poršejček je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:Sej ne da že vrabčki čivkajo lep čas, da bosta 2007 pr McLarnu Kimi pa Fernando, Michael pa gre k McLarnu...![]()
ej to so ze trije:P
Tomaz40 je napisal/-a:poršejček je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:Sej ne da že vrabčki čivkajo lep čas, da bosta 2007 pr McLarnu Kimi pa Fernando, Michael pa gre k McLarnu...![]()
Hehe. Speedfighter je priznal, da bo leta 2007 Schumacher testni voznik pri Mclarnu!!!![]()
![]()
Sam mal izzivam.
Speedfighter je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:poršejček je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:Sej ne da že vrabčki čivkajo lep čas, da bosta 2007 pr McLarnu Kimi pa Fernando, Michael pa gre k McLarnu...![]()
Hehe. Speedfighter je priznal, da bo leta 2007 Schumacher testni voznik pri Mclarnu!!!![]()
![]()
Sam mal izzivam.
Benti, to pa dela učenje celo noč pa delanje cel dan... :P
Pa sej je očitno da sm pr Kimiju pa Alonsu mel v mislih FERRARIja!![]()
Tomaž, kar smej se-sam boš vidu da bo Schumi pred koncem kariere še 1x prvak v F1!
Speedfighter je napisal/-a:Benti, to pa dela učenje celo noč pa delanje cel dan... :P
Pa sej je očitno da sm pr Kimiju pa Alonsu mel v mislih FERRARIja!![]()
Tomaž, kar smej se-sam boš vidu da bo Schumi pred koncem kariere še 1x prvak v F1!
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:Templar je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a: kar smej se-sam boš vidu da bo Schumi pred koncem kariere še 1x prvak v F1!
Tudi jaz sem kr smejim!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
X1
Speedfighter je napisal/-a:Lesane Parish Crooks je napisal/-a:Templar je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a: kar smej se-sam boš vidu da bo Schumi pred koncem kariere še 1x prvak v F1!
Tudi jaz sem kr smejim!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
X1
Kdor se zadnji smeje...![]()
Pa še offtopic za tiste, k jih skoz mot zakaj Schumi še vstraja pa da ni nehu na vrhuncu slave...lasti si že vse rekorde razen enega-ko podre še tega,zagotovo zaključi kariero v F1! :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov