robertos_664 je napisal/-a:rok46 ne bit preveč pametn pa glasen, ker, če bi bilo suho vreme, bi tvoj renojek gledal ferrarijev izpuh.
Od kdaj si lastite tuje formule

killah bee je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:rok46 ne bit preveč pametn pa glasen, ker, če bi bilo suho vreme, bi tvoj renojek gledal ferrarijev izpuh.
Od kdaj si lastite tuje formule
Stari pa ti si carVilly je napisal/-a:Jst sm največji navijač šumija!!! NAvijam za njega že od takrat k sm vidu ga v jordanu!!! (sm tastarga sprašvov kdo je to???) Drgač pa tud velik fan FERRARIja. Sm neki me mot letos, a ste vi že vidl kšn battle med Schummijem in ALonsom??? Razn na kvalifikacijah
Drgač pa bridgestone je polom že par let,sm mislm pa da je dons dokazu da si zasluži spoštovanje! Na 5 let starih gumah je bil šesti!! Še zmer je največji pa še par let bi lahk bil!!! Najbol mi je pa všeč pr nem, to da se vsake zmage veseli k otrok!!! To je zame profi! Pa pozabte n a tiste poke z vrtno kosilnco(jaques)... PAč je formula1 ne pa šahovski krožk..
U glavnm šumi je največji na sceni brez ali z letošnjim naslovom!!!!!!!
Sm upam da bo jutr konkurenca!!!!
rok46 je napisal/-a:aia črni jakec,don't tell me to shut up,cuz i'm not your B,tell that to your mama![]()
bomo jutri vidl kdo je najbolši. let the best man win
aja....ROK 46 mal se utišej....da nauš se pol jutr mogoč zadušu v belem dimu.... :P
Sm pa še zmeri glasn navijač ferrarija...tolk da boš vedu :P
Black Jack je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:aia črni jakec,don't tell me to shut up,cuz i'm not your B,tell that to your mama![]()
bomo jutri vidl kdo je najbolši. let the best man win
Mal drž svoj usr*** gob** za zobmi pa mal paz kaj govoriš.....mislim da si presmrkav (al si mlajši al pa starejši) da boš men pisu na da je kao moja mat k****...mal čuvej....poleg tega ti pa nism napisu, da utihni ampak se utišej....poglej v SSKJ v čem je razčlika v teh dveh besedah....aja....ROK 46 mal se utišej....da nauš se pol jutr mogoč zadušu v belem dimu.... :P
Sm pa še zmeri glasn navijač ferrarija...tolk da boš vedu :P
V glavnem jutr bo pa zmagu tist k pride prvi do cilja :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov