1. Mislim da je šumi zelo dober dirkač ampak tut zlo ne fer. Brata hoče u ograjo zrint mislim da ni treba komentirat tega. Predlagam da gre na net in v google vpiše kaj je športno vedenje.
OK to je res mal nefer. samo se tega ne spomnim kdaj jo blo to??
2. Kdo govori o tem da ni še nobenga dol zrinu?? Sej Šumi je pol dirkačev ki so dirkali v F1 zrinil s steze.
Ka sem jz reku da so drugi samoe nkrad enga dol zrinl. Povej mi kdaj je nazadnji šumi koga iz ceste vrgu.
3. To da goljufajo je dejstvo (sori ampak pač je) Že letos so probaval goljufat s tem da bi hladili gorivo in nekateri govorijo da so to delali lani celo sezono.
Lani to ni bilo prepovedano in so lahko delali. Letos je pa prepovedano in ne delajo.
4. Šumi je edini dirkač, ki je uspel zmagati ob vožnji skozi bokse ker je imel kazenski 10 sekundni postanek. Ta postanek je naredil v zadnjem krogu in tako prečkal ciljno črto pred ostalimi.
Zahvali se tistim k so dal ciljno črto pred baksi.
5. Šumi bi sicer gotovo osvojil kakšen naslov prvaka ampak dejstvo je da goljufa, da ima podporo sauberjevih dirkačev, da ima v moštvu vedno najboljši material in vedno prednost pred Irvinom in Barichellom. Brez tega bi osvojil enega oz. mogoče 2 naslova.
Sauber nevem kako jim lahko pomaga. pa tut če jim lahko bi blo prou da bi jim glede na to da ma vse dele od ferrarija. In kaj si hotu povedat da barichelotu zanalašč slabš avto dajo al kaj. Kolk bo avto zdržu je odvisno od tega kako ga šofer merka. kako da je pa pol letos en sauber crknu čeprav ma isti motor od ferrari??
6. Da sploh ne omenimo genialnega Rossa Brawna, ki s svojo taktiko osvaja šumijeva naslove. Brez njega bi bil Ferarri na dnu.
ka je prepovedano met dobro taktiko??
7. za zadnje pa naj povem še to, da ko je Mclaren ugotovil kaj novega je FIA takoj prepovedala, ko je Ferarri predstavljal inovacijeje blo pa vse OK. Da sploh ne začnemo o debati o gumah, ko je FIA sredi sezone spremenila pravila.
Nevem ampak kolikor se mi zdi ma ferrari izdelan celoten motor iz titana že eno leto pa ga FIa ne dovoli. Verjem če bi ga bi lahko drugi samo
Zdej pa ti si povedal svoje jz tut če bi se rad kregal lahko pa tole počnemo v nedogled. Oz dokler ne zaklenejo teme. Zato brezveze.