi se prej izkazal.
Mene bi blo sram da bi tko dobu pole position pa zmago kukr ga je alonso v monacu :jao: ... šumijov 5 mest (glede na okoliščine) je pa več kot zmaga, spet je nakazov da mu ni para :vrum :tomidelej:
Slika
Slika

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight To maj 30, 2006 1:18 pm

lipnik[b] je napisal/-a:
Upoštevali smo 116. člen pravilnika: če dirkač z napako vpliva na rezultate tekmecev, se mu brišejo vsi časi,« dodaja komisar Verdegay.

LOL tale formula je že prov smešna ratala :D Mislm kakšna pravila majo to ... čudn da na progo ne dajo še krožnih križišč, pa v tunel v monaku še stacionarni radar pa pred ovinke ležeče policaje ... jao jao ...
Šumi je pč naredu napako alonso pa ostali so pa koj mogl jokat da je namerno ovirov ... sej je biv trening dost dovh da bi se prej izkazal.
Mene bi blo sram da bi tko dobu pole position pa zmago kukr ga je alonso v monacu :jao: ... šumijov 5 mest (glede na okoliščine) je pa več kot zmaga, spet je nakazov da mu ni para :vrum :tomidelej:

MI razložiš ka je KLELE alonso kriv :evil: :?: :!: :evil: kukr jst vem ni dau izjave na tiskovni konferenci gelde tega primera ;) KOmisarji so tko odločil in konc :lol: glede na šumijevo preteklost me ne čudi tale primer v Monacu :evil:

važnodajealosnozmerusegakriv.press

LP :roll:

simmy
Nov uporabnik

Napisal/-a simmy To maj 30, 2006 1:26 pm

k je alonso kriv slučajnu če je pa šumi zaj**** in si hotu prslužit prvo mesto na nezaslužen način oz. na umazan način.
če mene prašate je čist prou da so šumija kaznoval, kaj se pa to prav da če misl da je 7x bil prvak, da pa lahk počne vse kar hoče :twisted:

jaja ni mu para po teh njegovih igrcah, on to oblada

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec To maj 30, 2006 1:48 pm

jst mislm da je fia tolk cajta študirala ker telemetrija ni potrdila ne zavrgla namirne napake
pol so se pa odločil predvsem politično- če bi glasval v prid ferrariju bi bla to zarota, na grbi bi mel 10 razjarjenih moštev
tko majo le eno ;)
možno je da je napako naredu zanalašč- vendar sam mislim drugače
lp

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To maj 30, 2006 2:15 pm

jst bi pa sploh zamenjal kvalifikacijska pravila in sicer tako, da bi bile na stezi samo 2 formuli istega moštva v razmaku 1/2 kroga in časa 20 min za postavljanje "rekordov" oz najboljših časov in ne bi noben nobenga motu.
To, kar se je zgodilo pa v soboto, pa ne vem ali je namenoma storil ali ne, ker niti fia ne ve, pa bomo potem mi vedeli, ki sploh nimamo ta pravih podatkov, navija pa vsak za svojega in zato se tudi krega vsepovprek in ne poslušat obtožb drugih dirkačev, ker bo itak vsak obtoževal sebi v prid, saj so vsi dirkači dobili boljši štartni položaj, treba je gledati realne podatke

Uporabniški avatar
lipnik[b]
Novinec

Kraj: Kašarija

Napisal/-a lipnik[b] To maj 30, 2006 3:24 pm

speedfight je napisal/-a:
lipnik[b] je napisal/-a:

MI razložiš ka je KLELE alonso kriv :evil: :?: :!: :evil: kukr jst vem ni dau izjave na tiskovni konferenci gelde tega primera ;) KOmisarji so tko odločil in konc :lol: glede na šumijevo preteklost me ne čudi tale primer v Monacu :evil:

kukr vem so ostali vozniki hotl da bi mu clo na dirko prepovedal it ...
Slika
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec To maj 30, 2006 3:33 pm

lipnik[b] je napisal/-a:
lipnik[b] je napisal/-a:

pa licenco mu hočjo vzet, pa ....

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight To maj 30, 2006 3:46 pm

lipnik[b] je napisal/-a:
lipnik[b] je napisal/-a:

''Do zadnjega zavoja sem bil tri desetinke hitrejši. Iz dirkalnika sem potegnil maksimum. Danes se je obnašal odlično, za dirko pa imamo zelo dobre pnevmatike. Počakajmo in videli bomo, kaj se bo jutri zgodilo, seveda pa nisem najbolj zadovoljen, da sem izgubil zadnji krog zaradi te nesreče. O Michaelovi napaki nimam mnenja, pred dirko pa sem optimist.''

iz te izjave ni nič od tvojega navedenega zasledeno ;)

LP

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ To maj 30, 2006 4:42 pm

A ni ališić neki govoru, da alonso pa kultard pobirata podpise, da bi šumija izklučl iz združenja dirkačov? Neki taga je govoru. Sam kakor sem jaz videl tisto ni bilo namerno, sej je šumi skos krilil z rokami proti varnostnikom, da bi ga čimprej pršli stran porint. :roll:
http://mr.si/

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec To maj 30, 2006 5:04 pm

Mih@ je napisal/-a:A ni ališić neki govoru, da alonso pa kultard pobirata podpise, da bi šumija izklučl iz združenja dirkačov? Neki taga je govoru. Sam kakor sem jaz videl tisto ni bilo namerno, sej je šumi skos krilil z rokami proti varnostnikom, da bi ga čimprej pršli stran porint. :roll:

men se zdi da trulli ne alonso
lp

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter To maj 30, 2006 5:04 pm

Mih@ je napisal/-a:A ni ališić neki govoru, da alonso pa kultard pobirata podpise, da bi šumija izklučl iz združenja dirkačov? Neki taga je govoru. Sam kakor sem jaz videl tisto ni bilo namerno, sej je šumi skos krilil z rokami proti varnostnikom, da bi ga čimprej pršli stran porint. :roll:

To da je krilil naj ga umaknejo in klel zravn je blo več kot očitno-se strinjam.
Podpise stabojda pobirala Coulthard pa Trulli(sopredsednika združenja dirkačev skupi s Schumijem), vendar po dirki Coulthard ni vedel nič o tem,tko da...edini k se je javno repenčil glede izstopa iz združenja je bil zaenkrat De la Rosa(vsaj kokr sm jst zasledil)...ta prav se je najdu... :roll:

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 To maj 30, 2006 5:38 pm

nemci o majkolu. ne preveč lepo. http://www.bild.t-online.de/BTO/index.html

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky To maj 30, 2006 5:45 pm

ka je kje na netu možno videt oz DL posnetek tega dogodka??

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter To maj 30, 2006 5:48 pm

Gen|uS je napisal/-a:ka je kje na netu možno videt oz DL posnetek tega dogodka??

http://www.youtube.com/watch?v=pUal0BU6 ... r%20monaco

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec To maj 30, 2006 6:02 pm

http://www.youtube.com/watch?v=Kb0tyPCG ... r%20monaco
a je to kej opočasnjen?
k če ni pol je res vozu 16 km/h

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky To maj 30, 2006 6:24 pm

Speedfighter je napisal/-a:
Gen|uS je napisal/-a:ka je kje na netu možno videt oz DL posnetek tega dogodka??

http://www.youtube.com/watch?v=pUal0BU6 ... r%20monaco

tnx
zej sm si šele lahko pogledo mal večkrat.....in se bom vzržal kometarja ker bi mogo tut seb mal v skledo špuknat :P oz. mislim da je preceno svoje zmožnosti avta pa ni hoto razbit; se pa lepo vidi ko kaže varnostnikom naj ga porinejo nazaj od ograje, pol pa obupa pa ugasne avto, al pa je zanalašč naredo tako sceno.... :roll:
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost