Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Če jan 27, 2005 11:03 pm

SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:Kako kaj kaže glede organizacije dirke?

G. Šuster si je ogledal traso in povedal da je cesta zelo slaba. Zaenkrat še nič ne vem kako bo. Delamo po vseh močeh na tem da bi dirko izpeljali.

Demn, zelo slaba??? Kakšne kriterije pa ima za gorsko hitrostne dirke? Ima hujše kot za formulo 1? :twisted:
Morda veš kateri del proge je ocenil kot slab?

Najbolj problematičen je cilj pri vrhu črnivca. Pa tud celotna cesta je slaba če mal bolj podrobno pogledaš. A maš še kej teh slik iz arhiva. Se res toplo priporočam.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Pe jan 28, 2005 6:47 am

Tukaj so še ostale slikce iz leta 1993. Rally je bil 1.8.
Slike so bolj slabe kvalitete saj jih skeniram pa leta 93 še ni bilo ravno obdobje digitalcev :lol: Se pa dobro spomnim kot bi bilo to včeraj, pa še oči me je napizdil, ker sem tolk slikal, to so bili še časi, ko je nekam v Nemčijo pošiljal razvijanje filmov 8]

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Zadnjič spremenil SCH-MM, dne Pe jan 28, 2005 7:28 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a skyliner Pe jan 28, 2005 7:00 am

tele slikce :( ... spet sm dobu nostalgijo za tistimi časi ko smo kot mulci šli na krožne dirke v ljubljani pa na črnivec... vem offtopic ampak nism si mogu pomagat
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Pe jan 28, 2005 7:18 am

skyliner je napisal/-a:tele slikce :( ... spet sm dobu nostalgijo za tistimi časi ko smo kot mulci šli na krožne dirke v ljubljani pa na črnivec... vem offtopic ampak nism si mogu pomagat

Ej, sej bi že skoraj lahko ustanovili klub nostalgikov :D

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Pe jan 28, 2005 7:20 am

AIRbrush je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:

G. Šuster si je ogledal traso in povedal da je cesta zelo slaba. Zaenkrat še nič ne vem kako bo. Delamo po vseh močeh na tem da bi dirko izpeljali.

Demn, zelo slaba??? Kakšne kriterije pa ima za gorsko hitrostne dirke? Ima hujše kot za formulo 1? :twisted:

Najbolj problematičen je cilj pri vrhu črnivca. Pa tud celotna cesta je slaba če mal bolj podrobno pogledaš. A maš še kej teh slik iz arhiva. Se res toplo priporočam.

O.K., sej nisem nikakršen strokovnjak za to področje ampak ne vem no, O.K. morda cilj, ostala proga... ne vem, malo pretirano se mi zdi tole :evil:

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Pe jan 28, 2005 10:35 am

Če se ne bo cesta zrihtala bo pa rally :D - (zanesljiv vir informacij )
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Pe jan 28, 2005 11:05 am

AIRbrush je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:

sej cesta res ni briljantna, ampak tud ostale gorske niso preveč boljše razen rogle pa ilirske.
npr. sorica je spodaj povsem zanič kot en brzinc za rally, tko da s tega vidika je črnivec čist o.k.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Pe jan 28, 2005 1:50 pm

A se kdo spomni, če je bila leta 1993 zadnja dirka na Črnivec?

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Pe jan 28, 2005 2:24 pm

PRODRIVE je napisal/-a:Če se ne bo cesta zrihtala bo pa rally :D - (zanesljiv vir informacij )

:D vsaj nekaj
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Pe jan 28, 2005 7:24 pm

SCH-MM je napisal/-a:A se kdo spomni, če je bila leta 1993 zadnja dirka na Črnivec?

Jap

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Pe jan 28, 2005 7:25 pm

PRODRIVE je napisal/-a:Če se ne bo cesta zrihtala bo pa rally :D - (zanesljiv vir informacij )

Na območju Kamnika? Od kje ti pa te informacije? Mi lahk mal bolj podrobno poveš ker to pa prvič slišim. Lahk tud na PM. Želje res da so, sam da bi se pa kej bolj konkretno govorilo o tem pa nič ne vem.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Pe jan 28, 2005 7:28 pm

AIRbrush je napisal/-a:

Na območju Kamnika? Od kje ti pa te informacije? Mi lahk mal bolj podrobno poveš ker to pa prvič slišim. Lahk tud na PM. Želje res da so, sam da bi se pa kej bolj konkretno govorilo o tem pa nič ne vem.

:shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Napisal/-a skyliner So jan 29, 2005 6:38 pm

SCH-MM je napisal/-a:
skyliner je napisal/-a:tele slikce :( ... spet sm dobu nostalgijo za tistimi časi ko smo kot mulci šli na krožne dirke v ljubljani pa na črnivec... vem offtopic ampak nism si mogu pomagat

Cesta je pač zakon. Tisit ki se vozte tam veste o čem govorim :)
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush So jan 29, 2005 6:42 pm

skyliner je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:

Cesta je pač zakon. Tisit ki se vozte tam veste o čem govorim :)

Aha! I know what are you talkin´about.

Uporabniški avatar
Williams
Novinec

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a Williams So jan 29, 2005 8:18 pm

Tut js sm najdu eno sliko s Črnivca 8)
Tle gor sm js slikan zravn Lamborghinija :twisted: Slika je slabše kvalitete, ker je ful stara in skenirana
Slika

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Napisal/-a skyliner So jan 29, 2005 8:59 pm

a imate še kej takšnih slikc iz Črnivca, ker so full lepe... pliz prpopite jih gor :D

SCH-MM tisti fotki k sta bolida gor (pri odcepu za smučarsko stezo) točno tam sem tud jst med dirko bil... jao, kaj je takrat Lulik čez tisto kombinacjio ovinkov delu z Deltono...
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM So jan 29, 2005 10:36 pm

skyliner je napisal/-a:a imate še kej takšnih slikc iz Črnivca, ker so full lepe... pliz prpopite jih gor :D

SCH-MM tisti fotki k sta bolida gor (pri odcepu za smučarsko stezo) točno tam sem tud jst med dirko bil... jao, kaj je takrat Lulik čez tisto kombinacjio ovinkov delu z Deltono...

Jp, točno tam je to 8) Tam bi se dalo kakšno umetno šikano naredit, ker je dosti široko, sam problem bi bil za nižje avtomobile, ker je nekoliko valovit teren tam, pa malo bi bilo potrebno levo in desno asfaltirat :x
Uf, sam jaz sem bil takrat star 8 let tako, da se imen ravno ne spomnim, spomnim pa se, da sem težil, da smo pregledali celo progo in še sedaj mi ni jasno kako mi je to uspelo priti peš iz Črne na vrh Črnivca :oops: Jah ni kej, zanimiva stvar, enkrat letno... Treba izkoristiti!

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM So jan 29, 2005 10:46 pm

Williams je napisal/-a:Tut js sm najdu eno sliko s Črnivca 8)
Tle gor sm js slikan zravn Lamborghinija :twisted: Slika je slabše kvalitete, ker je ful stara in skenirana
Slika

Sej ne morem verjet, da je to moj bratranc na sliki :P
A morda veš letnico, kdaj je tole bilo, ker, če bi bilo 93 se bi morala srečat na 902, pa se nič ne spomnim.

Sam so pa bili to stroju na teh tekmah...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Ne jan 30, 2005 4:06 am

Ja ko je bil g. Banič še živ (bog mu daj nebesa) se je res močno potrudil za to dirko in vedno kake hude stroje pripeljal.Dam na odcepu za smučišče pomojem nebi blo ravno najbl pametno šikane postavljat ker je res mal valovit teren. Gre pa tam kr naravnost in pol dolgi desni v 90 levo,.... ahhhhh... upam da nam rata. Men se že zdaj kr sanja.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Ne jan 30, 2005 6:54 am

AIRbrush je napisal/-a:Tam na odcepu za smučišče pomojem nebi blo ravno najbl pametno šikane postavljat ker je res mal valovit teren. Gre pa tam kr naravnost in pol dolgi desni v 90 levo,.... ahhhhh... upam da nam rata. Men se že zdaj kr sanja.

Malo preveč sem se zatopil v une dve stari slikce, pa sem potem ugotovil, da bi bil tam res problem, ker je zob časa "zvalovil" cesto. Škoda, ker S.D. Črna ne asfaltira tistega parkirnega prostora ob cesti za smučišče, ampak verjetno ni njihovo, pa seveda največji problem denar. :roll:

Ker dolgi desni to misliš?
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov