Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne okt 10, 2004 12:35 am

Kot je ta debata že enkrat tekla. Človek zna driftat (jst tega ne bi znou narest), je pa še vedno človek, in ljudje delamo napake. Za moje pojme je to en totalen k****n, ki misl da je car.

Kdor se spomne kaj je počel tud potem v Mariboru, ko smo mel avtomobilizem "miting". Kakšne pizdarije je počel in pol korajžno spizdu, preden so pršli policaji. Mi smo pa tm poslušal pol kaj počnemo. Uglavnm, budalo, ki mu jst osebno prvoščm da se enkrat ko bo driftou po prometni cesti prbije u en fajn velik in 30 ton težak šlepar. Upam sm da vozniku šleparja ne bo nč.

Take stvari (vklučno s tem kretenom) niso in nikol ne bodo za na cesto, po kateri se vozijo nič hudega sluteči vozniki z ženami in otroci.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne okt 10, 2004 12:51 am

darkdog24 je napisal/-a:Ja js bi mu privošču 2 šleparja in ne več enega.Za bonus pa še 1 autobus ampak prazen.
Pa še za tebe enega.Opažam da zadnjih nekaj postov sam kritiziraš,nepašejo ti izjave o pomoči nepošteno odvzetim voznikom zaradi homologacij,nepašejo ti graje policistom,nepašejo ti graje takim idiotom,ki dirkajo po prometnih cestah.Js nevem kaj ti potem paše.

OK...ti praviš da nikol ne divjaš...nikoli še nisi divjal!!! Jo... :roll:
Se ti zdi tudi, da so vsi tukaj taki...sploh pa tisti, ki majo tok za povedat :? Sej veš...svizec...
Če ti moji posti ne pašejo, jih prezri, who cares :roll: ...dejstvo pa je, da očitno ne preneseš kritike...pri homologaciji, so bile dobronamerne, da bi še tiste luknje uvidel in poskušal najti drugo pot oziroma rešitev...

1.Idioti, ki dirkajo po cestah tudi meni ne pašejo :/:o:/ Ta je res tele, da to počne na prometni cesti...samo da pa nekdo napiše da mu privošči kamion...ne morš no :shock: :roll: Sploh pa sem prepričan, da sami še zdaleč niste angelčki...aja, ti praviš da si...ok!
Pa mimgrede, glede šleparja...privošč ga komu drugmu, ne men :roll:

2.Homologacije...niso me zbodle izjave o nepoštenosti odvzema tablic & stuff...
Če prihaja do nepravilnosti, jih je vsekakor treba razjasnit!!! Sem napisal tud da te podpiram! :?
Zbodlo me je to, da se je kljub tvojmu trudu delalo hmmm...površno ni blo, blo je pa nestrokovno...ne morš ti kr razlagat zakona, če nisi pravnik!!!
Tolk vas je blo glasnih, ok, edino ti si se spustu v zakone, zakaj niste dali vsak en drobiž, najeli kvalitetnega odvetnika in ga vprašal za nasvet...kokr so se oglašal, bi res prišlo en drobiž ma osebo! Pa bi mel problem strokovno obrazložen!
Sej si dobr del si naredu,ampak kaj je pa s tistim kar ti je jakaracman povedu, pa kar sem te jaz vprašal? Meni je blo videt kot da je zaštekalo...ni bilo konkretnega odgovora, mogoče pa zdaj že veš odgovor!?...tele kritike so bile čisto dobro namerne, ker bi lahko kdo še dodatno nasanku, ko bi pametoval z nekimi členi, ki mu pa mogoče sploh ne bi koristili!
Druga stvar je bil pa tvoj način...polcaji in LPP-jevci so bili ritopiki, mel si skrite želje za njihove mamice :lol: in si želel da bi ti ga vlekli :roll: ...Ja hudirja, jz mislm da bi se dalo lepše povedat...Verjemi da niso vsem po krivici pobral tablc :roll:

3.Po policajih se pa tule večinoma pljuva brez razloga, sori, malo odpri oči, pa boš to vidu! So seveda tudi tu in tam čisto upravičene kritike, samo da je pa en policaj bu****, ker te je ustavu zarad prehitre vožnje in napisu kazen...halo...pol je štromar tud bu****, ko ti pride napeljavo popravit :roll:
Pa sem o tem že mnogo napisal, ne bom še enkrat...Večina kritik na račun policije, je TUKAJ...ahhh...eno gnilo natolcevanje...pa doseganje samozadoščenja, ker je nekdo sam z(n)ajebu in naredu prekršek...
Ne odobravam početja in zajebavanja kot je zahteva pihanja v fris :lol: ...pa takšnega in drugačnega britja norcev s strani policajev, ampak stvari zarad katerih pa folk tukaj, poudarjam, TUKAJ, polcijo kritizira...to je pa včasih prov smešno no :noro Se razleti policijski avto...hahaha, kreteni so spet divjali pa ne znajo itd...pa sploh pojma nimajo kaj je blo...

Je pa zuneking enkrat lepo napisu...so policaji in so kreteni v unifirmah...glih tko ko so mehaniki in kreteni v kombinezonih...itd...

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
ITA_car_fan
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ITA_car_fan Ne okt 10, 2004 2:38 am

8)

dobra, dobra..
deadly getaways TM
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne okt 10, 2004 7:54 am

Ma dej v Kranju je tud kr dost kretenov, k skriplejo sred mesta pa gonjo okol globusa. Zarad takih bom js nakonc zgubu tablce, oni pa itak ne, ker nimajo ponavad dnarja za feltne ampak sam glavo na zabavo... :evil:
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne okt 10, 2004 9:38 am

Pugi, s tem se pa čist strinjam...zaradi peščice kretenov na cestah, so očrnjeni vsi mladi vozniki, ne samo tisti z zrihtanimi avteki... :evil:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne okt 10, 2004 10:34 am

[quote="SlideDobr ga je spelu, pa kokr so njegovi znanci potrdili res dobr tud vozi, poleg tega je tale avto tako dober, da njegovo podvozje prekaša marsikatere nove kvazi športne sklepi...
quote]

Ja Aryton Senna je tud dobr obvladu svoj auto(formulo) pa tud dobr vozu,pa podvozje je bilo tud fuuuul dobro in kaj je blo potem? :roll: Mala napakica in adijo.
Tako da ne ti men srat ded obvlada auto pa podvozje je ful dobro in celo boljše od kakih novih autov.

Kar se tiče homologacij,sm se probal trudit in kej pobrskat,pravnik nisem in nimam pojma o pravu,sam berem kaj piše tam,in če piše,da je obroba žarometov dovoljena potem je dovoljena.
Zakon je poln lukenj kar je vsem jasno.Poklical sem na 6 različnih tehničnih pregeldov in vsak je povedal različno glede spojlerjev.Klical sem na RTI in LPP in tudi oni so povedali vsak svojo zgodbo.
Mislim da za to ni potreben pravnik da vidi da tu neki ne štima.
Kot sem rekel boli me falus za homologacije,tisti ko pa boste jokal pa pišite PM-e pametnjakovičem na forumu,sej vam bodo oni odgovorili in vam pomagali v stiski.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne okt 10, 2004 11:37 am

darkdog24 je napisal/-a:Ja Aryton Senna je tud dobr obvladu svoj auto(formulo) pa tud dobr vozu,pa podvozje je bilo tud fuuuul dobro in kaj je blo potem? :roll: Mala napakica in adijo.
Tako da ne ti men srat ded obvlada auto pa podvozje je ful dobro in celo boljše od kakih novih autov.

To kar sem napisal je resnica, to da pa lahko naredi napako je pa tudi jasno, samo zaenkrat jo očitno ni naredil...pa ne da ga zagovarjam...sam šleperji pa to :roll:

darkdog24 je napisal/-a:Kar se tiče homologacij,sm se probal trudit in kej pobrskat,pravnik nisem in nimam pojma o pravu,sam berem kaj piše tam,in če piše,da je obroba žarometov dovoljena potem je dovoljena.
Zakon je poln lukenj kar je vsem jasno.Poklical sem na 6 različnih tehničnih pregeldov in vsak je povedal različno glede spojlerjev.Klical sem na RTI in LPP in tudi oni so povedali vsak svojo zgodbo.
Kot sem rekel boli me falus za homologacije,tisti ko pa boste jokal pa pišite PM-e pametnjakovičem na forumu,sej vam bodo oni odgovorili in vam pomagali v stiski.

Potreben je pravnik, zato da razloži, kako postopat in na kaj se sklicevat...to da veš da neki ne štima NI DOST! Joku pa jz tud glih ne bom...mogoče zaradi smrečice :lol:

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne okt 10, 2004 11:42 am

Spelu je res dobr samo vsen je konj. Tisti ki mu pa kamjon nasprot prvošte naj vam povem da nč ne pomaga. Mam jz še ene dva posnetka od tega norca na računalniku. Enkrat pride tut tovornjak nasprot ta pa čist po svojem pasu pa skos pošrek. To mora bit res konj da direkt prti tovornjaku pošrek leti.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

david21
Nov uporabnik

Kraj: idrija

Napisal/-a david21 Ne okt 10, 2004 12:01 pm

nevem zakaj mate nekateri policaje za take "angelcke" (saj sam nimam nic proti njim ce napisejo kazen pa vem da sem pac to zakrivil) ce bi bli taki angelcki zakaj se pa tip se vedno vozi po cestah, saj po prebrani debati sklepam da vedo oni vec za njegovo pocetje kot mi vsi skupi :!: :!: :!: :!: :!:
R5 GT Turbo

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Ne okt 10, 2004 12:05 pm

k****n !
Dab se ja fejst zagoni u stango al pa u zascitno ograjo !!!!!

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Ne okt 10, 2004 1:19 pm

darkdog24 je napisal/-a:[quote="SlideDobr ga je spelu, pa kokr so njegovi znanci potrdili res dobr tud vozi, poleg tega je tale avto tako dober, da njegovo podvozje prekaša marsikatere nove kvazi športne sklepi...
quote]

Ja Aryton Senna je tud dobr obvladu svoj auto(formulo) pa tud dobr vozu,pa podvozje je bilo tud fuuuul dobro in kaj je blo potem? :roll: Mala napakica in adijo.

Kar se tiče homologacij,sm se probal trudit in kej pobrskat,pravnik nisem in nimam pojma o pravu,sam berem kaj piše tam,in če piše,da je obroba žarometov dovoljena potem je dovoljena.

Mater, a je treba bit tko ekstremen. Včasih me nekateri tukaj spomnijo na tipe s hrvaških "političnih" forumov.

Pa dajte no mir, tud jaz včasih kaj takega nardim. Se pač rad tu pa tam počez peljem. In kar se tiče napak in posledic - iz lastnih izkušen vem, da se ti največ napak zgodi, ko nisi zbran al se ti pa ful mudi. Tud sam sem že kiksal, in to točno v takih situacijah. Kolega v avtu, konec mal daljše vožnje, debata, ups ...

Da bo jasno: kroničnega početja te vrste ne odobravam, še posebej ne na takih mestih, je precej manj prometnih in bolj preglednih cest, ampak tule si (ali pa ste) bolj papeški od papeža. In tistega o držanju predpisov ti enostavno ne verjamem. Kazni morda res še nisi dobil, ampak to je zato, ker te niso dobili. Kaj pa če bi jaz rekel 50 metrov brez pasu? Norec, potem pa mi stroške zdravljenja plačujemo! Prav ti je! Pa ne mislim tako, ker vem, da se včasih človek pač ne pripne, ker res nima smisla.

Kar pa se tiče homologacij: v tistem topcu si užaljeno zabrusil, da te miniramo - pa te ne. Sam ravno delam na večjem članku na to temo ampak enostavno je tako, da se stvari ne da tako poenostavljati, kot si ti predstavljaš. Predpisov je za cca pol metra visok kup papirja, določene omejitve najdeš v na videz čsito nepovezanih kosih zakonodaje. Na enma mestu je nekaj dovoljeno, na drugem mestu ista stvar ne. Najprej je treba preverit, kakšna so tolmačenja teh zakonov, dobit uradna mnenja zakonodajalca ... Če se ti ljubi pomagati, povej, pomoči bom veselč. Tema je pač obsežna in komplicirana.
Ampak z odnosom "tukaj tako piše, kaj mi pa morete", ne boš pomagal nikomer. Drugje pač piše drugače ... Za primer: v obroba luči je sicer pogojno dovoljena brez TUV s stališča zunanjih/štrlečih delov karoserije, ne pa z vidika svetil na avtomobilu. Zakaj pogojno: ker v principu rabiš TUV da dokazeš, da je res primerno tanka in zaobljena (pri nas na "pooblaščenih organizacijah" tega pač ne zanjo preveriti). In TUV, da dokažeš, da ne posega v delovanje (obliko snopa, svetilnost, barvo) žarometov - tudi tega ne znajo preveriti.

In čisto mimogrede: po mojih izkušnjah je 95% policaje čist fajn fantov, marsikateri ima doma porihtan avto (tisi ki so bli prejšnji vikend v soboto na LPP so imeli lušno debato z enim od takih). Od ostalih je moč 4% takoj s poznavanjem zakonov umirit. 1% je pač kretenov.
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne okt 10, 2004 9:08 pm

Ja ja to bo to :!:

mihaa
Nov uporabnik

Napisal/-a mihaa Ne okt 10, 2004 9:30 pm

darkdog24 je napisal/-a:Ja js bi mu privošču 2 šleparja in ne več enega.Za bonus pa še 1 autobus ampak prazen.
Pa še za tebe enega.Opažam da zadnjih nekaj postov sam kritiziraš,nepašejo ti izjave o pomoči nepošteno odvzetim voznikom zaradi homologacij,nepašejo ti graje policistom,nepašejo ti graje takim idiotom,ki dirkajo po prometnih cestah.Js nevem kaj ti potem paše.

Js se normalno vozim in kolega od leta 98 ko sem naredil izpit pa do danes nisem NIKOLI dobil kazni za divjanje,hitrost skratka ničesar s svojim autom.Je res roko na srce da sem enkrat dobil položnico za pas s službenim kombijem,ker se nisem pripasal v dolžini 50m.
Drugače pa se peljem po omejitvah.
In takih budal na posnetku ne toleriram nikakor.Ni važno al ma on dobro podvozje itd....Enkrat bo naredu hudo napako,ki pa bo stala nekoga drugega.
To so BUDALE in samo BUDALE.Odvzem izpita za 20 let,potem pa nsj se skolesom vozi pa drifta.
Razumeš?

Ko bos vec casa posvetil voznji kot pa kicenju svojega avta si bos tudi ti lahko kaj takega kdaj privoscil.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne okt 10, 2004 9:38 pm

Ej, brezveze se kregate.
Jst sm dons mogoče ostal brez vozniške, ker sm prišel malo počez skozi križišče (ko pa tam tud ko je suho ful drsi :? , ko je pa dež, je pa isto k da bi po milnici vozu), ko mi je nasprot glih škif prpelu. Bom vidu, kaj bodo naslednji dnevi prnesl (no, vem sam da ne bojo odnesl 25k kazni, ki jih bom mogu plačat zarad moje neumnosti).

Sej se bomo naučil vozt tko k je treba (zdej sm reku tko k moj fotr) - drgač nas bojo pa ta plavi naučil. :evil:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne okt 10, 2004 9:42 pm

mihaa je napisal/-a:Ko bos vec casa posvetil voznji kot pa kicenju svojega avta si bos tudi ti lahko kaj takega kdaj privoscil.

Miha prvo opozorilo!

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne okt 10, 2004 10:00 pm

mihaa je napisal/-a:

Js se normalno vozim in kolega od leta 98 ko sem naredil izpit pa do danes nisem NIKOLI dobil kazni za divjanje,hitrost skratka ničesar s svojim autom.Je res roko na srce da sem enkrat dobil položnico za pas s službenim kombijem,ker se nisem pripasal v dolžini 50m.
Drugače pa se peljem po omejitvah.
In takih budal na posnetku ne toleriram nikakor.Ni važno al ma on dobro podvozje itd....Enkrat bo naredu hudo napako,ki pa bo stala nekoga drugega.
To so BUDALE in samo BUDALE.Odvzem izpita za 20 let,potem pa nsj se skolesom vozi pa drifta.
Razumeš?

Ko bos vec casa posvetil voznji kot pa kicenju svojega avta si bos tudi ti lahko kaj takega kdaj privoscil.

Hvala lepa ti na taki izjavi,res iskrena hvala.Spoštujem vsako izjavo.Verjetno pa js zdej izgledam k****n,nisem cool,nisem in,ker ne driftam s Cliotom po ovinkih,ker ne priletim v ovinek počez,nasproti pa mi pripeljejo nedolžni vozniki.
Rad pa bi videl,oziroma vprašal ali ti imaš svoje samostojno vozilo in ne od mame in atija in ali si ti lahko privoščiš "kičenje" avtomobila v vrednosti ki prekašajo vrednost samega vozila ali pa gledaš z zavidljivim pogledom ko se kak "kičast" auto pelje mimo tebe,ko se sprehajaš peš po pločniku ali pa ko se voziš na rolerjih in si misliš pišuka kdaj bo js to mel :roll:
Zdej pa grem se malo posvetit vožnji in malo dirkat po velenjskih cestah,ter grem se pelat proti Hudi luknji kjer so ovinki skoraj 90 stopinjski in grem Cliota metat čez ovinke,ker baje je to zdej cool in obvladaš auto v nulo.
Bom soseda uzel zraven da me posanme pa ti dal posnetek,da ti bo lahk prišlo kot je onemu tipu z posnetka.

Aja pa še to,pomembno pa mi je,da mi moj "kič" prinaša nagrade na showih in da je moj "kičast" Clio eden najbolj znanih Cliotov MK1 v Sloveniji in v Evropi.Eto vidiš zato jaz ljubim svoj "kič" in niti na pamet mi nebi prišlo,da bi delal to kar ti misliš da je cool,in....
Drugače pa hvala še enkrat za komentar.Nisem jezen,niti užaljen.

mihaa
Nov uporabnik

Napisal/-a mihaa Ne okt 10, 2004 11:56 pm

darkdog24 je napisal/-a:Hvala lepa ti na taki izjavi,res iskrena hvala.Spoštujem vsako izjavo.Verjetno pa js zdej izgledam k****n,nisem cool,nisem in,ker ne driftam s Cliotom po ovinkih,ker ne priletim v ovinek počez,nasproti pa mi pripeljejo nedolžni vozniki.
Rad pa bi videl,oziroma vprašal ali ti imaš svoje samostojno vozilo in ne od mame in atija in ali si ti lahko privoščiš "kičenje" avtomobila v vrednosti ki prekašajo vrednost samega vozila ali pa gledaš z zavidljivim pogledom ko se kak "kičast" auto pelje mimo tebe,ko se sprehajaš peš po pločniku ali pa ko se voziš na rolerjih in si misliš pišuka kdaj bo js to mel :roll:
Zdej pa grem se malo posvetit vožnji in malo dirkat po velenjskih cestah,ter grem se pelat proti Hudi luknji kjer so ovinki skoraj 90 stopinjski in grem Cliota metat čez ovinke,ker baje je to zdej cool in obvladaš auto v nulo.
Bom soseda uzel zraven da me posanme pa ti dal posnetek,da ti bo lahk prišlo kot je onemu tipu z posnetka.

Aja pa še to,pomembno pa mi je,da mi moj "kič" prinaša nagrade na showih in da je moj "kičast" Clio eden najbolj znanih Cliotov MK1 v Sloveniji in v Evropi.Eto vidiš zato jaz ljubim svoj "kič" in niti na pamet mi nebi prišlo,da bi delal to kar ti misliš da je cool,in....
Drugače pa hvala še enkrat za komentar.Nisem jezen,niti užaljen.

Ocitno se nisva najbolje razumela. Zelel sem povedati, da so na cestah dosti bolj nevarni ljudje kot ta na posnetku. Razni pijanci ter wannabe dirkaci ki vozijo hitro izkljucno ko se hocejo hvaliti pred kolegi, itd.. Glede na to obstajajo 3 posnetki (1x gre celo mimo sleperja v katerega ti zelis, da bi se zaletel) si upam trditi, da je manever natreniran in da voznik ve kaj dela ter bi v krizni situaciji tudi ustrezno reagiral.
Nekateri imajo pac tako veselje, nekateri drugacno. Tebe zabava da urejas cliota, nekoga zabava da se pocez vozi. Drugace pa ce smem tvojo logiko uporabiti tudi ti ogrozas dosti ljudi .. npr ko nisi pripet lahko ob primeru trka ubijes sopotnika. Pa neke letvice imas na luceh => slaba svetilnost, spet ogrozas. (Pa si zaradi tega se ne zasluzis, da bi se zaletel v sleper, niti si ne voznik M5ke ker je sel parkrat pocez).
Imam svoje samostojno vozilo, ki sem si ga sam kupil. In nisem ljubitelj stylinga.

lp, Miha

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Po okt 11, 2004 1:16 am

]Ocitno se nisva najbolje razumela. Zelel sem povedati, da so na cestah dosti bolj nevarni ljudje kot ta na posnetku. Razni pijanci ter wannabe dirkaci ki vozijo hitro izkljucno ko se hocejo hvaliti pred kolegi, itd.. Glede na to obstajajo 3 posnetki (1x gre celo mimo sleperja v katerega ti zelis, da bi se zaletel) si upam trditi, da je manever natreniran in da voznik ve kaj dela ter bi v krizni situaciji tudi ustrezno reagiral.
Nekateri imajo pac tako veselje, nekateri drugacno. Tebe zabava da urejas cliota, nekoga zabava da se pocez vozi. Drugace pa ce smem tvojo logiko uporabiti tudi ti ogrozas dosti ljudi .. npr ko nisi pripet lahko ob primeru trka ubijes sopotnika. Pa neke letvice imas na luceh => slaba svetilnost, spet ogrozas. (Pa si zaradi tega se ne zasluzis, da bi se zaletel v sleper, niti si ne voznik M5ke ker je sel parkrat pocez).
Imam svoje samostojno vozilo, ki sem si ga sam kupil. In nisem ljubitelj stylinga.

lp, Miha

take stvari jih dosti neče kapirat in taka diskuzija tudi nič ne prinese

Uporabniški avatar
jurk
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a jurk Po okt 11, 2004 7:43 am

Ja tole je res mal prevec. Po prometnih cestah po pamet :evil:

Sej ne recem, sam tut kdaj stisnem pa grem kak ovink avto posrek postavlat, ampak to se ga grem na makadamskih preglednih cestah ob urah, kjer je moznost koga srecat skoraj nic, pa se to sem, odkar imam nov avto opustil, ker mi ga je preklet prevec skoda da bi ga po makadamu posrek postavlou pa koncnike, roke, stabilizatorje, lezaje, etc... unicval...

Skratka, po glavnih in prometnih cestah POCASI!!!!! :?
Ford Team Slovenija @ http://www.ford-team.si/

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Po okt 11, 2004 7:44 am

darkdog24 je napisal/-a:Ja ja to bo to :!:

??????????
Slika
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost