AIRbrush je napisal/-a:Zame je od prve take poteze naprej najbolj umazan dirkač kar jih je bilo. če nisi sposoben drugače zmagovat nisi pravi dirkač ampak drekač. Do takrat sem bil njegov zvest navijač od takrat naprej pa sem srečen da zmaga kdorkoli drug samo on ne. In prepričan sem da bo prišlo do kake pizdarije. Itak se šlepa že celo sezono, ker zgleda kot da mu na pladnju vse prinesejo.
Če se zgodi incident pa da sem šef renaulčtove ekipe naročim drugemu vozniku da ga za vsako ceno ven spravi barabo pokvarjeno. Tak voznik si ne zasluži biti prvak.
Sej ga cenim zaradi njegovih sposobnosti vožnje sam kaj ko vse pokvari z svojimi svinjskimi forami pa priliznjenim nasmehom povsod. Itak mu pa FIA zveza povsod gleda skoz prste ker je pač Šumi. So fukin what. Ni ga pa trenutno v formuli voznika k bi zanj reku da je res car tko kot lahk v Rallyu rečem za Loeba. ker dejansko pač je car.
wiliamskis je napisal/-a:Senator, tebi ni za zamerit, ker imaš že nick tak, kot imamo pri nas doma Sipovo 22kubično nakladalko- nakladaš seno pa ni nikol dost polno
! Dej mi povej zakaj je Alonso napihnjena žaba- ker to bi bil le v primeru, če ne bi bil nikol prvak, pa se mu letos nasmiha že 2
In ja, nevaren tekmec bo Schumi, predvsem izhajam iz dejstva, da se edino Ferrari s Schumijem upa dirkat umazano in z goljufijo- kar mu je tudi omogočeno s strani FIE (Adelaide94), 97 pa niso mogli skrit, ker je bilo 100% jasno! Pa tudi tukaj vidim, da je večina rdečih navijačev takih, ki vozijo nemške vagone, v javnosti so pa za njih Fiatovi izdelki totalni gnoj
ne razumem
Go Renault Go
Nasty je napisal/-a:AIRbrush,...; tudi Senna se je zaletaval,..., pa je za večino "bog". Tako, da mislim, da govoričiš traparije. Marsikdo pravi, da je Michael car.Boš pač moral malo več gledati TV in brati (tuje) revije, da boš videl, kakšne traparije pišeš. Imaš pa vsekakor pravico do svojega mnenja.
Ne pozabi: Michael mora zmagati, če želi biti prvak. Tako, da se ne bo vpletal v nobene igrice.Mogoče v tiste v tvoji glavi.
PS
Ne pozabi, da je Michael že 7 (sedem) kratni prvak F1. Po tvoji besedah - s FIA ali brez.
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov