Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To mar 01, 2005 10:07 pm

Red Bull, Renault, BMW

Uporabniški avatar
Furious_G
Novinec

Kraj: Železniki

Napisal/-a Furious_G To mar 01, 2005 10:27 pm

jst računam na McLaren. zdj bi se pa že lohk pobral... drugač so mi pa vsi kralji, samo Schumi ne. pač zarad njegovega obnašanja, načina vožnje...

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To mar 01, 2005 10:28 pm

Furious_G je napisal/-a:jst računam na McLaren. zdj bi se pa že lohk pobral... drugač so mi pa vsi kralji, samo Schumi ne. pač zarad njegovega obnašanja, načina vožnje...

To si pa dobr povedu!!
:bow :bow :bow

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak To mar 01, 2005 10:55 pm

Ferrari in Schumi enostavno ROX... Lahko ga se bolj kritizirate in te scence ampak na koncu je pa se vedno KRALJ F1.
Slika

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN To mar 01, 2005 11:06 pm

ferrari drgač je pa itak beda že ta formula k se ve kdo bo zmagu no .... :roll:
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
Furious_G
Novinec

Kraj: Železniki

Napisal/-a Furious_G To mar 01, 2005 11:10 pm

RAPMAN je napisal/-a:ferrari drgač je pa itak beda že ta formula k se ve kdo bo zmagu no .... :roll:

hehe, sej pravim, da bo letos McLaren prevladov ;) pol ne bo več tok bedno ;)
drugač je pa res mal monotono vse skupi. sej so zdj mal popestril s temi gumami :P bomo vidl kako se bo obnesl... če mene prašate bo še manj zanimivo...
aja, pa sorry k sm zašel z naslova teme :oops:

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri To mar 01, 2005 11:27 pm

FERRARI že od malega. Če sem hotel za kaj drugega navijat sem dobil klofuto od brata :P saj ne... moja prva beseda je bila baje FELLALI 8)

Uporabniški avatar
sašo&FIAT
Novinec

Napisal/-a sašo&FIAT To mar 01, 2005 11:29 pm

Master7 je napisal/-a:FANTJE FERRARI BO SPET LOM DELU NA VSEH STEZAH, DRUGI NIMAJO ŠANS. HEHEHEHEHEHE :vc

čeprav navijam zaFERRARI PA UPAM DA BO PRVAK SAM PRIČAKUJEM PA BOLJ ZANIMIVO SEZONO

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe To mar 01, 2005 11:49 pm

Za FERRARI... meni ni več tolk važno, če bo Schumacher spet svetovni, ker je itak dokazal svoje in tega ne bo več nobeden ponovil 8)

Lp
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr mar 02, 2005 6:17 am

Brabus je napisal/-a:Že od vsega začetka navijam za moštvo McLaren Mercedes.Prav tako letos!!!!!!!!! Letos bodo prvaki :twisted:

Ti si naš :)

Itaq da navijam za McLaren ;)

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Sr mar 02, 2005 6:52 am

Renault že od časov Williamsa. Ko Renault ni bil prisoten v F1 nisem navijal za nikogar tko da vsekakor Renault.

Bom pa zdovoljen in nasmejan že če šumi ne bo prvak. Mi je antipatičen zarad načina vožnje in politike, ki jo imajo v Ferrariju.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Sr mar 02, 2005 10:01 am

Odkrito povedano mi čist dol visi kdo bo prvak (drugače sem že 12 let navijač rdečih iz M), želim si samo, da bi bile dirke napete, ne pa nadomestek persena. Upajmo na najboljše, rezultati testiranj nekaj kažejo v tej smeri, samo kdaj so že bila zimska testiranja merilo za uspeh? Nikoli!

LP
Tilen
Slika

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Sr mar 02, 2005 10:29 am

odkar pomnim navijam za (schumi-ja) to je ze ene 14 let ce ne vec tko da bom se naprej naviju za njega! Upam da bo to sezono napeto dost preobratov sam na koncu da bo prvak Schumi!

Uporabniški avatar
Racingboy
Nov uporabnik

Kraj: Unec

Napisal/-a Racingboy Sr mar 02, 2005 11:02 am

Ferrari :tomidelej:
"Misliš, da obstaja neka meja. Ko se je dotakneš, se nekaj zgodi. Šele tedaj veš, kje je tvoja meja."

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Sr mar 02, 2005 11:05 am

Racingboy je napisal/-a:Ferrari :tomidelej:

:tomidelej: ....sam letos bo pa pomoje kr težko :?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Sr mar 02, 2005 11:23 am

Ferrari for ever.

Opazu sm da v zadnjih letih vsi čez zimo govorijo kok so napredovali, kok je avto hitrejši, stabilnejši, več oprijema, bla bla bla bla....

Vemo kdo je bil prvak. Letos bo še, pol bo šel pa v penzijo Šumi. Sam upam da bo težko tut za njega da bo sezona bolj pestra.

Čeprou bi blo lepo vidt v Ferrarijih Schumaherja in genija iz MotoGP Rossija. On naj bi šel sezono 2006 pelat v Ferrari. Pol bomo pa vidl kaj bo fant naredu.
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Sr mar 02, 2005 2:21 pm

Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

AudiQUATTRO
Novinec

Napisal/-a AudiQUATTRO Sr mar 02, 2005 2:24 pm

Bar HONDA
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Sr mar 02, 2005 2:47 pm

Furious_G je napisal/-a:jst računam na McLaren. zdj bi se pa že lohk pobral... drugač so mi pa vsi kralji, samo Schumi ne. pač zarad njegovega obnašanja, načina vožnje...

:cry :cry :cry :cry
Zarad takih izjav so te včasih na grmad sežgal.

Ok drgač pa mal resno in realno, če se že pametne delamo.
Vsi se sprašujemo kaj bo s Ferrarijem. Kdaj bo klonil. V letošnji zimi sem že poslušal kuko so zanič itd..., spomnu sem se lanske zime ko je Aleščič na glas govoru da gre Ferrariju slabo. Kaj je bilo je itak znano.

Odpisal jih ne bi. Tist k govori da Šumi ne zna vozt itak nej gre na kuharski forum pol pisat. Dejstvo pa je da se ne bodo pustil.

Kdo jim lohk konkurira. NE vem, mam pa feeling da bo BAR močan, MClaren se bo z Montojo pomoje (pomoje) mal še lovil.

Wilimas, pomoje da ne, ok Veber lohk pokaže ampak glih za prvaka dvomm.

Renault ma še neporovnane račune iz lanske sezone ko je bil v prvi polovici dober pol je pa stagniral. Majo Briatoreja ki bi lohk kot vodja kej več pokazal.

Za ostale pa mislm da bodo drobtince pobiral.
Vse pa bo jasno v nedeljo, še največ pa prve 3 dirke.
Pričakujem pa da Šumiju letos ne bo tko lahko.....no bomo vidl.

P.S. Vprašanje za moderatorje. A ni v eni točki nek napisan, da osebne zamere pa kreganje po forumi itd..., da je prepovedano, zakaj pol berem tko otroške poste Šumi je za en drek, Montoja rulz itd...., OTROČJE, lani pa po dirki ponavadi tist k je bil proti Šumiju ni nikol komentirov, zdej se pa napihujejo.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Sr mar 02, 2005 2:59 pm

Janez Blond je napisal/-a:

:cry :cry :cry :cry
Zarad takih izjav so te včasih na grmad sežgal.

Ok drgač pa mal resno in realno, če se že pametne delamo.
Vsi se sprašujemo kaj bo s Ferrarijem. Kdaj bo klonil. V letošnji zimi sem že poslušal kuko so zanič itd..., spomnu sem se lanske zime ko je Aleščič na glas govoru da gre Ferrariju slabo. Kaj je bilo je itak znano.

Odpisal jih ne bi. Tist k govori da Šumi ne zna vozt itak nej gre na kuharski forum pol pisat. Dejstvo pa je da se ne bodo pustil.

Kdo jim lohk konkurira. NE vem, mam pa feeling da bo BAR močan, MClaren se bo z Montojo pomoje (pomoje) mal še lovil, pa če bo Ron Denis mu besedo pr taktiki tko k zmerom pol so pušnil.

Wilimas, pomoje da ne, ok Veber lohk pokaže ampak glih za prvaka dvomm.

Renault ma še neporovnane račune iz lanske sezone ko je bil v prvi polovici dober pol je pa stagniral. Majo Briatoreja ki bi lohk kot vodja kej več pokazal.

Za ostale pa mislm da bodo drobtince pobiral.
Vse pa bo jasno v nedeljo, še največ pa prve 3 dirke.
Pričakujem pa da Šumiju letos ne bo tko lahko.....no bomo vidl.

P.S. Vprašanje za moderatorje. A ni v eni točki nek napisan, da osebne zamere pa kreganje po forumi itd..., da je prepovedano, zakaj pol berem tko otroške poste Šumi je za en drek, Montoja rulz itd...., OTROČJE, lani pa po dirki ponavadi tist k je bil proti Šumiju ni nikol komentirov, zdej se pa napihujejo.

se podpišem pod tole....pa tiste otroške poste bi lohk modi zbrisal ker sam kvarjo teme o f1
SlikaSlika
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov