Ja res noro. No nekaj me zanima; nikjer nisem našel točnega urnika dogajanja in me zanima, če pridem jaz tja okoli poldneva v nedeljo, je to dovolj zgodaj?
ja jest si bom sel ogledat to zadevo prvic pa mam neki uprasanj glede organizacije.
kje pustit avto, ali bodo narejene park placi , ali je vstopnina, pa koliko ce je, kam se je najbolje postaviti... mogoce se bom kasneje se kaj spomnil
Parkirne dobis odspodaj v mestu. Vstopnina mislim da je bila lani 1500 - 2000? Hvala bogu smo hodili 30 minut in prisli notr po gozdu (sej bi placu ma itak sm prsu direkt iz ruemne noči okoli 4 popudne ko se je stvar ze zakljucevala).
a kdo ve če je cesta čez Podstenje do Šembij asfaltirana?Lani še ni bla,letos se je pa en sošolc menu da je (sam takrat k bom jest njemu verjel bo konc sveta )
a kdo ve če je cesta čez Podstenje do Šembij asfaltirana?Lani še ni bla,letos se je pa en sošolc menu da je (sam takrat k bom jest njemu verjel bo konc sveta )
Parkirat bo možno pred servisno cono.
Ob celotni progi je pešpot po kateri se lahko odpraviš gor do hardov.
Nič ne boš zamudil če boš na prvem ovinku po štartu. Videl boš štart(katapult Lancie S4, štartne programe formul...) ter prvi ovinek, ki je zelo spolzek. Lani je bilo največ nesreč prav tu. Za tem ovinkom sledi ravnina kjer se marsikatera formula zvrti do blokade(fajn za poslušat). Zanimivo je tudi zgoraj na hardih, še posebej ko se tekmovalci vračajo(ročna and stuff ). Se vidmo