Več slik najdete TUKAJ
AIRbrush je napisal/-a:jan206wrc je napisal/-a:R5 turboa gre kam.
Gre na streho. Pač so mel smolo.
andrej777 je napisal/-a:Jz sem se mel kr fino.![]()
![]()
![]()
Na srečo se me dal na lep ovinek da sem vidu dost deleč. Pa še tak mal hitrejši ovinek je bil in ne tisti 180 stopinjski. Slikce vržem gor v sredo v Lj da ne bom zdej prek modema.
Sem pa ugotovu da je kr dobr it prek gasilcev kje. Zjutraj sendvič pa pir, dopoldne kranska klobasa in pir pa še zvečer malca zastonj, vztopnine ni treba plačat, ni ti treba stat za trakom![]()
![]()
ta je bla največja fora. Tam samo en revež stopi mal naprej od traka ki je 2 m stran od ceste sodnik takoj popizdi. Jz dva sodnika in varnostnik pa stojimo pol metra stran od cesta. Jz se šetam okol z fotkičem stojim tik za cesto, ko je avto mim prpelu sem kr na cesto stopu da sem ga posnel ni pa nč reku.
![]()
![]()
Je reku :" že veš kaj delaš"
![]()
![]()
![]()
Tako da blo je super, vztopnine nič, malca in pjača zastonj, vidu sem dost tako da grem naslednje leto spet.
mloncar je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Jz sem se mel kr fino.![]()
![]()
![]()
Na srečo se me dal na lep ovinek da sem vidu dost deleč. Pa še tak mal hitrejši ovinek je bil in ne tisti 180 stopinjski. Slikce vržem gor v sredo v Lj da ne bom zdej prek modema.
Sem pa ugotovu da je kr dobr it prek gasilcev kje. Zjutraj sendvič pa pir, dopoldne kranska klobasa in pir pa še zvečer malca zastonj, vztopnine ni treba plačat, ni ti treba stat za trakom![]()
![]()
ta je bla največja fora. Tam samo en revež stopi mal naprej od traka ki je 2 m stran od ceste sodnik takoj popizdi. Jz dva sodnika in varnostnik pa stojimo pol metra stran od cesta. Jz se šetam okol z fotkičem stojim tik za cesto, ko je avto mim prpelu sem kr na cesto stopu da sem ga posnel ni pa nč reku.
![]()
![]()
Je reku :" že veš kaj delaš"
![]()
![]()
![]()
Tako da blo je super, vztopnine nič, malca in pjača zastonj, vidu sem dost tako da grem naslednje leto spet.
jst sm tut enga paznika pregovarju, če bi lahko bližje progi stopu, ampak brez uspeha.. ..sam potem sem pa vidu in posnel dva zanimiva dogodka, pa sm se raj umaknu par metrov stran od proge.. ..pravjo, da je preventiva boljša, kot kurativa
astra crash:
KLIK
yugo drift:
KLIK
mloncar je napisal/-a:aha.. ..že vem kje si bil! to je prvi levi ovinek takoj za tistjo jaso (travnikom)? jst sm biu tam lansko leto (oz en ovinek naprej) in je zelo vredu lokacija!
kot sm že prej reku, je zelo zanimiv levi ovinek nekje na sredini proge (sredi travnika), kjer je kr dost avtomobilov z zadnjim koncem podrsalo po ograji! kolega je vse posnel s kamero, ampak ga še čakam, da vse posnetke prenese s kamere in jih uploada na net!
SlaYeR.. ..kaj ti filmček ne dela ali link do njega?
mrt je napisal/-a:A kdo ve kje so kakšni rezultati?
Devil The Kidd je napisal/-a:mloncar je napisal/-a:generalna razvrstitev:
v seicentu 1. slavec, 2. tomažič, 3. medved
jejeje, 2 bistrčana na vrhi!! Drgači tomažič je pokazov kaj zna. Škoda le tisth par desetink, ki ga je v skupnem slavec prehitu. Tako bi dobu 3 pokale :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov