Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

ondi
Nov uporabnik

Napisal/-a ondi Sr sep 22, 2004 10:36 am

www.mpiracing.com/rally-hella-saturnus/slo/index.htm - evo, štartna lista je že odzuni. :twisted:

Uporabniški avatar
zombi
Novinec

Napisal/-a zombi Sr sep 22, 2004 12:10 pm

Rečmo raje revščina, saj sta vsaj reli MB, predvsem pa reli KP ponudila boljšo konkurenco... Bomo pa vsaj Jereba videli po dolgem času doma.
Žalostna pa je ugotovitev, da na zgoraj omenjenih relijih ni blo vstopnin kot jih obljubljajo tu... Skratka "malo" razočaranje.
<FyreDaug> fuckin ricers
<FyreDaug> civics are like tampons, every pussy has one

Type-RCivic
Novinec

Kraj: Prebold

Napisal/-a Type-RCivic Sr sep 22, 2004 12:14 pm

Stevilo prijavljenih je res zalostno..... :?

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Sr sep 22, 2004 12:16 pm

Vidva vozita?
Slika

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Sr sep 22, 2004 12:20 pm

V soboto mislim jt, keri HP predlagate,da vidim če se splača dat jurja
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
Jereb
Nov uporabnik

Napisal/-a Jereb Sr sep 22, 2004 9:31 pm

v soboto se pomoje najbolj splača it na HP Vojsko saj je precej bolj zanimiva od Cerkna, približno v sredini je tut kreatek makadamski odsek....
RALLYE!

Type-RCivic
Novinec

Kraj: Prebold

Napisal/-a Type-RCivic Pe sep 24, 2004 5:47 am

NeRo je napisal/-a:Vidva vozita?

pelema ja, lani sicer nisma imela srece, tk da upam da bo letos bojse :wink:

Ti bos pa v portorozu??? Super so tole letos zrihtali :roll:

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Pe sep 24, 2004 8:11 am

Ja, še slabše kot lani. :?
Slika

Uporabniški avatar
svarci
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a svarci Pe sep 24, 2004 1:42 pm

NeRo je napisal/-a:Ja, še slabše kot lani. :?

Baje bo promocijska dirka Formule 3000, pa Giancarlo Fisichela naj bi pršu. To piše v žurnalu...

Da ne govorim o Drag Race dirki, pa o finalu Petrol Karting Grand Prix in izboru Petrolove zvede hitrosti, ter za posladek - finalna dirka za državno prvenstvu v krožno hitrostnih dirkah.

Zdej si pa predstavljajte, kaj bo tm. :D
Zadnjič spremenil svarci, dne Pe sep 24, 2004 2:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
foto Modlic - odlični do zadnjega piksla!

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Pe sep 24, 2004 1:59 pm

Mungo :P
Midva praviva da so slabše izpeljali to zadevo, da se obe dirki prekrivata. Lani se je še dalo oboje pogledati. Na organizacijo nič ne rečem. :D
Slika

Uporabniški avatar
svarci
Novinec

Napisal/-a svarci Pe sep 24, 2004 2:01 pm

NeRo je napisal/-a:Mungo :P
Midva praviva da so slabše izpeljali to zadevo, da se obe dirki prekrivata. Lani se je še dalo oboje pogledati. Na organizacijo nič ne rečem. :D

Ok, sem zabluzil... :noro No, tole je tema o Saturnusu, tko da... Ah, čudn dan. :D

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe sep 24, 2004 8:41 pm

Ja kaj policisti po nasih koncih ze pridno lovijo mozne poizkuse treniranja po lokalnih cestah! So me danes ze ustavili na njihov racun :P Pa sem cisto normalno pripeljal :wink:

Kje si ogledati sobotno dirko je pa vprasanje! Na HP Cerkno je tudi zelo zanimiv odsek pri vasi Zakriz, kjer je koscek makadama... Svarci se mi zdi, da je tam lani celo nekaj slikal ali se pac motim?

Glede vstopnine pa... par sto metrov od hise pa verjetno ne bom placeval tistega jurcka ali kako :lol:

LP
MaKo

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe sep 24, 2004 8:44 pm

Darko Peljhan in Igor Kacin se bosta kot prva zapeljala preko štartne rampe 27. Hella Saturnus relija. Trenutno vodilna v državnem prvenstvu bosta imela sicer veliko dela, da dosežeta še tretjo zaporedno zmago v letošnji sezoni. Predvsem Andrej jereb in Miran Kacin, štartala bosta takoj za njima, bosta zelo trd oreh. Andrej je dobro pripravljenost pokazal na zadnjem reliju prvenstva Srbije in Črne gore, ko je ugnal vso konkurenco na reliju evropskega pokala, koeficient 10. Tudi Tomaž Kaučič in Jernej Korpar imata misli usmerjene v sam vrh, isto pa velja za Mitjo Klemenčiča in Aleksandra Zevnika. Od tujih posadk se največ pričakuje od madžarske naveze Szolloszi – Jankovics, ki sta na Koprskem reliju do težav uspešno sledila tempu najhitrejših. Aktualni prvak Hrvaške Nenad Lončarič se letos ubada z mnogimi težavami, povezanimi z novim avtomobilom, nastop na Hella Saturnus reliju pa bo namenjen dodatnemu spoznavanju avtomobila. Na zadnjem reliju v Velenju je dobro dirko odpeljal Valter Kobal, ki pa bo predvsem čakal na napake tekmecev pred njim, hkrati pa se bo bolj osredotočil na boj z Miho Jezerškom, ki bo tokrat prvič nastopil z mitsubishi lancerjem. Nadaljevanje bojev lahko pričakujemo tudi od Toma Nemarnika in Sama Valanta, ki oba nastopata s kit car dirkalnikoma. Že pred številko 1 se bosta na pot podali dve posadki, ki nastopata z avtomobili skupine A8, katera na relijih evropskega pokala ne morejo sodelovati. To sta Peter Marc s sovoznikom Zmagom Logarjem, prvič pa bosta z mitsubishijem nastopila brata Raspet iz Cerkna, ki sta najela bivši Lončaričev dirkalnik. Omenjeni posadki se bosta na progo hitrostnih preizkušenj podali približno 10 minut pred prvim vozilom, na kar naj bodo gledalci še posebej pozorni! Zanimivi boji se nam obetajo tudi po posameznih divizijah. V diviziji III sicer vodi Komel, a je Kostajnšek na prvih treh relijih prikazal najboljšo pripravljenost, zmanjkalo pa mu je nekaj športne sreče. Tudi Gorenc ima nekaj več upov, še posebej po dobri predstavi v Velenju. Najbolj napeto bo vsekakor v diviziji II. Idrijski fantje Jeram, Turk in Humar bodo seveda skušali uveljaviti prednost domačega terena, a tudi Smrdelj, Jerman in Iljaž so kandidati za sam vrh. V diviziji I pa je še vedno glavni favorit Darko Lampe, ki je sicer letos zabeležil že tri odstope in je še brez točk. Poleg njega, bodo v vrhu, če ne bo seveda tehničnih težav, še Tomi Kos, Borut Bratina, Alan Pajk, Mitja Prezelj, tu pa je še nekaj tekmovalcev, ki lahko presenetijo. Prijavljeno je skupaj 91 posadk, kar je nekoliko manj od pričakovanj, kjer tičijo razlogi za to, pa je nemogoče točno ugotoviti. Tako pogrešamo Tomija Cilenška, napovedoval se je nastop z mitsubishijem Alfreda Kramerja, Bubniča pa ni zaradi prepovedi disciplinskega sodnika. Glede tujcev pa je eden izmed verjetnih razlogov tudi ta, da je konkurenca v Sloveniji vse boljša, prisotni so dobri avtomobili in dirkači, tako da tujci ne morejo več računati na zmago 'z levo roko'. Po drugi strani pa gre za zelo dolg reli, ki pomeni tudi dokaj velik finančni zalogaj za posadke. Kljub manjšemu številu prijavljenih, pa smo prepričani, da bomo spremljali zelo zanimiv reli.

vir: www.mpiracing.com//rally-hella-saturnus/

Uporabniški avatar
svarci
Novinec

Napisal/-a svarci So sep 25, 2004 9:23 am

MaKo je napisal/-a:Svarci se mi zdi, da je tam lani celo nekaj slikal ali se pac motim?

Pač se motiš... Sem bil na skoku, ki ga letos žal ne bo... :( Zakaj ga pa ne bo, mi pa ni jasno - je blo zmeraj zanimivo tm.

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE So sep 25, 2004 9:53 am

Cilenšek mi je že v Velenju omenil, da mu diši Micka, zato prodaja svojo Imprezo, zdej ne vem a jo renta od Kramerja a jo je že kupu.
CARPE IMPREZAM

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo So sep 25, 2004 10:15 am

svarci je napisal/-a:
MaKo je napisal/-a:Svarci se mi zdi, da je tam lani celo nekaj slikal ali se pac motim?

Pač se motiš... Sem bil na skoku, ki ga letos žal ne bo... :( Zakaj ga pa ne bo, mi pa ni jasno - je blo zmeraj zanimivo tm.

My mistake... sem mislil, da sem enkrat ene tvoje slike videl s tistega odsega!

No saj tukaj tudi malce skoci avto v zrak :twisted: Sploh kdor tisci in si upa. Lani je bil Jeram (se z Yugom) najvecji car :wink:

LP

Uporabniški avatar
Jereb
Nov uporabnik

Napisal/-a Jereb So sep 25, 2004 4:33 pm

Svarci: ti si bil varjetno na HP Jelicni vrh kajne? tam približno na polovici proge pr križišču v naselju pride do zelo zanimivih skokov....ta HP je bila res ena izmed boljših saj je celotna trasa zelo razgibana, na koncu oz. začetku pa je tudi nekaj zelo atraktivnih 180 stopinjskih zavojev. Pred leti se je vozila celo v obe smeri in je bila stalnica na tukajšnjih rallyjih...res škoda da so tako spremenili lokacije brzincev...
RALLYE!

Uporabniški avatar
svarci
Novinec

Napisal/-a svarci So sep 25, 2004 4:49 pm

Jereb je napisal/-a:Svarci: ti si bil varjetno na HP Jelicni vrh kajne? tam približno na polovici proge pr križišču v naselju pride do zelo zanimivih skokov....

Res je - se nisem prej imena spomnu... :D Letos ni pa nobenega skoka, a ne?

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Ne sep 26, 2004 3:44 pm

svarci je napisal/-a:
Jereb je napisal/-a:Svarci: ti si bil varjetno na HP Jelicni vrh kajne? tam približno na polovici proge pr križišču v naselju pride do zelo zanimivih skokov....

Res je - se nisem prej imena spomnu... :D Letos ni pa nobenega skoka, a ne?

Bo, ker ga bomo naredili! :wink: :twisted:

LP
MaKo

ondi
Nov uporabnik

Napisal/-a ondi Ne sep 26, 2004 3:55 pm

Ej Mako, vsaj sporoč kje bo skok, da nebi jest kam odskoču s ceste :evil:
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost