Motorist46 je napisal/-a:Se mi pa zdi popolnoma neodgovorno da so pustili Alonsov avto viseti v zraku vsem v posmeh. To se lahko zgodi vsakomur, tudi Ferrariju![]()
LP Domen
seat je napisal/-a:Motorist46 je napisal/-a:Se mi pa zdi popolnoma neodgovorno da so pustili Alonsov avto viseti v zraku vsem v posmeh. To se lahko zgodi vsakomur, tudi Ferrariju![]()
LP Domen
Ja kaj pa si drugega pričakoval v Monzi,ki je ferrarijeva domača proga.Jst bi renoja še višje dvignu pa dokazal,da renojevci preveč v oblake kujejo svoj bolid to se lahk nardi prow vsakemu sam so bli v renoju do sedaj 100% da se njim pa to ne more nardit in ekola zdaj pa naj majo![]()
Upam,da "nam" uspe prit do 8X naslova kajti v 3 dirkah se lahk še marsikaj spremeni v obe smeri.
Me pa prow zanima kje so danes vsi reno fani,ki so drugače najbolj glasni zdaj so pa tiho kot rit.Zdaj ne morejo krivdo valit na šumija ali na gume zdaj jih je zajebal njihov superiorni motor,ki jim je pokazu,da če tudi je reno,da pa le ni 100%
KANZYANI je napisal/-a:Baje se govori, da so imeli komisarji in Ferrari prste vmes pri eksploziji
Motorist46 je napisal/-a:Se mi pa zdi popolnoma neodgovorno da so pustili Alonsov avto viseti v zraku vsem v posmeh. To se lahko zgodi vsakomur, tudi Ferrariju![]()
Drugače pa vse čestitke Šumiju pa ne samo za današnjo dirko temveč za celotno kariero!
LP Domen
Motorist46 je napisal/-a:@esem a si mogoče že kdaj slišal za Fair play (tako na progi kot tudi pri ostalem dogajanju ki spremlja dirko)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov