Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne sep 04, 2005 2:35 pm

1. Maniak, se čist strinjam s tabo.
2. Ališič je fuknjen.
3. Sovražm Montoyo.
4. Od dons naprej gledam F1 na HRV2.
:roll:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Ne sep 04, 2005 2:36 pm

Smola Kimija. Letos res nima sreče z Mclarnom. Bo pa mogoče drug let. Al bo pa Renault boljši. :twisted: :lol: Všeč mi je, da je Montoya tvegal s tisto gumo, da je zaprl goflje tistim, ki ga neprestano kritizirajo.

Pa še Fisichelli se je končno usral da je prplezou kam višje. Sej je že cajt!
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Ne sep 04, 2005 2:38 pm

Montoya itak ni imel izbire. Ker dennis še vedno upa na naslov... :-P Ma pa j***a da voz s tako gumo... Me prou zanima kva bi blo, če bi blo še par krogov do konca... :twisted:

Uporabniški avatar
GReddy_
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a GReddy_ Ne sep 04, 2005 2:45 pm

Omelo je napisal/-a:1. Maniak, se čist strinjam s tabo.
2. Ališič je fuknjen.
3. Sovražm Montoyo.
4. Od dons naprej gledam F1 na HRV2.
:roll:

zdej te pa razumem. Alešič kar neki vsa navdušen kriču ko je prišel Alonso 1. iz boksov ko se mu je kimi prilepu na rit in pole prehitel. Neki da je to boj za svetovnega prvaka. Pa sej je kimi mogu še u bokse it. jao. kar neki.

LP

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX Ne sep 04, 2005 2:48 pm

Omelo je napisal/-a:3. Sovražm Montoyo.

Mah kaj ste mi čudni vi ej, le zato ker je dirkač zmagal in bil pred vašim krompirjavcem ga sovražite. :roll:

Pa še Alonso naj bi izjavil, če bi prišlo do tega, da bi tudi izrinil Kimija z ceste--->In to naj bi bil dirkač :roll:

GReddy_ je napisal/-a:
zdej te pa razumem. Alešič kar neki vsa navdušen kriču ko je prišel Alonso 1. iz boksov ko se mu je kimi prilepu na rit in pole prehitel. Neki da je to boj za svetovnega prvaka. Pa sej je kimi mogu še u bokse it. jao. kar neki.

LP

Ja saj Alonso bi tudi moral jiti še enkrat v boks....jao...kr neki :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Ne sep 04, 2005 2:51 pm

XFX je napisal/-a:

Mah kaj ste mi čudni vi ej, le zato ker je dirkač zmagal in bil pred vašim krompirjavcem ga sovražite. :roll:

Pa še Alonso naj bi izjavil, če bi prišlo do tega, da bi tudi izrinil Kimija z ceste--->In to naj bi bil dirkač :roll:

word

bravo Montoya!!!

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Ne sep 04, 2005 2:53 pm

XFX je napisal/-a:

GReddy_ je napisal/-a:

LP

Ja saj Alonso bi tudi moral jiti še enkrat v boks....jao...kr neki :roll:

1) Verjetno se mu je bledl (nebi imel nič od tega, itak raikonen ne more nič več)
2) A slučajno navijaš za šumija? ;)

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX Ne sep 04, 2005 2:59 pm

metallic je napisal/-a:
2) A slučajno navijaš za šumija? ;)

Ah, kje.... :lol:

Jaz nimam popolnoma nič proti Alonsotu, samo cela letošnja sezona mu je servirana na pladnju.Če bi danes Alonso premagal Montoyo po sami hitrosti bi rekel-->Bravo Alonso ;)
Slika

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Ne sep 04, 2005 3:05 pm

Ga ne more. Ker ima mclaren boljši dirkalnik. Sam pomoje gre to pol tut mal na račun njegove zanesljivosti... No, sej ni važn. Dejstvo je, da si raikonen tole lahko pripiše sebi/mclarnu in definitivno še nikoli ni noben osvoju naslova z čisto srečo, tko da... :roll:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne sep 04, 2005 3:17 pm

Gricko je napisal/-a:a jebat ga.... ta klinčev španc je mel spet več sreče kot znanja in pameti.... :?

glede alonsa....je zgleda da bo prvak :? čeprav v letošnjio sezoni ni pokazal nič takega, zaradi česar bi si ga zaslužil......sicer je pa tako, srečo rabiš tudi v dirkah in ta pocar je ima VELIIIIKO!!

drugače pa od začetka dobra dirka!

lp

Tebi očitno nekaj ni jasno :shock: , o kakšni sreči ti govoriš, in prosim te, definiraj to da Alonso letos ni nič pokazal, jaz pa mislim da je še največ on pokazal od vseh poleg Kimija, vozi pametno, ne forsira dirkalnika in ga s tem posledično tudi ne uničuje toliko kot recimo Kimi al pa Montoya, vozil je skozi celo sezono konstantno, vedno nekje med prvih 4. mestih,to tebi ni zaslužen naslov,pol pa fak ne :roll:

Ne razumem pa ene stvari, kako lahko tolk šimfate čez druge ko vaš favorit ne doseže tega kar vi pričakujete od njega, vse vam gre v nos,kot kaki otroci ste resno.

Danes si je pa Montoya pošteno zaslužil zmago, tako Alonso drugo mesto in ne da se mi naprej naštevat, sam dejte mal drugače gledat na te stvari,al se pa pejte jokat v vrtec nazaj :evil:
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Ne sep 04, 2005 3:22 pm

metallic je napisal/-a:Ga ne more. Ker ima mclaren boljši dirkalnik. Sam pomoje gre to pol tut mal na račun njegove zanesljivosti... No, sej ni važn. Dejstvo je, da si raikonen tole lahko pripiše sebi/mclarnu in definitivno še nikoli ni noben osvoju naslova z čisto srečo, tko da... :roll:

Vsaj en ,ki razume poanto tega :bow :bow :bow
Slika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne sep 04, 2005 3:27 pm

Govori se da naj bi McLaren serviral renaultu svetovno prvenstvo, ker če nebi prišlo
do tolikih okvar z dirkalnikom bi imel McLaren največje možnosti za zmago letošnjega prvenstva. Take govorice renault ne prenese ker krivda stoji na McLarnovi strani, ker naj bi dirkali z motorjem, ki jim ni dajal neke garancije v vzdržljivosti ampak so se šli vseeno spustit v to, in ratalo je to kar je ratalo. Renault je tudi rekel da so imeli drugi boljši motor, ki je imel boljše performance ampak jim ni nudil garancije v vzdržljivosti in enostavno oni se niso spustili v to. in tle tiči vsa ta zadeva od "sreče" renaulta in nesreče McLarna. krivo si je moštvo McLarna samo.
Slika

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Ne sep 04, 2005 3:53 pm

Sam useen Raikkonen pač boljši voznik od Alonsa.. pa prvenstvo gore ili dole
8)

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Ne sep 04, 2005 3:54 pm

killah bee je napisal/-a:
Gricko je napisal/-a:a jebat ga.... ta klinčev španc je mel spet več sreče kot znanja in pameti.... :?

glede alonsa....je zgleda da bo prvak :? čeprav v letošnjio sezoni ni pokazal nič takega, zaradi česar bi si ga zaslužil......sicer je pa tako, srečo rabiš tudi v dirkah in ta pocar je ima VELIIIIKO!!

lp

Tebi očitno nekaj ni jasno :shock: , o kakšni sreči ti govoriš, in prosim te, definiraj to da Alonso letos ni nič pokazal, jaz pa mislim da je še največ on pokazal od vseh poleg Kimija, vozi pametno, ne forsira dirkalnika in ga s tem posledično tudi ne uničuje toliko kot recimo Kimi al pa Montoya, vozil je skozi celo sezono konstantno, vedno nekje med prvih 4. mestih,to tebi ni zaslužen naslov,pol pa fak ne :roll:

o kaki srteči...kolko okvar na dirkalniku je že imel letos??? NIČ
kolko počenih gum.......
kolko zmag , drugih mest mu je bilo tako rekoč podarjeno z odstopom konkurenta, ki je bil 30 sekund pred njim....
in še in še....
zdaj pa reči da človek nima sreče!!

vozi pametno...ja ok ne forsira....,mogoče pa vozi svoj max, se ti ne zdi da v F1 noben ne vozi z rezervo, razen zadnjih krogov....
si hotel reči ne pretirava..ja vozi dokaj konzervativno....kar mi nikakor ni všeč!!
za zmagovalca< je treba tudi reskirati kdaj, ne pa da rata kot rata in se zanašati na okvare drugih!

je pokazal največ???kaj??? kakšno dobro prehitevanje???
ko je šumija enkrat zadrževal za sabo je bil tolk vesel, ko ga šumi ni mogel prehiteti, da se je kar tresu od veselja...

killah bee je napisal/-a:Ne razumem pa ene stvari, kako lahko tolk šimfate čez druge ko vaš favorit ne doseže tega kar vi pričakujete od njega, vse vam gre v nos,kot kaki otroci ste resno.

moj favorit je šumi....
letos najbolši in najbol zaslužen za svetovnega prvaka pa je kimi!!
v nos pa mi gre le alonso in nihče drug...zakaj...zato ker misli da ful obvlada, da je ful bolši od drugih.....
ne me narobe zastopt, v F1 ni voznikov , ki slabo vozjo, samo so pa eni bolši kot drugi in alonso je zaenkrat še v drugi skupini za mene!!
saj mogoče čez leto , dve si bo mogoče zaslužil naslov , letos si ga pač ne!!

killah bee je napisal/-a:Danes si je pa Montoya pošteno zaslužil zmago, tako Alonso drugo mesto in ne da se mi naprej naštevat, sam dejte mal drugače gledat na te stvari,al se pa pejte jokat v vrtec nazaj :evil:

montoya je pošteno zmagal! se strinjam, ampak ni dosti falilo, da bi zopet alonso zmagal, pa je vozil celo dirko daleč zadaj in ni imel šans!!! tak krompir je letos že dostkrat doživel!

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Ne sep 04, 2005 4:00 pm

Kva ste vsi tolk proti alonsu in hvalte ta mclaren? Pač sprjaznte se, da pravilo "bolš hitr pa nezanesljiv dirkalnik kot obratno" ne drži zmeri. :roll: Ma, brezveze.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Ne sep 04, 2005 4:12 pm

metallic je napisal/-a: Ma, brezveze.

S tem se pa strinjam. Veliko je takih gledalcev F1, ki pravijo da je imel letos Alonso neverjetno srečo in bo zato prvak. Vseh 7 let, ko je zmagoval Šumi je blo samo znanje. Letos pa ima Alonso srečo in popolnoma nič znanja. Zanimivo ne!! Vsakič ko je moral Barichello spustit Šumija naprej. To NI bila sreča ampak znanje!!! Vsakič ko je Barichellu crknil avto, Šumiju pa ne. Evo spet znanje.

Pa če malo pogledaš 5 let, v katerih je bil Šumi svetovni prvak s Ferrarijem je bil Šumaher najboljši voznik. Ne Ferrari najboljši avto. Zdej ko jim pa ne gre pa ni Šumaher popolnoma nč kriv ampak je problem samo v gumah.

Vsi ki kritizirate Alonsa: Dejte mi prosim povedat kdaj nekdo, ki je bil svetovni prvak ni imel sreče čez sezono.

Sreča je del športa. Sprijaznite se s tem in živite dalje!

PS: Za tiste, ki tega še ne vejo: V prvih dveh odstavkih sem bil sarkastičen!
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gricko Ne sep 04, 2005 4:26 pm

se strinjam..sreča je sestavni del športa!!

če je nimaš, pa si lahko še tako dober, imaš lahko še tako dobre pogoje, vendar če sreče ni boš zelooo težko oz ne boš dosegel večjih rezultatov!!

se strinjam, tudi šumi je mel dostkrat srečo!!

se tudi strinjam, da mclaren veliko tvega, mogoče prevem, vendar tveganje dostikrat obrodi sadove! če ni tveganja tudi razvoja ni
in F1 je zame šport, kjer bi moralo biti več tveganja...pri taktikah, pri guma, pri prehitevanju.....nažalost pa gre vedno bol v druge vode....šport za pussyje :?

in ja sem se že sprijaznil da bo alonso prvak! ima največ sreče, glede znanja sem pa tudi že povedal!!slabih voznikov v F1 NI!!!

vendar je za moje pojme letos največ pokazal kimi....alonso pa je bil le malo bolši kot je povprečje, vendar očitno bo to letos dovol.

lp

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Ne sep 04, 2005 4:43 pm

Tomaž teb pa zmer rata Schumija v vsak kreg stlačt-četud se tle cela debata vrti okol McLarna pa Renaulta! ;)

Edin kar mi je žal je to, da ne bo v F1 nikoli ekipe s tremi dirkalniki(pa ročni menjalniki in minimum od elektronike!), pa da bi bli sovozniki Schumi, Alonso&Kimi-mislm da bi to marsikomu zaprl usta pa dokazal kdo zna in kdo ne-ker ti trije dirkači so po kakovosti in pokazanem v treh različnih kakovostnih razredih-pa ne bom govoril kdo je v katerem,da nau spet kreg! :P

Nasploh je pa o kakovosti dirkačev različnih moštev nemogoče govort,ker je zadnjih cca.10 let vloga dirkača na žalost podrejena vlogi tehnologije... :?

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Ne sep 04, 2005 4:50 pm

Gricko je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:

lp

o kaki srteči...kolko okvar na dirkalniku je že imel letos??? NIČ
kolko počenih gum.......
kolko zmag , drugih mest mu je bilo tako rekoč podarjeno z odstopom konkurenta, ki je bil 30 sekund pred njim....
in še in še....
zdaj pa reči da človek nima sreče!!

vozi pametno...ja ok ne forsira....,mogoče pa vozi svoj max, se ti ne zdi da v F1 noben ne vozi z rezervo, razen zadnjih krogov....
si hotel reči ne pretirava..ja vozi dokaj konzervativno....kar mi nikakor ni všeč!!
za zmagovalca< je treba tudi reskirati kdaj, ne pa da rata kot rata in se zanašati na okvare drugih!

je pokazal največ???kaj??? kakšno dobro prehitevanje???
ko je šumija enkrat zadrževal za sabo je bil tolk vesel, ko ga šumi ni mogel prehiteti, da se je kar tresu od veselja...

killah bee je napisal/-a:Ne razumem pa ene stvari, kako lahko tolk šimfate čez druge ko vaš favorit ne doseže tega kar vi pričakujete od njega, vse vam gre v nos,kot kaki otroci ste resno.

moj favorit je šumi....
letos najbolši in najbol zaslužen za svetovnega prvaka pa je kimi!!
v nos pa mi gre le alonso in nihče drug...zakaj...zato ker misli da ful obvlada, da je ful bolši od drugih.....
ne me narobe zastopt, v F1 ni voznikov , ki slabo vozjo, samo so pa eni bolši kot drugi in alonso je zaenkrat še v drugi skupini za mene!!
saj mogoče čez leto , dve si bo mogoče zaslužil naslov , letos si ga pač ne!!

killah bee je napisal/-a:Danes si je pa Montoya pošteno zaslužil zmago, tako Alonso drugo mesto in ne da se mi naprej naštevat, sam dejte mal drugače gledat na te stvari,al se pa pejte jokat v vrtec nazaj :evil:

montoya je pošteno zmagal! se strinjam, ampak ni dosti falilo, da bi zopet alonso zmagal, pa je vozil celo dirko daleč zadaj in ni imel šans!!! tak krompir je letos že dostkrat doživel!

Še enkrat si preberi svoje in potem moje ;)

Pa še nekaj mi razloži oz si že odgovoril, da mogoče vozi svoj maximum, zakaj je pa zdaj Kimi bolši od Alonsa, mogoče zato ker ima hitrejši dirkalnik, zakaj ima Alonso toliko več sreče kot Kimi, mogoče zato ker se je Renault glede na to kar lahko ponudi odločil za zelo odličen kompromis,McLaren je pa tvegal, zato je Alonso kriv da je bil večkrat boljši od Kimija,get it real! Alonso ni bolši od Kimija samo tud Kimi ni bolši od Alonsa,sta obadva mlada in zelo odlična dirkača,ti si si pač zapičil Alonsa v svoj nos in ti ne gre ven ;)

Pa sprijaznite se s tem ,da tukaj ni sreče, je cilj ali pa odstop in nič drugega.

Še nekaj glede današnje dirke, napisal si daleč zadaj da je vozil :roll: , meni 10-20 sek ni daleč,predno je Montoyi šla guma je bil mislim da 10 sek za njem, to je tebi daleč :?:

Dejte mal objektivno gledat na vse skupaj predvsem pa z jasno presojo.

Kimi si zasluži naslov toliko in nič več kot Alonso ;)
Slika

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gricko Ne sep 04, 2005 5:17 pm

Speedfighter meni je tud malo žal glede elektronke...prvo bi vrgel ven TC (kontrola zdrsavanja), bi se jih prec ene par obrnilo.... :P
nažalost je res, da zadnja leta dirkač ni več najpomembnejši.....

killah bee: kimi mi je všeč, ker tvega!, ker se bori za vsako sekundo, tega pri alonsu ne vidiš....hkrati pa ne pretirava preveč (kot montoya, sato...)

tako kot se je senna boril na progi, tako kot se je šumi boril ( še v benettonu), tako kot mensel, hakkinen....pokaže svoje srce in s tem si pribori mesto v zgodovini!!!
alonso pa je v letošnji sezoni podoben Hillu..kolikokrat se pove da je bil svetovni prvak....kolikokrat se pove da se je boril 3x za prvenstvo..oz kolikokrat se sploh še omenja hilla....pa mogoče vilneu....
in letos ni alonso nič naredil, s čimer bi me impresioniral, niti pokazal kakšnih super sposobnosti...

glede tega da je alonso bolši...kolko zmag v sezoni ima alonso in koliko kimi (niker ne najdem tega, me pa zanima)

glede sreče...praviš da je ni... jaz pravim da je velik del dirkanja ravno sreča, sploh v današnjih časih.

in ja 10 Sekund ni majhna prednost!!
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov