RAPMAN je napisal/-a:ferrari drgač je pa itak beda že ta formula k se ve kdo bo zmagu no ....
Furious_G je napisal/-a:jst računam na McLaren. zdj bi se pa že lohk pobral... drugač so mi pa vsi kralji, samo Schumi ne. pač zarad njegovega obnašanja, načina vožnje...
Janez Blond je napisal/-a:Furious_G je napisal/-a:jst računam na McLaren. zdj bi se pa že lohk pobral... drugač so mi pa vsi kralji, samo Schumi ne. pač zarad njegovega obnašanja, načina vožnje...
![]()
![]()
![]()
![]()
Zarad takih izjav so te včasih na grmad sežgal.
Ok drgač pa mal resno in realno, če se že pametne delamo.
Vsi se sprašujemo kaj bo s Ferrarijem. Kdaj bo klonil. V letošnji zimi sem že poslušal kuko so zanič itd..., spomnu sem se lanske zime ko je Aleščič na glas govoru da gre Ferrariju slabo. Kaj je bilo je itak znano.
Odpisal jih ne bi. Tist k govori da Šumi ne zna vozt itak nej gre na kuharski forum pol pisat. Dejstvo pa je da se ne bodo pustil.
Kdo jim lohk konkurira. NE vem, mam pa feeling da bo BAR močan, MClaren se bo z Montojo pomoje (pomoje) mal še lovil, pa če bo Ron Denis mu besedo pr taktiki tko k zmerom pol so pušnil.
Wilimas, pomoje da ne, ok Veber lohk pokaže ampak glih za prvaka dvomm.
Renault ma še neporovnane račune iz lanske sezone ko je bil v prvi polovici dober pol je pa stagniral. Majo Briatoreja ki bi lohk kot vodja kej več pokazal.
Za ostale pa mislm da bodo drobtince pobiral.
Vse pa bo jasno v nedeljo, še največ pa prve 3 dirke.
Pričakujem pa da Šumiju letos ne bo tko lahko.....no bomo vidl.
P.S. Vprašanje za moderatorje. A ni v eni točki nek napisan, da osebne zamere pa kreganje po forumi itd..., da je prepovedano, zakaj pol berem tko otroške poste Šumi je za en drek, Montoja rulz itd...., OTROČJE, lani pa po dirki ponavadi tist k je bil proti Šumiju ni nikol komentirov, zdej se pa napihujejo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov