Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar Ne maj 15, 2005 8:01 pm

nekaj slik iz GHDja:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Več slik najdete TUKAJ

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Ne maj 15, 2005 8:53 pm

jan206wrc je napisal/-a:R5 turbo :bow a gre kam.

Gre na streho. Pač so mel smolo.

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Napisal/-a mloncar Ne maj 15, 2005 9:10 pm

AIRbrush je napisal/-a:
jan206wrc je napisal/-a:R5 turbo :bow a gre kam.

Gre na streho. Pač so mel smolo.

jst sm jo na štartu vidu, pa jo je že tam kr počez nesl (evo filmček).. ..kaj se je pa točno zgodilo, k je šou na streho? sicer učeraj ni bilo videt nekih večjih poškodn avtomobila, ampak danes žal ni štartal :(

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Napisal/-a mloncar Ne maj 15, 2005 10:44 pm

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po maj 16, 2005 8:41 am

Jz sem se mel kr fino. 8) 8) 8)

Na srečo se me dal na lep ovinek da sem vidu dost deleč. Pa še tak mal hitrejši ovinek je bil in ne tisti 180 stopinjski. Slikce vržem gor v sredo v Lj da ne bom zdej prek modema.

Sem pa ugotovu da je kr dobr it prek gasilcev kje. Zjutraj sendvič pa pir, dopoldne kranska klobasa in pir pa še zvečer malca zastonj, vztopnine ni treba plačat, ni ti treba stat za trakom :lol: :lol: :lol: ta je bla največja fora. Tam samo en revež stopi mal naprej od traka ki je 2 m stran od ceste sodnik takoj popizdi. Jz dva sodnika in varnostnik pa stojimo pol metra stran od cesta. Jz se šetam okol z fotkičem stojim tik za cesto, ko je avto mim prpelu sem kr na cesto stopu da sem ga posnel ni pa nč reku. :lol: :lol: :lol: Je reku :" že veš kaj delaš" :lol: :lol: :lol:

Tako da blo je super, vztopnine nič, malca in pjača zastonj, vidu sem dost tako da grem naslednje leto spet.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Napisal/-a mloncar Po maj 16, 2005 9:15 am

andrej777 je napisal/-a:Jz sem se mel kr fino. 8) 8) 8)

Na srečo se me dal na lep ovinek da sem vidu dost deleč. Pa še tak mal hitrejši ovinek je bil in ne tisti 180 stopinjski. Slikce vržem gor v sredo v Lj da ne bom zdej prek modema.

Sem pa ugotovu da je kr dobr it prek gasilcev kje. Zjutraj sendvič pa pir, dopoldne kranska klobasa in pir pa še zvečer malca zastonj, vztopnine ni treba plačat, ni ti treba stat za trakom :lol: :lol: :lol: ta je bla največja fora. Tam samo en revež stopi mal naprej od traka ki je 2 m stran od ceste sodnik takoj popizdi. Jz dva sodnika in varnostnik pa stojimo pol metra stran od cesta. Jz se šetam okol z fotkičem stojim tik za cesto, ko je avto mim prpelu sem kr na cesto stopu da sem ga posnel ni pa nč reku. :lol: :lol: :lol: Je reku :" že veš kaj delaš" :lol: :lol: :lol:

Tako da blo je super, vztopnine nič, malca in pjača zastonj, vidu sem dost tako da grem naslednje leto spet.

jst sm tut enga paznika pregovarju, če bi lahko bližje progi stopu, ampak brez uspeha.. ..sam potem sem pa vidu in posnel dva zanimiva dogodka, pa sm se raj umaknu par metrov stran od proge.. ..pravjo, da je preventiva boljša, kot kurativa ;)

astra crash:
KLIK
yugo drift:
KLIK

Uporabniški avatar
majaCRX
Stalni uporabnik

Napisal/-a majaCRX Po maj 16, 2005 10:57 am

Še nekaj mojih slikc...za več filmčkov pa mi je žal zmanjkalo baterij... :-P

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Filmček:
Punto kit car: http://www.mobisux.com/album/data/500/1 ... 9punto.mov

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Po maj 16, 2005 11:14 am

Je belo-srebrni fičo pojedel tega rdečega? :)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Po maj 16, 2005 12:20 pm

mloncar je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:Jz sem se mel kr fino. 8) 8) 8)

jst sm tut enga paznika pregovarju, če bi lahko bližje progi stopu, ampak brez uspeha.. ..sam potem sem pa vidu in posnel dva zanimiva dogodka, pa sm se raj umaknu par metrov stran od proge.. ..pravjo, da je preventiva boljša, kot kurativa ;)

astra crash:
KLIK
yugo drift:
KLIK

To so posnetki iz Impolce?? če so sem bil jz lani v tem ovinku. Lani je bila to točka 7. letos se mi zdi da pa 6. So ble nekak drugač cifre. Letos sem bil hudo višje. Lani so tut na tej potki kot si ti vsi stali in jih varnostnik nikakor ni mogu nagnat. pol je pa en sejčento prletu gor po cesti skos do traka so se pa vsi spokal. Jz tut ko sem lahko nisem bil tolk neumen da bi šel tamle stat.

Jz sem bil gor višje in sem stal na notranji strani na začetku ovinka. Pol se je pa še naprej vidu tak dolg hitr s ovinek. Je blo kr vredu.

Slika

Desno od mene je bil še lev ovinek pred njem pa 200-300m res rahlega levega ovinka tako da sem avto zagledal približno 100m pred ovinkom. So kr vsi na moč letel čez ta ovink. Noben ni mel vseh kolesov na tleh edin formule. Da bi se v tem ovinku sesul z formulo nevem kaj bi mel za pobirat. Tut S. Dekleva je v zadnji rundi z zadnim koncom že čist po ograji in po robu meje prletu. Komaj se je ujel.

še ena zanimiva fora se nam je zgodila pozneje na Studencu. Gremo po cesti in zagedamo Modro mazdo 3 z Lj registracijo, pada dež, na haubi pa ključi od avta. :shock: :shock: :lol: :lol: Kolega proba na gumb če se odlklene in lej hudiča kjučo so tapravi. Pol pride pa nekaj folka mim in prašamo če kdo ve čigav je avto. In en pove da je od Stankoviča ki dirka. :D :D Pol nam je še lepo nazorno opisal da zgleda kot Fredi Miler in mi smo ga šli iskat dol na podelitev. Glih pridemo dol ko ga pokličejo na oder, počakamo da pride dol in mu vrnemu ključe. On ves vesel, napizdi enga zraven zakaj ni ključe vzel, nam ponudi malo šampanjca in gremo nazaj pit. :lol: :lol:

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Po maj 16, 2005 12:49 pm

Filmčki ne delajo sploh. :roll:

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Napisal/-a mloncar Po maj 16, 2005 1:06 pm

aha.. ..že vem kje si bil! to je prvi levi ovinek takoj za tistjo jaso (travnikom)? jst sm biu tam lansko leto (oz en ovinek naprej) in je zelo vredu lokacija!

kot sm že prej reku, je zelo zanimiv levi ovinek nekje na sredini proge (sredi travnika), kjer je kr dost avtomobilov z zadnjim koncem podrsalo po ograji! kolega je vse posnel s kamero, ampak ga še čakam, da vse posnetke prenese s kamere in jih uploada na net!

SlaYeR.. ..kaj ti filmček ne dela ali link do njega?

Uporabniški avatar
majaCRX
Stalni uporabnik

Napisal/-a majaCRX Po maj 16, 2005 1:11 pm

...

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Po maj 16, 2005 1:30 pm

mloncar je napisal/-a:aha.. ..že vem kje si bil! to je prvi levi ovinek takoj za tistjo jaso (travnikom)? jst sm biu tam lansko leto (oz en ovinek naprej) in je zelo vredu lokacija!

kot sm že prej reku, je zelo zanimiv levi ovinek nekje na sredini proge (sredi travnika), kjer je kr dost avtomobilov z zadnjim koncem podrsalo po ograji! kolega je vse posnel s kamero, ampak ga še čakam, da vse posnetke prenese s kamere in jih uploada na net!

SlaYeR.. ..kaj ti filmček ne dela ali link do njega?

ja ta ovinek ko sem bil jz je od unga v katerem si bil ti samo 200m višje. Po potki prideš naravnost na konec tiste jase.

Tist ovinek o katerem govoriš je pa na začetku jase. Tut en svift pa jugo sta praskala tisto ograjo na levem ovinku pred to rahlo v levo zavito ravnino katero sem jz vidu.

Je blo kr vredu. Na gorjance grem tut samo tam bo treba pa vztopnino plačat. :? :? Al bom pa v gasilski obleki kje pršu pa se pol preobleku. :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a mrt Po maj 16, 2005 3:43 pm

A kdo ve kje so kakšni rezultati? :x

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Napisal/-a mloncar Po maj 16, 2005 3:51 pm

mrt je napisal/-a:A kdo ve kje so kakšni rezultati? :x

generalna razvrstitev:

1. krajči 5:43,34
2. waldy 5:54,02
3. stankovič 6:05,15
4. slavko dekleva 6:28,28
5. draganovič 6:29,96
6. pregartner 6:31,98
7. igor dekleva 6:35,38
8. sladečka 6:37,46
9. valant 6:40,17
10. hace 6:46,00

11. rihtar, 12. zupanc, 13. prek, 14. jezeršek, 15. hernadi

v seicentu 1. slavec, 2. tomažič, 3. medved

divizija I:

1. savič 7:26,69
2. merkač 7:29,72
3. mršnik 7:31,68
4. miklavčič 7:34,23
5. piciga 7:34,65

PS: na uradni strani še ni nobenih rezultatov :(

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a mrt Po maj 16, 2005 3:54 pm

Tnx,rezultatov pa ni niti na AŠ-jevi strani..........
lp ;)

Devil The Kidd
Nov uporabnik

Kraj: Topolc 15

Napisal/-a Devil The Kidd Po maj 16, 2005 4:14 pm

mloncar je napisal/-a:generalna razvrstitev:

jejeje, 2 bistrčana na vrhi!! Drgači tomažič je pokazov kaj zna. Škoda le tisth par desetink, ki ga je v skupnem slavec prehitu. Tako bi dobu 3 pokale :P :D
One More Beer, Heavy Metal Music And I'm Just Fine!

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Po maj 16, 2005 4:36 pm

LOL

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
JeZn
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Nova Gorica

Napisal/-a JeZn Po maj 16, 2005 6:55 pm

Devil The Kidd je napisal/-a:
mloncar je napisal/-a:generalna razvrstitev:

jejeje, 2 bistrčana na vrhi!! Drgači tomažič je pokazov kaj zna. Škoda le tisth par desetink, ki ga je v skupnem slavec prehitu. Tako bi dobu 3 pokale :P :D

Tri pokale?? Od kje???
Nič ni bolj žalostno kot gledati Mercedesovo zvezdo, ki te ne pripelje nikamor.

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Napisal/-a mloncar Po maj 16, 2005 8:17 pm

Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov