Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Ne sep 10, 2006 2:20 pm

Bravo Šumi :D
BMW E46

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Ne sep 10, 2006 2:21 pm

ZMAGA :!: :!: :!: ,kje ste renojevci zdaj ne morete kriviti funkcionarjev,vaši motorji so žal zanič :cry:
ps: se smejim ko reno visi na štriku
še dve piki :roll:
FORZA FERRARI :!:
CARPE IMPREZAM

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Ne sep 10, 2006 2:23 pm

... v konstrukciji pa že vodimo ;)
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne sep 10, 2006 2:25 pm

Bravo šumi in čestitke kimiju ter Kubici za odlično dirko.Škoda Alonsa,ki je predčasno končal dirko,čepraw ni bila krivda na njegovi strani ampak mi je vseeno prow lepo pogledat renojev bolid gledat kako ga z dvigalom peljejo z prizorišča :lol:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Ne sep 10, 2006 2:27 pm

ko bom velik bom bil šumi :P
bravo ferrari, bravo šumi :clapclap

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne sep 10, 2006 2:46 pm

Ja šumi definitivno odhaja iz sveta F1 vsaj glede kot voznik vrjetno pa bo še imel vmes prste kje drugje.
Formula ne bo več enaka po odhodu šumija,ker mislim,da noben ne more doseči kar je dosegel šumi,tudi Alonso ne.
Legenda se poslavlja v velikem stilu ali kot 8X prvak ali ne je vseeno,za formulo je naredu nekaj neponovljivega in tudi njegovi nasprotniki morajo priznat,da iz F1 odhaja velika legenda.
Upam pa,da osvoji še 8 naslov in da se poslovi v res velikem stilu.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Ne sep 10, 2006 2:47 pm

:clapclap Bravo Šumi in Kimi :clapclap
smola za ALonsa....

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Ne sep 10, 2006 2:50 pm

No, sem zelo vesel za zmago in da je prišel na -2 ;), hkrati žalosten zaradi umika po tej sezoni in po 10ih letih v ferrariju ;)

Takega kot je on, ga nebo več.... prišel je pa novi(kimi) ki upam da bo prenesel pritisk in zmagal drugo leto....

Formulo1 pa mislim gledat in sledit sam še 3 dirke da ostanem zvest šumiju ;)

FORZA FERRARI :!:

LP
Zadnjič spremenil Doc_, dne Ne sep 10, 2006 3:00 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Slika

Uporabniški avatar
KANZYANI
Novinec

Napisal/-a KANZYANI Ne sep 10, 2006 2:56 pm

Baje se govori, da so imeli komisarji in Ferrari prste vmes pri eksploziji :lol:

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Ne sep 10, 2006 3:12 pm

Bravo Ferrari!! Samo še 2 točki zaostanka, ampak verjamem, da bo vse do konca napeto in razburljivo!! :tomidelej: :tomidelej:

Glede Šumijevega umika pa res škoda, na tihem sem še vedno upal da ostane sezono ali dve! ;) :cry:

LP do naslednjič!
GiGi

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne sep 10, 2006 3:14 pm

KANZYANI je napisal/-a:Baje se govori, da so imeli komisarji in Ferrari prste vmes pri eksploziji :lol:

haha,very funny...čestitke šumaherju,smola za alonsota...zgleda da bo tole še bol napeto kot sm prčakvou
Slika

Uporabniški avatar
Motorist46
Nov uporabnik

Kraj: Kranj - Obala

Napisal/-a Motorist46 Ne sep 10, 2006 3:16 pm

Se mi pa zdi popolnoma neodgovorno da so pustili Alonsov avto viseti v zraku vsem v posmeh. To se lahko zgodi vsakomur, tudi Ferrariju :!:

Drugače pa vse čestitke Šumiju pa ne samo za današnjo dirko temveč za celotno kariero ;) !

LP Domen

Uporabniški avatar
gorki
Novinec

Napisal/-a gorki Ne sep 10, 2006 3:22 pm

Cestitke Michaelu za njegovo 90. zmago. Skoda, da se konec sezone poslavlja od aktivnega dirkanja in zgleda, da se bo poslovil na najboljsi mozen nacin, kot svetovni prvak (8x), cesar pa tako hitro noben od voznikov ne bo mogel ponoviti. Odlocitev da se poslovi po letosnji sezoni je sprejel ze v Indianapolisu.
Priponke
RTL-2006-09-10.JPG
Lp, Gorki

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne sep 10, 2006 3:29 pm

Motorist46 je napisal/-a:Se mi pa zdi popolnoma neodgovorno da so pustili Alonsov avto viseti v zraku vsem v posmeh. To se lahko zgodi vsakomur, tudi Ferrariju :!:
LP Domen

Ja kaj pa si drugega pričakoval v Monzi,ki je ferrarijeva domača proga.Jst bi renoja še višje dvignu pa dokazal,da renojevci preveč v oblake kujejo svoj bolid to se lahk nardi prow vsakemu sam so bli v renoju do sedaj 100% da se njim pa to ne more nardit in ekola zdaj pa naj majo :lol:
Upam,da "nam" uspe prit do 8X naslova kajti v 3 dirkah se lahk še marsikaj spremeni v obe smeri.

Me pa prow zanima kje so danes vsi reno fani,ki so drugače najbolj glasni zdaj so pa tiho kot rit.Zdaj ne morejo krivdo valit na šumija ali na gume zdaj jih je zajebal njihov superiorni motor,ki jim je pokazu,da če tudi je reno,da pa le ni 100%

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Ne sep 10, 2006 3:36 pm

seat je napisal/-a:
Motorist46 je napisal/-a:Se mi pa zdi popolnoma neodgovorno da so pustili Alonsov avto viseti v zraku vsem v posmeh. To se lahko zgodi vsakomur, tudi Ferrariju :!:
LP Domen

Ja kaj pa si drugega pričakoval v Monzi,ki je ferrarijeva domača proga.Jst bi renoja še višje dvignu pa dokazal,da renojevci preveč v oblake kujejo svoj bolid to se lahk nardi prow vsakemu sam so bli v renoju do sedaj 100% da se njim pa to ne more nardit in ekola zdaj pa naj majo :lol:
Upam,da "nam" uspe prit do 8X naslova kajti v 3 dirkah se lahk še marsikaj spremeni v obe smeri.

Me pa prow zanima kje so danes vsi reno fani,ki so drugače najbolj glasni zdaj so pa tiho kot rit.Zdaj ne morejo krivdo valit na šumija ali na gume zdaj jih je zajebal njihov superiorni motor,ki jim je pokazu,da če tudi je reno,da pa le ni 100%

ja kok ga pa kujejo v oblake,dej no be real...pa ti bi dvignu ja,ko otročaj 5 letni govoriš tole...pa če slučajno ne veš,je večina reno fenou na avto šovu,sicr pa sam to dobr veš,sam provucerat je še zmer treba ne?
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne sep 10, 2006 3:39 pm

KANZYANI je napisal/-a:Baje se govori, da so imeli komisarji in Ferrari prste vmes pri eksploziji :lol:

Čim to napišeš (izrečeš), je to že dejstvo (je govorica), zato je baje odveč - to je trdno dejstvo! :lol:

Drugače pa vse čestitke Šumiju pa ne samo za današnjo dirko temveč za celotno kariero ;) !

LP Domen

Pa ti veš, da je bila dirka v Italiji. Ta posnetek bo legendaren, režiserju svaka čast. Res si je grdo privoščil Renault, neodgovorno pa je to predvsem do Ferrarija, saj se take stvari vedno vrnejo (se izravnajo). Bomo videli v kakšni obliki.
lp

Uporabniški avatar
Motorist46
Nov uporabnik

Kraj: Kranj - Obala

Napisal/-a Motorist46 Ne sep 10, 2006 4:05 pm

@esem a si mogoče že kdaj slišal za Fair play (tako na progi kot tudi pri ostalem dogajanju ki spremlja dirko) :?:

Uporabniški avatar
smile4me
Novinec

Napisal/-a smile4me Ne sep 10, 2006 4:12 pm

Spet je mela mafija prste vmes :lol:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne sep 10, 2006 4:19 pm

Motorist46 je napisal/-a:@esem a si mogoče že kdaj slišal za Fair play (tako na progi kot tudi pri ostalem dogajanju ki spremlja dirko) :?:

Se povsem strinjam s tabo, da to niti malo ni bilo v duhu fairplaya. Pravim samo, da je bila edinstvena priložnost malo osmešit konkurenta oz predvsem zabavat in dodat piko na i domačim TV gledalcem. Kateri dober režiser ne bi izkoristil take priložnosti?
Kot sem rekel, nekje se bo že izravnalo. lp

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Ne sep 10, 2006 4:59 pm

Čestitke Ferrari in Schumacher !

P.S: Schumacher odhaja; idealna služba zanj bi bila- testni voznik (sodeloval pri razvoju) bolida za Masso in Kimija :lol: :lol:

Yagi-san
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov