darkdog24 je napisal/-a:Ja js bi mu privošču 2 šleparja in ne več enega.Za bonus pa še 1 autobus ampak prazen.
Pa še za tebe enega.Opažam da zadnjih nekaj postov sam kritiziraš,nepašejo ti izjave o pomoči nepošteno odvzetim voznikom zaradi homologacij,nepašejo ti graje policistom,nepašejo ti graje takim idiotom,ki dirkajo po prometnih cestah.Js nevem kaj ti potem paše.
darkdog24 je napisal/-a:Ja Aryton Senna je tud dobr obvladu svoj auto(formulo) pa tud dobr vozu,pa podvozje je bilo tud fuuuul dobro in kaj je blo potem?Mala napakica in adijo.
Tako da ne ti men srat ded obvlada auto pa podvozje je ful dobro in celo boljše od kakih novih autov.
darkdog24 je napisal/-a:Kar se tiče homologacij,sm se probal trudit in kej pobrskat,pravnik nisem in nimam pojma o pravu,sam berem kaj piše tam,in če piše,da je obroba žarometov dovoljena potem je dovoljena.
Zakon je poln lukenj kar je vsem jasno.Poklical sem na 6 različnih tehničnih pregeldov in vsak je povedal različno glede spojlerjev.Klical sem na RTI in LPP in tudi oni so povedali vsak svojo zgodbo.
Mislim da za to ni potreben pravnik da vidi da tu neki ne štima.
Kot sem rekel boli me falus za homologacije,tisti ko pa boste jokal pa pišite PM-e pametnjakovičem na forumu,sej vam bodo oni odgovorili in vam pomagali v stiski.
darkdog24 je napisal/-a:[quote="SlideDobr ga je spelu, pa kokr so njegovi znanci potrdili res dobr tud vozi, poleg tega je tale avto tako dober, da njegovo podvozje prekaša marsikatere nove kvazi športne sklepi...
quote]
Ja Aryton Senna je tud dobr obvladu svoj auto(formulo) pa tud dobr vozu,pa podvozje je bilo tud fuuuul dobro in kaj je blo potem?Mala napakica in adijo.
Tako da ne ti men srat ded obvlada auto pa podvozje je ful dobro in celo boljše od kakih novih autov.
Kar se tiče homologacij,sm se probal trudit in kej pobrskat,pravnik nisem in nimam pojma o pravu,sam berem kaj piše tam,in če piše,da je obroba žarometov dovoljena potem je dovoljena.
Zakon je poln lukenj kar je vsem jasno.Poklical sem na 6 različnih tehničnih pregeldov in vsak je povedal različno glede spojlerjev.Klical sem na RTI in LPP in tudi oni so povedali vsak svojo zgodbo.
Mislim da za to ni potreben pravnik da vidi da tu neki ne štima.
Kot sem rekel boli me falus za homologacije,tisti ko pa boste jokal pa pišite PM-e pametnjakovičem na forumu,sej vam bodo oni odgovorili in vam pomagali v stiski.
darkdog24 je napisal/-a:Ja js bi mu privošču 2 šleparja in ne več enega.Za bonus pa še 1 autobus ampak prazen.
Pa še za tebe enega.Opažam da zadnjih nekaj postov sam kritiziraš,nepašejo ti izjave o pomoči nepošteno odvzetim voznikom zaradi homologacij,nepašejo ti graje policistom,nepašejo ti graje takim idiotom,ki dirkajo po prometnih cestah.Js nevem kaj ti potem paše.
Js se normalno vozim in kolega od leta 98 ko sem naredil izpit pa do danes nisem NIKOLI dobil kazni za divjanje,hitrost skratka ničesar s svojim autom.Je res roko na srce da sem enkrat dobil položnico za pas s službenim kombijem,ker se nisem pripasal v dolžini 50m.
Drugače pa se peljem po omejitvah.
In takih budal na posnetku ne toleriram nikakor.Ni važno al ma on dobro podvozje itd....Enkrat bo naredu hudo napako,ki pa bo stala nekoga drugega.
To so BUDALE in samo BUDALE.Odvzem izpita za 20 let,potem pa nsj se skolesom vozi pa drifta.
Razumeš?
mihaa je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:Ja js bi mu privošču 2 šleparja in ne več enega.Za bonus pa še 1 autobus ampak prazen.
Js se normalno vozim in kolega od leta 98 ko sem naredil izpit pa do danes nisem NIKOLI dobil kazni za divjanje,hitrost skratka ničesar s svojim autom.Je res roko na srce da sem enkrat dobil položnico za pas s službenim kombijem,ker se nisem pripasal v dolžini 50m.
Drugače pa se peljem po omejitvah.
In takih budal na posnetku ne toleriram nikakor.Ni važno al ma on dobro podvozje itd....Enkrat bo naredu hudo napako,ki pa bo stala nekoga drugega.
To so BUDALE in samo BUDALE.Odvzem izpita za 20 let,potem pa nsj se skolesom vozi pa drifta.
Razumeš?
Ko bos vec casa posvetil voznji kot pa kicenju svojega avta si bos tudi ti lahko kaj takega kdaj privoscil.
darkdog24 je napisal/-a:Hvala lepa ti na taki izjavi,res iskrena hvala.Spoštujem vsako izjavo.Verjetno pa js zdej izgledam k****n,nisem cool,nisem in,ker ne driftam s Cliotom po ovinkih,ker ne priletim v ovinek počez,nasproti pa mi pripeljejo nedolžni vozniki.
Rad pa bi videl,oziroma vprašal ali ti imaš svoje samostojno vozilo in ne od mame in atija in ali si ti lahko privoščiš "kičenje" avtomobila v vrednosti ki prekašajo vrednost samega vozila ali pa gledaš z zavidljivim pogledom ko se kak "kičast" auto pelje mimo tebe,ko se sprehajaš peš po pločniku ali pa ko se voziš na rolerjih in si misliš pišuka kdaj bo js to mel![]()
Zdej pa grem se malo posvetit vožnji in malo dirkat po velenjskih cestah,ter grem se pelat proti Hudi luknji kjer so ovinki skoraj 90 stopinjski in grem Cliota metat čez ovinke,ker baje je to zdej cool in obvladaš auto v nulo.
Bom soseda uzel zraven da me posanme pa ti dal posnetek,da ti bo lahk prišlo kot je onemu tipu z posnetka.
Aja pa še to,pomembno pa mi je,da mi moj "kič" prinaša nagrade na showih in da je moj "kičast" Clio eden najbolj znanih Cliotov MK1 v Sloveniji in v Evropi.Eto vidiš zato jaz ljubim svoj "kič" in niti na pamet mi nebi prišlo,da bi delal to kar ti misliš da je cool,in....
Drugače pa hvala še enkrat za komentar.Nisem jezen,niti užaljen.
]Ocitno se nisva najbolje razumela. Zelel sem povedati, da so na cestah dosti bolj nevarni ljudje kot ta na posnetku. Razni pijanci ter wannabe dirkaci ki vozijo hitro izkljucno ko se hocejo hvaliti pred kolegi, itd.. Glede na to obstajajo 3 posnetki (1x gre celo mimo sleperja v katerega ti zelis, da bi se zaletel) si upam trditi, da je manever natreniran in da voznik ve kaj dela ter bi v krizni situaciji tudi ustrezno reagiral.
Nekateri imajo pac tako veselje, nekateri drugacno. Tebe zabava da urejas cliota, nekoga zabava da se pocez vozi. Drugace pa ce smem tvojo logiko uporabiti tudi ti ogrozas dosti ljudi .. npr ko nisi pripet lahko ob primeru trka ubijes sopotnika. Pa neke letvice imas na luceh => slaba svetilnost, spet ogrozas. (Pa si zaradi tega se ne zasluzis, da bi se zaletel v sleper, niti si ne voznik M5ke ker je sel parkrat pocez).
Imam svoje samostojno vozilo, ki sem si ga sam kupil. In nisem ljubitelj stylinga.
lp, Miha
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost