No jz sm biv tud pri temu blažu in sem probu 4-kolesnika, ki jih tud sposoja med drugim, namreč ima kar 4. Zadeva gre kar vredu sam mal se moraš privadit. Tam ima tudi hovercrafta, on jih sam izdeluje, gor pa daje mašine od rotaxa. Cena je cca 2400000 SIT. Zanimiv je videt te zadeve, sam ga imaš tud hitro dost. Enkat na 14 dni al pa na mesec da se 1 urco vozš pa je kr fajn
Tam ima tudi hovercrafta, on jih sam izdeluje, gor pa daje mašine od rotaxa...
Bi popravu tvoj stavek :P
Prve dva MAD-KIT hoverja s slike sta v klubu, kjer so jih sami dokončali (motor, prenosi, vpetje, balance,....)
MAD hovercraft še ni na trgu, upam pa da bo kmalu, do konca je treba še uredit dokumentacijo, A-test, zaščita modela,.... in ostale stvari stvari ki sodijo zraven...
Niso se dogajale le lepe stvari pozimi...
http://www.atv-si.com/upload/krucefix/crashtv.wmv Kaj je red ?....... Red je vedno Security switch pripet :P ... zdaj vem, cena je bila visoka vendar... nov bolid je kooončno nared
Sam res je vidt to tud nevarno,upam da ni blo preveč skode
Na avtu bi rekli totalka... poliester pa se na srečo brez problema da popravit... sam meni se ga ne splača, tako da sem ga prodal za male pare kolegu na hrvaško, ki ga sedaj popravlja...
Za pogon pa bo zmontiral avtomobilski motor od Daewoo Matiza, ki je poceni in ne pije veliko. Slike nalepim.