ule je napisal/-a:Formula bi bla za gledat, če bi imeli vsi enake avtomobile (moč motrorja,aerodinamika, menjalnik....). Zdej je pa zame formula brez veze. Skoz je eno in isto (krog), pa preveč različni avtomobili so v igri, da bi lahko govoril kdo je boljši voznik in kdo ne.
McLaren je napisal/-a:ule je napisal/-a:Formula bi bla za gledat, če bi imeli vsi enake avtomobile (moč motrorja,aerodinamika, menjalnik....). Zdej je pa zame formula brez veze. Skoz je eno in isto (krog), pa preveč različni avtomobili so v igri, da bi lahko govoril kdo je boljši voznik in kdo ne.
Recimo v Formulu 3000 imajo enake šasije.
Sam, pol to ne bi blo fore glede razvoja, če bi vsi imeli isto. Mene pri F1 navdušuje predvsem tehnika (dirkaška tehnika in napredek tehnike, ki jo moštva razvijajo). Bolj zanimivo bi blo če bi vsa moštva imela enako denarja na razpolago. To bi blo tisto tapravo
McLaren je napisal/-a:ule je napisal/-a:Formula bi bla za gledat, če bi imeli vsi enake avtomobile (moč motrorja,aerodinamika, menjalnik....). Zdej je pa zame formula brez veze. Skoz je eno in isto (krog), pa preveč različni avtomobili so v igri, da bi lahko govoril kdo je boljši voznik in kdo ne.
Recimo v Formulu 3000 imajo enake šasije.
Sam, pol to ne bi blo fore glede razvoja, če bi vsi imeli isto. Mene pri F1 navdušuje predvsem tehnika (dirkaška tehnika in napredek tehnike, ki jo moštva razvijajo). Bolj zanimivo bi blo če bi vsa moštva imela enako denarja na razpolago. To bi blo tisto tapravo
golf_c je napisal/-a:ja pa porkamadona dejte že mir s tem kdo je bolš pa kdo ni pa kdo ma več dnarja pa enaki avtomobili pa šasije pa tehnika...zakva pa mislte da je briatore ukradu mihata jordanu....zato k ga je vidu kako voz, k je vidu da je to to , k je vedu da je on največji talent kar jih je do takrat vidu avto vozt....a se je mogoče zmotu?...a!...a! ni se zmotu....pa še dons bi si ga želu v svojmu moštvu....glede enakih avtomobilov pa samo to: primerjejte mihata pa rubinja.....mislm....ljudje božji......treba je pelat celo dirko.....vseh 300 km pa še neki....in treba je pelat 100% ne pa prvi krog pa pol tm ene 12 pa 13 pa pol spet tm okol 30 pol pr 40 krogu se pa tko že ne splača več.....pa tut dirke.....kva nuca brazilčku če odpele 2 dobre dirke v celi sezoni ....PA NE MORŠ VRJET.....MEN SE CELO ZDI DA VOZ FERRARI.....A?(to je pa na tist-enaki bolidi)....pa dirke same res niso zanimive več tolk k so ble...pa če koga zanima dirkaška tehnika tko k mene jo bo gledu....mogoče celo dvakrat, pa nej se vozjo en za drugim vseh 300+...km....pa će bi dau mihata v jordana se grem stavt da bi biu med prvimi šestimi al pa višje...pa pantana bi tut prehtel za cel krog....to pa zato ker ma človk tako tehniko vožnje k jo nima noben pa jo tut še neki cajta noben ne bo meu............ehhhh.......pa ne ga pošilat v penzijo k ma mogoče poleg vseh zmag pa rekordov še kr najveš vesela pa motivacije ......poglejte finčka......druga zmaga pa se nos k da je on formulo1 pogruntu....pa kaj če se je imenoval iceman......manjka mu...še velik mu manjka da bo mihatu saj do kolen segu.....miha pa na vsaki dirki k zmaga se še kar veseli ko da bi zmagu prvič v živlenju.....to je to fantje ......če ne bi biu tolk motiviran kukr je bi sigurn gledal "za vas" bol zanimive dirke......montoya pa lahk s svojo vožnjo sam kolumbijce v delirij spravla.....alonso pa knof....to pa še bo neki.....pa veber.....to je pa skrivnost, ma pa zlo podoben stil vožnje k miha.....pa tut sato je dobr sam če ga ne bojo prej skenslal preden bo poba začel mislt.........glede ališiča bom pa raj tih !!...........dost je!!!
MIKIMOUS je napisal/-a:
Fantje kok vas je k majo skrito željo vozt v F1, mislm da ga ni nobenga k neb F1 vsaj pelu, če ne nima na forumu kej delat. Mogoče bodo naši zanamci lohk tuko pršli do F1 če bodo talentirani.
Mislm, da bi mogle velke firme ki vlagajo ogromno v ta šport, vlagat tud v šolo dirkačev, kjer bi vsi lohk vsaj probal. Lohk bi bil izbor prek igre F1 prek neta pa bi najboljše pol v gokrde dal pa tuko naprej do F1. Talenti jim bodo uspeh prnesl, ne pa današnji drekači.
McLaren je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:
Fantje kok vas je k majo skrito željo vozt v F1, mislm da ga ni nobenga k neb F1 vsaj pelu, če ne nima na forumu kej delat. Mogoče bodo naši zanamci lohk tuko pršli do F1 če bodo talentirani.
Mislm, da bi mogle velke firme ki vlagajo ogromno v ta šport, vlagat tud v šolo dirkačev, kjer bi vsi lohk vsaj probal. Lohk bi bil izbor prek igre F1 prek neta pa bi najboljše pol v gokrde dal pa tuko naprej do F1. Talenti jim bodo uspeh prnesl, ne pa današnji drekači.
1. Želja da bi se vsedel za volan F1 je tako velika, da ne znam povedat......vsekakor so pa možnosti majhne![]()
![]()
2. Dirkaška šola: Jah, Eddie Jordan nekaj praska v te smeri, samo mu nekako ne rata najboljše, itaq pa vsi vemo da išče samo keš. Za zgled je lahko moštvo McLaren, ker vsako leto organizera West Race day, kjer lahko par krogov odpelješ v dirkalniku F1, poleg tega pa voziš še prej vse tahujše Mercedese (ok SLR-a ni), seceda če si dovolj dober.
Golf_C, neki mi povej. Kje si ti videl, da se Raikkonen nosi, po drugi zmagi? Povej mi, jaz namreč nisem zasledil.
Raikkonen se nikakor ne nosi, ampak je eden redkih članov karavane F1, ki mu je še samo do čistega dirkanja, vsi drugi bi samo skakali okoli sponzorjev, pa okoli navijačev, pa svoje vino flaširali (truli), pa ne vem kaj še.
Prosim, pojasni mi tvojo izjavo da se Raikkonen "nosi".
McLaren je napisal/-a:Golf_C, neki mi povej. Kje si ti videl, da se Raikkonen nosi, po drugi zmagi? Povej mi, jaz namreč nisem zasledil.
Raikkonen se nikakor ne nosi, ampak je eden redkih članov karavane F1, ki mu je še samo do čistega dirkanja, vsi drugi bi samo skakali okoli sponzorjev, pa okoli navijačev, pa svoje vino flaširali (truli), pa ne vem kaj še.
MIKIMOUS je napisal/-a:Zakaj ne hod okrog sponzorjev je jasno, k ne zna govort. Ampak Golf_C-ja pa podpiram pri izjavi. Če če bit Kimi kdaj dober pol nej to konstantno dokazuje, OK letošnjo sezono mu odpustim. Ampak zdej ma dober avto in (če odštejemo tehnične napake) mora dokonc sezone bit najman drugi vsako dirko. Pol bom začel razmišljat sa s tega fanta še kej bo.
Ne bi blo pa fer če bi šumi šu naprimer v penzijo in bi bil pa Kimi prvak, pol bi pa vsi govorl kok dober je. Naj šumija premaga, to neki vela. Tuko k je mogu Šumi Senno, Senna prosta in tako nazaj. Vsak se je mogu dokazat, dokler pa statira pol še ne sod v elito tuko k ne Buton, Alonso, Montoje pa sploh nam omenjal.
Bomo vidl kaj bodo zadnje 4 dirke prnesle. Kdor je dobr nej se dokaže do konc sezone.
McLaren je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:
1. Želja da bi se vsedel za volan F1 je tako velika, da ne znam povedat......vsekakor so pa možnosti majhne![]()
![]()
2. Dirkaška šola: Jah, Eddie Jordan nekaj praska v te smeri, samo mu nekako ne rata najboljše, itaq pa vsi vemo da išče samo keš. Za zgled je lahko moštvo McLaren, ker vsako leto organizera West Race day, kjer lahko par krogov odpelješ v dirkalniku F1, poleg tega pa voziš še prej vse tahujše Mercedese (ok SLR-a ni), seceda če si dovolj dober.
Golf_C, neki mi povej. Kje si ti videl, da se Raikkonen nosi, po drugi zmagi? Povej mi, jaz namreč nisem zasledil.
MIKIMOUS je napisal/-a:ASenna je napisal/-a:Raikkonen se nikakor ne nosi, ampak je eden redkih članov karavane F1, ki mu je še samo do čistega dirkanja,
zele mi pa ti povej ke si to zasledu da mu je čist sam do dirkanja,jest nism nikjer
Sploh k antene lom na jahtah, to je pa Alešič povedu.
McLaren je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:Zakaj ne hod okrog sponzorjev je jasno, k ne zna govort. Ampak Golf_C-ja pa podpiram pri izjavi. Če če bit Kimi kdaj dober pol nej to konstantno dokazuje, OK letošnjo sezono mu odpustim. Ampak zdej ma dober avto in (če odštejemo tehnične napake) mora dokonc sezone bit najman drugi vsako dirko. Pol bom začel razmišljat sa s tega fanta še kej bo.
Ne bi blo pa fer če bi šumi šu naprimer v penzijo in bi bil pa Kimi prvak, pol bi pa vsi govorl kok dober je. Naj šumija premaga, to neki vela. Tuko k je mogu Šumi Senno, Senna prosta in tako nazaj. Vsak se je mogu dokazat, dokler pa statira pol še ne sod v elito tuko k ne Buton, Alonso, Montoje pa sploh nam omenjal.
Bomo vidl kaj bodo zadnje 4 dirke prnesle. Kdor je dobr nej se dokaže do konc sezone.
Dej pomisli, kaj si napisal glede tega zakaj ne hodi okol sponzorjev. To si (oprosti izrazu) totalno bedastočo ven vrgu. Verjemi mi da v svetu motošporta nasploh, veliko dirkačev slabše govori, pa so skos okol sponzorjev.
Glede Raikkonenove vožnje v letošnji sezoni.
Z nekunkorenčnim dirkalnikom se ni mogoče uvrščati na podijum, kaj šele zmagati (to predvsem velja za prvi del sezone). Odkar imajo nov dirkalnik (različico B) je pa zgodba drugačna. Scumacherju bi že parkat lahko prekrižal načrte, če ga tehnika ne bi pustila na cedilu.
Kakšen talent pa je ni treba povdarjati. Že ti da mu je Peter Sauber v sezoni 2001 dal možnost za nastop (čeprav še ni imel stalne licence) in je že na svojih dirkah osvajal točke dovolj zgovorno priča o talentu, kakeršen je Raikkkonen.
MIKIMOUS je napisal/-a:Ni bedastoča glede sponzorjev. Jih ma kultard ziher več ker znam bol komunicirati, sploh na kkšnih prireditvah k jih sponzorji organizirajo. Če ne zna govort tud sponzorjev ne zanima. Miho poglej se je še italjansk nauču to je sam![]()
Talent od kimija se je pokazu lansko leto kuko je v Franciji zajebu svojo prvo zmago, pa letos, ko je bil Kultart (beri kao što piše)konstanto hitrejši. Kultard no hudo.
Sauber je tud Masi dal možnost in kaj je fant naredu, no to kr je v Spaju naredu z Montojo je delč od fer vožnje pa od talenta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost