McLaren je napisal/-a:Jaz samo upam na boje do zadnjega kroga. Že zdej me po trebuhu zvija zarad živčnosti pred dirko
Speedfighter je napisal/-a:In do večih prehitevanj je samo par poti:
-vrnitev na slick gume(po možnosti le en dobavitelj)
-odstranitev elektronike-da bi končno spet imeli dirkači večjo vlogo kot pa elektronika
-star kvalifikacijski način (12 krogov)
Te tri spremembe so povsem uničle F1-no,moje mnenje...
Tomaz40 je napisal/-a:Formula ne bo nikol več tolk zanimiva kot je bila zaradi enega razloga in ta je tehnološki napredek. Včasih so bile razlike med formulami dosti večje. Vsako sezono je prišlo do parih večjih sprememb, zdej pa rečejo da majo nov aerodinamični paket, razlika je pa tko mejhna, da je s prostim očesom ne vidiš.
Janez Blond je napisal/-a:No pa je moje domneve Heidfeld zjebu.....tud prov, jutri bo še zanimivo...
Speedfighter je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:Formula ne bo nikol več tolk zanimiva kot je bila zaradi enega razloga in ta je tehnološki napredek. Včasih so bile razlike med formulami dosti večje. Vsako sezono je prišlo do parih večjih sprememb, zdej pa rečejo da majo nov aerodinamični paket, razlika je pa tko mejhna, da je s prostim očesom ne vidiš.
Se strinjam-in kot je rekel Irvine, da je zdej isti k**** če bi dal opice za volan sedet-itak dirkači nimajo skor nobene vloge več!
PS: Tomaz40-tenx še 1x za clipe!Predvsem una prastara reklama za stoenko je huda!
Slide je napisal/-a:Jebemo, nisem ravno njegov navijač, ampak mi je sedaj hudo žal Kimija
Tomaz40 je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Jebemo, nisem ravno njegov navijač, ampak mi je sedaj hudo žal Kimija
Men tut. Če bi blo po moje, bi bil Kimi drugi. Takoj za Alonsom.![]()
Sam so preveč tvegal. Pomoje bi mogl it na točke za prvenstvo, pa bi bl počas vozu in spustu Alonsa naprej. Itak je samo 2 piki razlike, zdej ma pa Alonso spoet veliko prednost pred Kimijem.
Aja pa všeč mi je, da je Barichello na štengah, Mihael pa ne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov