GaberAbe je napisal/-a:sam Valter Wolf jih je pa tut uvaju donsKere je vn metu LOL
Wolf je car

Tud če bi bil shumi zadnji bi reku da ima majkl najboljše možnosti za zmago

forza ferrari!!

GaberAbe je napisal/-a:sam Valter Wolf jih je pa tut uvaju donsKere je vn metu LOL
FRANCIVW je napisal/-a:Mene pa zanima kdaj bojo na popu zamenjali Ališičaker uradni napovedovalec tako očitno navija za Šumija in Ferrarija.
Halo pa ne more napovedovalec tuliti večino dirke od Šumija in FerrarijaAsprex je napisal/-a:FRANCIVW je napisal/-a:Mene pa zanima kdaj bojo na popu zamenjali Ališičaker uradni napovedovalec tako očitno navija za Šumija in Ferrarija.
Pol bojo pa tebe postavli za komentatorja. Že tolk cajta opravlja to delo da se je že cela karavana dirkačev zamenjala. Ostala sta še samo Shumi in pa Coultard. Povej potem zakaj bi moral za koga drugega navijat!
black je napisal/-a:GaberAbe je napisal/-a:sam Valter Wolf jih je pa tut uvaju donsKere je vn metu LOL
Wolf je car![]()
![]()
Tud če bi bil shumi zadnji bi reku da ima majkl najboljše možnosti za zmago![]()
![]()
forza ferrari!!
Yagi-san je napisal/-a:Resno jih je vse deklasiral danes Alonso in Renault- bravo.
P.S: ne razumem, če vam gresta Ališič in V.Wolf na živce....... sej ni POP TV edini, ki prenaša F1 !! HTV, ORF1, RTL.... se ne spomnim, kdaj sem sploh gledal F1 na POP TV-ju.
Yagi-san
dare01 je napisal/-a:Yagi-san je napisal/-a:Resno jih je vse deklasiral danes Alonso in Renault- bravo.
P.S: ne razumem, če vam gresta Ališič in V.Wolf na živce....... sej ni POP TV edini, ki prenaša F1 !! HTV, ORF1, RTL.... se ne spomnim, kdaj sem sploh gledal F1 na POP TV-ju.
Yagi-san
mah sej skoz šaltam med pop tv pa htv2. pa na htv majo daleč manj reklam. samo ta naš junc od ališiča pa sedi tam v kabini na dirkališču in ima preko monitorjev neprimerno več trenutnih podatkov kot pa tista dva na htv, ki sta v studiu.
Asprex je napisal/-a:FRANCIVW je napisal/-a:Mene pa zanima kdaj bojo na popu zamenjali Ališičaker uradni napovedovalec tako očitno navija za Šumija in Ferrarija.
Pol bojo pa tebe postavli za komentatorja. Že tolk cajta opravlja to delo da se je že cela karavana dirkačev zamenjala. Ostala sta še samo Shumi in pa Coultard. Povej potem zakaj bi moral za koga drugega navijat!
Tomaz40 je napisal/-a:Asprex je napisal/-a:FRANCIVW je napisal/-a:Mene pa zanima kdaj bojo na popu zamenjali Ališičaker uradni napovedovalec tako očitno navija za Šumija in Ferrarija.
Komentator NE SME navijat za nikogar. Lahko sicer navija, ampak tega ne sme pokazat ob svojem govorjenju. Temu se reče profesionalizem in neodvisno mnenje!!!
RAPMAN je napisal/-a:black je napisal/-a:GaberAbe je napisal/-a:sam Valter Wolf jih je pa tut uvaju donsKere je vn metu LOL
Wolf je car![]()
![]()
Tud če bi bil shumi zadnji bi reku da ima majkl najboljše možnosti za zmago![]()
![]()
forza ferrari!!
word
mislim da ma majkel zlo dobre šanse saj je alonso špilo na 3 postanke :P hehe škoda ni blo daleč od zmage :P
FORZA FERRARI !!
Speedfighter je napisal/-a:Dans se je lepo vidlo da je naveza Renault-Michelin še vedno v prednosti pred Ferrari-Bridgestone. Čestitke tako Alonsu kot tudi Schumiju za dobro dirko-razlika misl mda se bo kr gibal po 2 točki na dirko do konca sezone-vprašanje je le kolikokrat v dobro katerega-ker ostali roko na srce nimajo niti najmanjših šans za zmago(sodeč po razmerah na zadnjih 2 dirkah). Veseli me da je Ferrari po začetnih težavah le postal konstantno konkurenčen,je pa hudo zaskrbljujoča razlika med vodilnima ekipama in zasledovalci na zadnjih 2 dirkah...
Je bil pa Wolf vseeno kar popestritev dirke-ko se navadiš na njegovo nemško-angleško slovenščino, seveda :P
Vrhunec dirke: Ališič:"Schumacher je očitno obstal na progi, saj je že krog za Alonsom!"-medtem ko smo spremljali Schumijevo priganjanje Ferrarija v neposrednem prenosuAmpak na take s strani Ališiča smo itak že navajeni
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost