Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Po apr 17, 2006 7:01 am

Spidojc je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:
immortal je napisal/-a:To bi blo kul. :shock:

Ne nebi blo!!! Pol tut za Renault neham navijat!!! :evil: :evil:

Enako :evil: :jao:

ne bo treba zamenjat moštva :lol: :lol:

Po poročanju britanskega časnika The News of the World naj bi Michael podpisal pogodbo s Ferrarijem in tako utišal govorice o prestopu v tabor Flavia Briatoreja. Pogodba naj bi vsebovala tudi drobni tisk, ki bi Michaelu omogočal prekinitev sodelovanja že leto pred iztekom obveznosti. ''Michael bo nadaljeval, saj ne vidi smisla, da bi zaključi s kariero, ker je pri njem prisotno še veliko motivacije in ima veliko željo po zmagah. Samo nekaj ljudi v Ferrariju ve za ta podpis,'' je povedal nekdo iz moštva rdečih. :!: :!: :oops:

LP

Spidojc
Novinec

Kraj: ne veste tut ce povem

Napisal/-a Spidojc Po apr 17, 2006 9:43 am

speedfight je napisal/-a:

ne bo treba zamenjat moštva :lol: :lol:

Po poročanju britanskega časnika The News of the World naj bi Michael podpisal pogodbo s Ferrarijem in tako utišal govorice o prestopu v tabor Flavia Briatoreja. Pogodba naj bi vsebovala tudi drobni tisk, ki bi Michaelu omogočal prekinitev sodelovanja že leto pred iztekom obveznosti. ''Michael bo nadaljeval, saj ne vidi smisla, da bi zaključi s kariero, ker je pri njem prisotno še veliko motivacije in ima veliko željo po zmagah. Samo nekaj ljudi v Ferrariju ve za ta podpis,'' je povedal nekdo iz moštva rdečih. :!: :!: :oops:

LP

Upam da res!
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Po apr 17, 2006 11:54 am

JAZ tudi, ker nočem da gre v tisto moštvo :lol: :P
Slika

Spidojc
Novinec

Napisal/-a Spidojc Po apr 17, 2006 12:06 pm

Doc206 je napisal/-a:JAZ tudi, ker nočem da gre v tisto moštvo :lol: :P

No pa bli enkrat usi zadovolni :P
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po apr 17, 2006 6:56 pm

Mojster Miha je napisal/-a:andrej777 - poslušej ti hudo motena oseba - jst sm podal svoje mnenje, to je vse. Da si hudo motena oseba, dokazuješ s tem, da več kot očitno ne zmoreš prenesti kritike tvojega kot vse kaže ljubljenčka. Jst skušam F1 gledat realno, na pa skozi oči nekega fanatičnega privrženca. Če si sposoben izdelat svojo teorijo in jo povezat z dejstvi izvoli - sicer pa ne kritiziraj, česar sam nisi sposoben.

LP

Sem dolgo časa sploh razmišljal naj odgovorim na tole al ne. Čeprav bi blo bolš da sem tih ne bom. Mogoče sem res mal pretiraval z svojo izjavo samo če resno 100% verjameš v to kar si napisal v tem postu svoje izjave ne mislm vzet nazaj. To je diurekt otročje nabijanje in kot si sam rekel kar neki. Če je bil to kakšen komentar na nivoju z kakšnimi dejstvi naj me takoj kokla brcne. Govorit da je šumi zmagoval samo zarad avta je bol mimo kot za vse druge voznike F1. Ravno Sena ki je bil naj naj voznik čeprav ni bil ampak je samo zato ker se je fenrtal (če se nebi mu je za vrat dihalo že nekaj voznikov in med njimi tudi šumi) je bil znan po tem da je skakal iz vodilne ekipe v vodilno in je ob prvem znaku slabosti pobegnil drugam.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Po apr 17, 2006 7:48 pm

Tomaz40 je napisal/-a:

kdaj smo pa začel navijat za Renault :? :shock:

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Po apr 17, 2006 8:12 pm

andrej777 - Dokler je na nivoju normalne debate OK - ko pa začnejo besede "hudo motena oseba" in podobne ne more bit OK. To prihrani za tvojo okolico, če tam komunicirate na takem nivoju oz se tako med seboj označujete !

Kot rečeno - zapiši svoje mnenje, da vidim kaj znaš nasprotnega oz drugega povedat o Šumiju !

Sicer pa vprašanje zate - koliko let spremljaš tekmovanja F1 ?

LP

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To apr 18, 2006 8:34 am

Redno jo spremljam 8 let. Kot sem rekel: z tisto izjavo sem mogoče mal pretiraval in se opravičujem samo kar si ti pisal so ble vsaj men slišat čiste bedarije z nabijanjem. O šumiju sem pa že velik povedal v prejšnjih dveh odgovorih. Ni najbolj fer od voznikov samo v zgodovini F1 je blo še velik večjih nefer voznikov a ker niso bili tako uspešni se noben ne zaletava ob to. Na vsaki drugi dirki se zgodi prerivanje, nesreča....ki je noben sploh kaj hudo ne komentira če pa bi bil vklučen Šumi bi bil spet škandal in je spet pokazal svojo nešportnost.....

Jan Ton je dobr povedal letos ko so se vsi pritoževali nad krilci. Rekel je: Lani se ni noben nič pritoževaln nad nami letos se pa spet, Zgleda da smo spet postali dobri. In to je res ko je nekdo uspešen je vse narobe in ga ljudje povsod kritizirajo če je pa slab jih pa ne briga.

Šumi si je naredil v formuli tako ime in status da ga še nekaj časa ne bo nihče premagal. Vsaka stara mama zna rečt. Nori ko šumi. Nobega še nisem slišu da bi reku. Tako vozi kot da je Alonso. :lol: :lol:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To apr 18, 2006 8:44 am

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:

kdaj smo pa začel navijat za Renault :? :shock:

Mi navijamo za Renault že od časov, ko sta bila Prost in Hill tekmeca v tej ekipi, torej odkar gledamo F1 - 1993, za vas pa ne vem. ;)
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport To apr 18, 2006 9:48 am

Ko bo šumaher nehu vozt F1 bom začel nazaj gledat F1.
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doc_ To apr 18, 2006 11:52 am

sport je napisal/-a:Ko bo šumaher nehu vozt F1 bom začel nazaj gledat F1.

Kr neki :roll:
Slika

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic To apr 18, 2006 12:00 pm

Za tiste, ki ne spremljajo f1: tipo ni več bog i batina... :P

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter To apr 18, 2006 1:31 pm

No, pol me boš pa lahk zamenjal pred tv-ko Schumi konča v F1 jo pa jst neham gledat(sm tud začel spremljat F1 mal bolj ravn k je začel kariero)-sploh če bo dolgočasje med gledanjem dirk na nivoju zadnjih let... ;)

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doc_ To apr 18, 2006 4:31 pm

Speedfighter je napisal/-a:

No, pol me boš pa lahk zamenjal pred tv-ko Schumi konča v F1 jo pa jst neham gledat(sm tud začel spremljat F1 mal bolj ravn k je začel kariero)-sploh če bo dolgočasje med gledanjem dirk na nivoju zadnjih let... ;)

Se strinjam s tabo ;) tudi če ferrari bo zmiri ferrari :D 8)
Slika

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 So apr 22, 2006 8:30 pm

metallic je napisal/-a:

Za tiste, ki ne spremljajo f1: tipo ni več bog i batina... :P

ti se kar tolaži ja :roll:
glede šumijevega odstopa na višku kariere: saj ni nor da nebi drikal še naprej magari ni prvak. vsako leto pokasirat desetine miljonov eurov tudi ni hec. dnar je le dnar. :lol:

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 So apr 22, 2006 8:31 pm

Speedfighter je napisal/-a:

jaz tudi neham gledat F1 ko šumi nebo več pri Ferrariju. pa gledam vsako tekmo in vsako kvalifikacijo že od leta 1990. in vedno navijal za Ferrari. ne pa kot eni ki vsako sezono menjajo svoje barve :roll:

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a bizi10 So apr 22, 2006 8:46 pm

Sploh ne vem kaj se kregate. Lahko rečete kar hočete ampak vozniki WRC-ja so doktorji za voznike formul. ;) A ni blo par let nazaj da je Colin McRae izzival šumija da bi šla tekmovat pa šumi ni pristal na izziv. Izziv je bil pa v stilu da bi tekmovala pol poti v formuli pol poti pa v reli avtu... :?:

donVito
Novinec

Kraj: Podlehnik

Napisal/-a donVito So apr 22, 2006 8:47 pm

Ma Šumi naj kr gre k francozom, sam da nebo kje na koncu pri McLarno pristal, kao začetek z Mercedezom in konec z Mercedezom. Ker najhuje kaj se lahk zgodi Šumi k McLarno, Kimi pa k rdečim. Te pa ne gledam, ne poslušam in ne berem več nič o F1!

Spidojc
Novinec

Napisal/-a Spidojc Ne apr 23, 2006 12:09 am

donVito je napisal/-a:Ma Šumi naj kr gre k francozom, sam da nebo kje na koncu pri McLarno pristal, kao začetek z Mercedezom in konec z Mercedezom. Ker najhuje kaj se lahk zgodi Šumi k McLarno, Kimi pa k rdečim. Te pa ne gledam, ne poslušam in ne berem več nič o F1!

Ti pa sam na svojo ¨rit¨ mislš. :evil:
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman Ne apr 23, 2006 8:49 am

Jst mocno upam, da se bo odlocu za prestop:) Ker me zanima kdo bo potem se navijal za Ferrari, hehe
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost