jutri zna bit zanimiva tekma. me pa letos renault spominja na tekmo na evropskem prvenstvu 97 al 98(se ne spomnem). je igrala slovenija-jugoslavija, pa je slovenija vodila 3:0 pa smi bili vsi paf in da smo ziher zmagali. pa je bil komentator v deliriju in vsi z njim... potem je pa bilo par minut pred koncem 3:3 in sem bil ves posran da bo jugoslavija zmagala...... zdaj ne vem-ali nas je res malo "pravih"renaultovih (dolgoletnih) navijačev(alonso je trenutno njihov voznik, prej pa so z renaultom zmagovali mansell, michael schumacher, hill, villeneuve,.....) in samo mi spremljamo renault v dobrem in v zlem

? zgleda, da se jih kar nekaj obrača z vetrom(trenutno z Alonsom)..... glede tega pa vam, navijačem ferrarija, pa kapo dol. vi ste vedno za svoje moštvo. po drugi strani me pa zanima koliko ste stari in od kdaj spremljate formulo ena. večina vas je najbrž začela slediti F1 v schumacherjevi eri in zdaj ne vem ali ste vsi za schumacherja ali pa brezpogojno za ferrari....
vglavnem, mora bit napeto do konca!!!! tako kot tekma slovenija - jugoslavija, tako kot je Hakkinenu(edino za njega sem navijal, ko se je renault odmaknil iz formule in je supertec nekaj šraufal, kar vse skupaj ni bilo za nikamor) pred leti sklopka odpovedala par ovinkov pred clijem, tako kot je Carlos Sainz v rallyu zgubil naslov prvaka v zadnjih metrih po odpovedi avtomobila,..... v športu ni nič odločeno dokler ni konec.... in zato je zanimivo