Mick Jerry je napisal/-a:No kot je že Ališič prov modro ugotavljal, da se je mogoče nalašč ven zapeljal, da bi Alonso ksairal več točk. Ne vem, nč ni zgledal da je z avtom kaj narobe, samo ven je ustrelu. Sej lahko da je res mel kake probleme, samo vidt ni blo.
Tomaz40 je napisal/-a:Alonso je imel spet srečo ampak glavno da bomo imel letos prvenstvo. Kimi je odpeljal čudovito dirko brez kakršnihkoli napak, Montoya pa je imel smolo z zaostalim Jordanom, ki bi po mojem mnenju moral biti kaznovan. Ker se ni mogel ustaviti, to pomeni da je na polno pripeljal v ovinek in ni imel nikakršnega namena spustit Montoye naprej.
Če je Montoya zanalašč spustil Alonsa naprej (v kar dvomim) se bo jutri že vedelo, ker se pogleda kamero nad kokpitom in vidi ali ja volan odvil ali je izgubil oprijem na prvih kolesih.
Nesreča Šumi Webber: Oba sta kriva, Webber je tvegal in hotel prehitet Šumija takoj, Šumi je pa cikcakal pred Webrom, kar je celo proti pravilom. V glavnem j... ga se zgodi.
PS: Me zanima kaj je blo z Williamsovimi gumami. Pomoje največja verjetnost za konstruktorsko napako pri Williamsu da so gume preveč obremenjene.
Speedfighter je napisal/-a:Te morm mal popravit v dveh delih(brez zamere):
-Jordanov dirkač je bil ravno tolk kriv kot Montoya sam(vsaj po posnetkih sodeč), ker je slednji zapeljal tik pred Jordana pa takoj zaviral...posledica je bla pa vidna, ker se Jordan kljub polnem zaviranju ni mogu več ustavit-tko da tuki je nesmiselno govorit o kazni zanj!
-nesreča Webber-Schumi: Webber je bil bolj kriv(če je sploh možno govorit tle o bolj-manj), ker se enostavno po pravilih ne sme ogrožati ali ovirati dirkačev, ki so pred teboj krog ali več! Hkrati pa Schumi tud ni cikcakal-pred koncem ravnine je enkrat zamenjal smer,ko je zavil v desno, drugič pač ko je zavil v levo ko je tudi proga šla v levo(ovinek)-tko da tle ne vidm jst cikcakanja...
Glede osvojitve prvenstva je pa tko: očitno bo prvak Alonso, ekipno pa McLaren.
Speedfighter je napisal/-a:Te morm mal popravit v dveh delih(brez zamere):
Jordanov dirkač je bil ravno tolk kriv kot Montoya sam(vsaj po posnetkih sodeč), ker je slednji zapeljal tik pred Jordana pa takoj zaviral...posledica je bla pa vidna, ker se Jordan kljub polnem zaviranju ni mogu več ustavit-tko da tuki je nesmiselno govorit o kazni zanj!
Speedfighter je napisal/-a: Nesreča Webber-Schumi: Webber je bil bolj kriv(če je sploh možno govorit tle o bolj-manj), ker se enostavno po pravilih ne sme ogrožati ali ovirati dirkačev, ki so pred teboj krog ali več! Hkrati pa Schumi tud ni cikcakal-pred koncem ravnine je enkrat zamenjal smer,ko je zavil v desno, drugič pač ko je zavil v levo ko je tudi proga šla v levo(ovinek)-tko da tle ne vidm jst cikcakanja...
XFX je napisal/-a:Kaj teb ni jasno, za krog zaostali jordan bi se moral umakniti brez pardona.
Kar se tiče Webber-Schumi, pa se mi zdi da je šlo za dirkaški incident, čeprav bi lahko Schumi Webberju pustil malo več prostora. :P
Tomaz40 je napisal/-a:Glede zamer pa: Ti navijaš za Šumija in Ferrari, jest pa za Renoja. Jest sem bolj alergičen na napake Ferrarija, ker sem zaprisežen antiferrarijevc, ti pa verjetno bolj opaziš vsako dvoumno dejanje vseh ostalih. Nimam kaj zamerit. Upam da ti tut men ne zameriš kakšnega komentarja, ki sem ga izjavil o Šumiju in rdečih.
Mare9mm je napisal/-a:Kimi je car.
Monteiro je zame vse povedal na RTL-u, k je prbov, da je vidu da ga Montoya prehiteva in ko je ta bil že mimo, da se mu je kar naenkrat pojavil spet pred dirkalnikom, on pa revež ni mislil, da se bo takoj vrnil na idelno linijo. Ne, a res, a zarad tebe, k zaostajaš za en krog, bo en ,k je na 2. mestu, zadnji krog peljal ovinek na notranjem umazanem delu proge. Še Niki Lauda se je skor zadavu od smeha, k so to izjavo pokazal.
Šumija sem sam čaku, da bo začel zapirat. Sej vedno tko voz. Ne vem zakaj sploh debatirate o cik-cakanju in ne vem čemu. Čeprov morm priznat, da se mi je kr prkupu po koncu tekme, k je mel dost korektne izjave in je tud sam povedal, da u bistvu ni videl Webbra in mu je zaprl pot.
Pač obvezno. na tem forumu, mormo mal tud o komentatorjih zgleda in evo, dons sem za foro šaltal in pregledal POP TV, HTV, RTL in ORF. Ališič me je skor na skret poslal, k se je na začetku zgodila pi*darija in so bli udeleženi ene štirje dirkalniki, un pa "Joj, nekaj bo priletelo v Mihaela!!!" Joj, ne, sam u Mihaela ne, ostale ko jih j... Hrvaški, kao ful bolši komentatorji, so ene 2x po pet minut razlagal Kimijevo nočno življenje in težave z njegovo manekenko in take strokovne motošport stvari. Na RTL-u je oddaja zame res super, ful dobri prispevki intrvjuji, vse... sam roko na srce, eden izmed komentatorjev tekme nima pojma o pojmu. Ko se je na začetku unmu odlomu spredn spojler je model ene petkrat rekel Heckfugel (Heck = zadek) in spet, ko je Montoya na koncu fasal v difuzor (difuzor je na dirkalniku zadaj spodaj) on spet, da so težave mit Heckfugel (zadaj zgoraj)... Kr neki. ORF mi pa ni nič posebnega, tko da pol že rajš gledam Joj, Ulala, našga Mirsada.
Men je dobr dirkališče, dobra tekma... kaj je Tyson tam delal pa majke mi nimam pojma.
McLaren je napisal/-a:Lesane Parish Crooks je napisal/-a:
ps:če nam nau uspel letos,pa drug let
Vsekakor.
Sicer pa jaz še vedno upam da nam uspe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost