Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
gagi´d hype
Novinec

Kraj: Od Sevnce čez Ljubljano v Šalovce :D

Napisal/-a gagi´d hype Po apr 24, 2006 5:15 pm

kakorkol je bil je bil premal!
mislm da take poteze ne sodjo v dirkanje pa neglede na to kolk cajt kdo spremla f1
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po apr 24, 2006 5:34 pm

1994.

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Po apr 24, 2006 5:44 pm

McLaren je napisal/-a:1994.

Me too ;) :D
Slika

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER Po apr 24, 2006 6:26 pm

SENATOR je napisal/-a:Jaz pa jo spremljam od leta 1984, ko je zacel voziti ''nesmrtni'' Ayrton Senna.
In mislim da se spoznam na F1 odlicno.

LP

Pol tudi veš kdo je leta 84 bil prvak in s kakšno prednostjo je zmagal pred Prostom. Drugače pa upam da se spominjaš leta 88 kako sta si iz dirke v dirko podajala zmage Senna in Prost. McLaren-mislim da takrat še pod pokroviteljstvom TAG-a je zmagal skupno 15 od 16-ih dirk v sezoni. To je bila zame najboljša sezona F1.

LP Luka

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po apr 24, 2006 6:43 pm

no ce smo bol natancni on to ni naredu sam dvakrat....je blo kr veckrat pa od tega se nespomnm da je biu kej kaznovan...vedno neki cez prste so pogledal....

drugac za koga pa kej navijate....jst trenutno za nobenga....jst sm zacev bol za posamezna mostva navijat
Slika

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Po apr 24, 2006 6:48 pm

gagi´d hype je napisal/-a:Ja sam res!!
pa k bi vsaj enkrat to naredu,pa je se nasledn let hotu vilneuva vn zrint,pa mu k srec ni ratal!! To mu zamerim,pa zato res za vse druge navijam,sam za njega ne!

Drgac pa formulo spremlam od prve schumijeve zmage z benettonom pa doma pravjo da ze od prej,sam se ne spomnem-sm biu se premlad :D

Vidm da za časa Senne še nisi spremljal F1-lahk ti pošljem posnetek njegove napovedane poteze kako je zrinil s proge v prvem ovinku Prosta in sebe in postal prvak...ampak a ni čudno da je Senna kjub tem potezam legenda, medtem ko je Schumi v očeh številnih vse kaj drugega... :ue

Pa poteza s Hillom je bla 94, z Villeneuvom pa 96(ne nasledn let)-vmes je bla pa sezona 95 ko je bil Schumi neustavljiv, pa čeprav ga je Hill kar na 2 dirkah izrinil s proge tako kot naj bi domnevno njega Schumi na zadnji dirki 94...pa spet tega ni nihče obsojal...zanimivo, ne? ;)

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Po apr 24, 2006 6:49 pm

Doc206 je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:1994.

Me too ;) :D

X3

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Po apr 24, 2006 6:49 pm

navijam za Schumacherja, ko pa se bo upokojil pa verjetno za Roseberga, poba ma potencial
formulo pa spremlam že kr nekaj let

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po apr 24, 2006 7:32 pm

CAB DRIVER je napisal/-a:
SENATOR je napisal/-a:Jaz pa jo spremljam od leta 1984, ko je zacel voziti ''nesmrtni'' Ayrton Senna.

LP

Pol tudi veš kdo je leta 84 bil prvak in s kakšno prednostjo je zmagal pred Prostom. Drugače pa upam da se spominjaš leta 88 kako sta si iz dirke v dirko podajala zmage Senna in Prost. McLaren-mislim da takrat še pod pokroviteljstvom TAG-a je zmagal skupno 15 od 16-ih dirk v sezoni. To je bila zame najboljša sezona F1.

LP Luka

Zmagal bi McLaren vse dirke če se senna ne bi zaletel v korg zaostalega schlesser-ja

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Po apr 24, 2006 7:48 pm

tomson je napisal/-a:navijam za Schumacherja, ko pa se bo upokojil pa verjetno za Roseberga, poba ma potencial
formulo pa spremlam že kr nekaj let

Jaz tud mislim da bo ta mulc daleč pršu ;) Sam ferrari bo zmiri ferrari :lol:
Kaj pa veš, lahko bo pa za ta rdeče kdaj vozu ;)
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Po apr 24, 2006 8:07 pm

CAB DRIVER je napisal/-a:

LP

LP Luka

to je blo zakon...skoda k sm biv premejhn da bi to tkrt spremlu...no zato sm si pa razne posnetke in podobno pogledal tko da vem kako se je odvija....tist je blo najbol!!!
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po apr 24, 2006 8:07 pm

Speedfighter je napisal/-a:Vidm da za časa Senne še nisi spremljal F1-lahk ti pošljem posnetek njegove napovedane poteze kako je zrinil s proge v prvem ovinku Prosta in sebe in postal prvak...ampak a ni čudno da je Senna kjub tem potezam legenda, medtem ko je Schumi v očeh številnih vse kaj drugega... :ue

Pa poteza s Hillom je bla 94, z Villeneuvom pa 96(ne nasledn let)-vmes je bla pa sezona 95 ko je bil Schumi neustavljiv, pa čeprav ga je Hill kar na 2 dirkah izrinil s proge tako kot naj bi domnevno njega Schumi na zadnji dirki 94...pa spet tega ni nihče obsojal...zanimivo, ne? ;)

Sej Šumi je tut legenda ampak zaradi njegovega načina vožnje ima veliko navijačev in veliko sovražnikov (Isto kot Senna). Jest ga ne prebavljam, pa še vedno je velik del zgodovine (in sedanjosti) F1. Glede Senne se mi je pa tudi zagabil takrat. Če ne moreš zmagat na stezi potem pač ne moreš zmagat. Sprijazni se!! To so bile nekorektne poteze Senne in Šumija in vse te tri poteze so bile velika sramota za ta šport! Take sramote kot jo je naredil Šumi dvomim da jo je naredil katerikoli drug dirkač.

Kar se tiče pa Hill-Šumi. Dirkaške nesreče se dogajajo vsem. Tako Mihaelu kot Damonu, Senni, Hakinenu in Alonsu. Ampak Šumijeva vožnja je bila v preteklosti preveč pogosto podobna Satovi in Idejevi, ampak za razliko od teh dveh je Šumi še hiter, zato se mu oprosti veliko napak.

Sta pa kot sem rekel tako Senna kot Šumi oba legendi Formule 1.

Sam navijam za Renault odkar gledam F1, to pa je nekje od leta 92-93 in čeprav bi Šumi prišel v Renault, bi verjetno še naprej navijal za Renault (pač za drugega voznika).
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Po apr 24, 2006 8:18 pm

sam realno pogledano ce se z seno nebi tist zgodil se tud za sumija nebi dons vedel(k bi bil cel cas v senci dokler sena nebi su v pokoj)....no sam taka je usoda ;)
edin kar me je pr seni motl je bla mascevalnost :evil:
Slika

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Po apr 24, 2006 8:27 pm

AudiRSboy je napisal/-a:sam realno pogledano ce se z seno nebi tist zgodil se tud za sumija nebi dons vedel(k bi bil cel cas v senci dokler sena nebi su v pokoj)....no sam taka je usoda ;)
edin kar me je pr seni motl je bla mascevalnost :evil:

a ti si sploh gledal sezono 94? a veš kaj se je dogajalo na dirkah pred nesrečo?

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Po apr 24, 2006 8:30 pm

ja tkrt je meu smolo sena in zato je sumi zmagu....ce si pa spremlu pa ves kako smolo je meu......

no sam nam vec pisu k bo tema cist zasla.....
Slika

Uporabniški avatar
gagi´d hype
Novinec

Kraj: Od Sevnce čez Ljubljano v Šalovce :D

Napisal/-a gagi´d hype Po apr 24, 2006 8:36 pm

OK, js sm biu takrat star 7-8-9 let,tak da res ne vem kak je blo z sezonam,vendar formulo spremlam res odkar pomnim,in teh dveh nesrec se spomnim kot u zivo,sej mogoc ni to, sam mi je schumi res antipaticna oseba,kar mi sena nikoli ni bil,ceprav sta nekako iste poteze delala, kot zdaj berem...
Sicer pa mislim da ce bi gledal vse dirkace skupaj,ne delajo vsi takih potez.. zato tud alonso ne bo vec kot 3x prvak,pa zato tud hekkinen ni bil,se mi zdi da glih ta izivalnost loči legende od prvakov...

lp
Slika

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER Po apr 24, 2006 9:25 pm

McLaren je napisal/-a:Zmagal bi McLaren vse dirke če se senna ne bi zaletel v korg zaostalega schlesser-ja

Ah j*** ga, zato pa je pripadla dvojna zmaga Ferrariju. 1. Berger, 2. Alboreto.

Schlesser - ko sem prvič slišal za njega na Dakarju sploh nisem vedel da gre za bivšega dirkača F1.

LP Luka

Uporabniški avatar
Whity1
Nov uporabnik

Kraj: Maribor suburbs

Napisal/-a Whity1 Po apr 24, 2006 9:50 pm

spremljam jo od leta 94 in to točno ob tiste nepozabne dirke v imoli :!:

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr apr 26, 2006 8:32 am

Speedfighter je napisal/-a:
gagi´d hype je napisal/-a:Ja sam res!!
pa k bi vsaj enkrat to naredu,pa je se nasledn let hotu vilneuva vn zrint,pa mu k srec ni ratal!! To mu zamerim,pa zato res za vse druge navijam,sam za njega ne!

Drgac pa formulo spremlam od prve schumijeve zmage z benettonom pa doma pravjo da ze od prej,sam se ne spomnem-sm biu se premlad :D

Vidm da za časa Senne še nisi spremljal F1-lahk ti pošljem posnetek njegove napovedane poteze kako je zrinil s proge v prvem ovinku Prosta in sebe in postal prvak...ampak a ni čudno da je Senna kjub tem potezam legenda, medtem ko je Schumi v očeh številnih vse kaj drugega... :ue

Eto vidš samo enga je treba dobit ki pozna stvari pa se da vsazga dirkača oblatit ali ni pa nikol nč naredu. Jz se začel šele 97-98 gledat formulo. Vsi so bli po svoje prasci v starih časih samo to je bil del pravega dirkanja. Rukal so se med soboj in zrival iz ceste pa po travi dirkal. Zdaj je pa že vsak dotik kazen.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman Sr apr 26, 2006 8:38 am

Po mojem se mal pred 94 letom:) ampak tista dirka mi je najbolj ostala v spominu, ker se je bratranec full jokal za Seno:(
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost