ASenna je napisal/-a:A ja je BMW zarad F1 kej dobu, bolj malo če primerjamo z Ferrarijem. MB pa itak nazadnuje. Toyota tud ne dobiva, Renault bi tud brez F1 tok prodal.Honda ?
še neki si pozabu, Jaguar gre pa v pokoj(prevedeno Jaguar se poslavlja od F1)
No sam dokazuje da ni ekonomske računice, pa tud v parih letih niso nič pokazal.
A se še spomnete kuko so v 90-ih letih šraufi iz ferrarijev ven letel, pol se je pa ekipa zamenala. No pa še to ko so bli menhankarji počasni v boksih je Shumi prej vstajal in jih teral, so ob 5-ih zjutrej treniral postanke, po do dokler se ni čist znočil. Določeni upleteni so imeli zlo močno voljo da osvojijo naslov, to voljo imajo še danes, kar je mene najbolj presenetilo.
Sam ne vem če je Briatore tako predan formuli kokr Tod, pa ma Briatore velik talenta, sam se mi zdi da je bolj playboy.....
Delavci ki delajo v ferrariju je za nih Ferrari vera in so 100% predani, v ostalih moštvih ne delujejo tako prepričljivo.
Najbolj so mi pa smešna Angleška moštva k zmeri padejo na taktiki pa če bi mel full bolši avto. Me čudi kuko je lohk Ros Brown tok dobr pri taktiki če je anglež.
Najbolj pa pri taktiki v negativnem smislu iztopata Ron Denis in Frenk Wiliams. Vsako dirko pr Ferrariju dobijo sam s postankom v boksu do 2 sekundi, bi se mogl mal vprašat kaj je narobe.