Omelo je napisal/-a:1. Maniak, se čist strinjam s tabo.
2. Ališič je fuknjen.
3. Sovražm Montoyo.
4. Od dons naprej gledam F1 na HRV2.
Omelo je napisal/-a:3. Sovražm Montoyo.
GReddy_ je napisal/-a:
zdej te pa razumem. Alešič kar neki vsa navdušen kriču ko je prišel Alonso 1. iz boksov ko se mu je kimi prilepu na rit in pole prehitel. Neki da je to boj za svetovnega prvaka. Pa sej je kimi mogu še u bokse it. jao. kar neki.
LP
XFX je napisal/-a:Omelo je napisal/-a:3. Sovražm Montoyo.
Mah kaj ste mi čudni vi ej, le zato ker je dirkač zmagal in bil pred vašim krompirjavcem ga sovražite.
Pa še Alonso naj bi izjavil, če bi prišlo do tega, da bi tudi izrinil Kimija z ceste--->In to naj bi bil dirkačGReddy_ je napisal/-a:
zdej te pa razumem. Alešič kar neki vsa navdušen kriču ko je prišel Alonso 1. iz boksov ko se mu je kimi prilepu na rit in pole prehitel. Neki da je to boj za svetovnega prvaka. Pa sej je kimi mogu še u bokse it. jao. kar neki.
LP
Ja saj Alonso bi tudi moral jiti še enkrat v boks....jao...kr neki
Gricko je napisal/-a:a jebat ga.... ta klinčev španc je mel spet več sreče kot znanja in pameti....
glede alonsa....je zgleda da bo prvak čeprav v letošnjio sezoni ni pokazal nič takega, zaradi česar bi si ga zaslužil......sicer je pa tako, srečo rabiš tudi v dirkah in ta pocar je ima VELIIIIKO!!
drugače pa od začetka dobra dirka!
lp
metallic je napisal/-a:Ga ne more. Ker ima mclaren boljši dirkalnik. Sam pomoje gre to pol tut mal na račun njegove zanesljivosti... No, sej ni važn. Dejstvo je, da si raikonen tole lahko pripiše sebi/mclarnu in definitivno še nikoli ni noben osvoju naslova z čisto srečo, tko da...
killah bee je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:a jebat ga.... ta klinčev španc je mel spet več sreče kot znanja in pameti....
glede alonsa....je zgleda da bo prvak čeprav v letošnjio sezoni ni pokazal nič takega, zaradi česar bi si ga zaslužil......sicer je pa tako, srečo rabiš tudi v dirkah in ta pocar je ima VELIIIIKO!!
lp
Tebi očitno nekaj ni jasno , o kakšni sreči ti govoriš, in prosim te, definiraj to da Alonso letos ni nič pokazal, jaz pa mislim da je še največ on pokazal od vseh poleg Kimija, vozi pametno, ne forsira dirkalnika in ga s tem posledično tudi ne uničuje toliko kot recimo Kimi al pa Montoya, vozil je skozi celo sezono konstantno, vedno nekje med prvih 4. mestih,to tebi ni zaslužen naslov,pol pa fak ne
killah bee je napisal/-a:Ne razumem pa ene stvari, kako lahko tolk šimfate čez druge ko vaš favorit ne doseže tega kar vi pričakujete od njega, vse vam gre v nos,kot kaki otroci ste resno.
killah bee je napisal/-a:Danes si je pa Montoya pošteno zaslužil zmago, tako Alonso drugo mesto in ne da se mi naprej naštevat, sam dejte mal drugače gledat na te stvari,al se pa pejte jokat v vrtec nazaj
metallic je napisal/-a: Ma, brezveze.
Gricko je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:a jebat ga.... ta klinčev španc je mel spet več sreče kot znanja in pameti....
lp
Tebi očitno nekaj ni jasno , o kakšni sreči ti govoriš, in prosim te, definiraj to da Alonso letos ni nič pokazal, jaz pa mislim da je še največ on pokazal od vseh poleg Kimija, vozi pametno, ne forsira dirkalnika in ga s tem posledično tudi ne uničuje toliko kot recimo Kimi al pa Montoya, vozil je skozi celo sezono konstantno, vedno nekje med prvih 4. mestih,to tebi ni zaslužen naslov,pol pa fak ne
o kaki srteči...kolko okvar na dirkalniku je že imel letos??? NIČ
kolko počenih gum.......
kolko zmag , drugih mest mu je bilo tako rekoč podarjeno z odstopom konkurenta, ki je bil 30 sekund pred njim....
in še in še....
zdaj pa reči da človek nima sreče!!
vozi pametno...ja ok ne forsira....,mogoče pa vozi svoj max, se ti ne zdi da v F1 noben ne vozi z rezervo, razen zadnjih krogov....
si hotel reči ne pretirava..ja vozi dokaj konzervativno....kar mi nikakor ni všeč!!
za zmagovalca< je treba tudi reskirati kdaj, ne pa da rata kot rata in se zanašati na okvare drugih!
je pokazal največ???kaj??? kakšno dobro prehitevanje???
ko je šumija enkrat zadrževal za sabo je bil tolk vesel, ko ga šumi ni mogel prehiteti, da se je kar tresu od veselja...killah bee je napisal/-a:Ne razumem pa ene stvari, kako lahko tolk šimfate čez druge ko vaš favorit ne doseže tega kar vi pričakujete od njega, vse vam gre v nos,kot kaki otroci ste resno.
moj favorit je šumi....
letos najbolši in najbol zaslužen za svetovnega prvaka pa je kimi!!
v nos pa mi gre le alonso in nihče drug...zakaj...zato ker misli da ful obvlada, da je ful bolši od drugih.....
ne me narobe zastopt, v F1 ni voznikov , ki slabo vozjo, samo so pa eni bolši kot drugi in alonso je zaenkrat še v drugi skupini za mene!!
saj mogoče čez leto , dve si bo mogoče zaslužil naslov , letos si ga pač ne!!killah bee je napisal/-a:Danes si je pa Montoya pošteno zaslužil zmago, tako Alonso drugo mesto in ne da se mi naprej naštevat, sam dejte mal drugače gledat na te stvari,al se pa pejte jokat v vrtec nazaj
montoya je pošteno zmagal! se strinjam, ampak ni dosti falilo, da bi zopet alonso zmagal, pa je vozil celo dirko daleč zadaj in ni imel šans!!! tak krompir je letos že dostkrat doživel!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov