Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Ne okt 15, 2006 8:18 pm

lep primer je današnja dirka MotoGP - NIKOLI ne veš kaj se lahko pripeti - tut Fisiko lahk kej zaj*** in nardi neumnost svojmu sotekmovalcu - tko k Kentucky Kid danes ni mel sreše in v hipu se vse obrne...
Čeravno je realno res majhna možnost za osmo zvezdico - si jo želimo...
It ain't ovet 'till it's over...
...:::Cavallino Rampante:::...

wiliamskis
Novinec

Napisal/-a wiliamskis Ne okt 15, 2006 8:32 pm

Senator, tebi ni za zamerit, ker imaš že nick tak, kot imamo pri nas doma Sipovo 22kubično nakladalko :lol: - nakladaš seno pa ni nikol dost polno :lol: ! Dej mi povej zakaj je Alonso napihnjena žaba- ker to bi bil le v primeru, če ne bi bil nikol prvak, pa se mu letos nasmiha že 2 :!: In ja, nevaren tekmec bo Schumi, predvsem izhajam iz dejstva, da se edino Ferrari s Schumijem upa dirkat umazano in z goljufijo- kar mu je tudi omogočeno s strani FIE (Adelaide94), 97 pa niso mogli skrit, ker je bilo 100% jasno! Pa tudi tukaj vidim, da je večina rdečih navijačev takih, ki vozijo nemške vagone, v javnosti so pa za njih Fiatovi izdelki totalni gnoj :evil: ne razumem :?: Go Renault Go :twisted:
A ves ka je moč??? Ko biku tako v rit pihneš, da se mu rogovi zravnajo!!!

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Ne okt 15, 2006 8:43 pm

... če se prav spomnim je svet formule z nategovanji, dirkalniki na ali pod robom predpisov in svetovanji agresivne vožnje začel Mussolini Briatore... ne pozabljajte... v tistem času je bil objavljen pogovor med njim in Šumijem, takoj po tem ko je Šumi zvil premo in se je Hill približeval... but show must go on...
... kdor ne dirka, naj se vozi...

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Ne okt 15, 2006 9:04 pm

sandek je napisal/-a:
SENATOR je napisal/-a:Da sem jaz v Ferrariju, narocim Massi da zbije Alonsa s steze. :twisted:

x2

x3

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Ne okt 15, 2006 9:08 pm

seicento je napisal/-a:
sandek je napisal/-a:
SENATOR je napisal/-a:Da sem jaz v Ferrariju, narocim Massi da zbije Alonsa s steze. :twisted:

x2

x3

/10 :P

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Ne okt 15, 2006 9:50 pm

jaz u braziliji pričakujem zmago schumacherja in osmo mesto alonsa. :roll:

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne okt 15, 2006 9:54 pm

js pa da bojo marsovci pristal danes ponoč..verjetnost je priblizno ista :D
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Ne okt 15, 2006 10:18 pm

seicento je napisal/-a:
sandek je napisal/-a:

x2

x3

X4

pa še alonsotu dam ponudbo za igranje v španski limonadi da ne bo človek brez keša :twisted:
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Ne okt 15, 2006 10:59 pm

Zame je od prve take poteze naprej najbolj umazan dirkač kar jih je bilo. če nisi sposoben drugače zmagovat nisi pravi dirkač ampak drekač. Do takrat sem bil njegov zvest navijač od takrat naprej pa sem srečen da zmaga kdorkoli drug samo on ne. In prepričan sem da bo prišlo do kake pizdarije. Itak se šlepa že celo sezono, ker zgleda kot da mu na pladnju vse prinesejo.
Če se zgodi incident pa da sem šef renaulčtove ekipe naročim drugemu vozniku da ga za vsako ceno ven spravi barabo pokvarjeno. Tak voznik si ne zasluži biti prvak.
Sej ga cenim zaradi njegovih sposobnosti vožnje sam kaj ko vse pokvari z svojimi svinjskimi forami pa priliznjenim nasmehom povsod. Itak mu pa FIA zveza povsod gleda skoz prste ker je pač Šumi. So fukin what. Ni ga pa trenutno v formuli voznika k bi zanj reku da je res car tko kot lahk v Rallyu rečem za Loeba. ker dejansko pač je car.

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Ne okt 15, 2006 11:07 pm

Jenson Button je car v fertik. :D Poglejte si kakšen intervju z njim, npr. tistega pri Top Gearu. Tip je legenda. :D 8)

On-topic: Šumi mi ni simpatičen, Alonso pa mogoče še manj ... tko da mi je dost vseeno, kako se vse skupaj razplete. Mogoče bi za odtenek raje videl, da bi bil Šumi prvak, ker se ravno poslavlja ...

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ To okt 17, 2006 9:43 am

Naslednje leto bo mela ekipa spyker ferrarijeve motorje... torej.... enga lahko žrtvujemo :P :lol: joke
Slika

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR To okt 17, 2006 11:27 am

AIRbrush je napisal/-a:Zame je od prve take poteze naprej najbolj umazan dirkač kar jih je bilo. če nisi sposoben drugače zmagovat nisi pravi dirkač ampak drekač. Do takrat sem bil njegov zvest navijač od takrat naprej pa sem srečen da zmaga kdorkoli drug samo on ne. In prepričan sem da bo prišlo do kake pizdarije. Itak se šlepa že celo sezono, ker zgleda kot da mu na pladnju vse prinesejo.
Če se zgodi incident pa da sem šef renaulčtove ekipe naročim drugemu vozniku da ga za vsako ceno ven spravi barabo pokvarjeno. Tak voznik si ne zasluži biti prvak.
Sej ga cenim zaradi njegovih sposobnosti vožnje sam kaj ko vse pokvari z svojimi svinjskimi forami pa priliznjenim nasmehom povsod. Itak mu pa FIA zveza povsod gleda skoz prste ker je pač Šumi. So fukin what. Ni ga pa trenutno v formuli voznika k bi zanj reku da je res car tko kot lahk v Rallyu rečem za Loeba. ker dejansko pač je car.

Še kako se strinjam, čeprav v wrcju navijam za Gronholma. :P

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty To okt 17, 2006 12:16 pm

AIRbrush,...; tudi Senna se je zaletaval,..., pa je za večino "bog". Tako, da mislim, da govoričiš traparije. Marsikdo pravi, da je Michael car.Boš pač moral malo več gledati TV in brati (tuje) revije, da boš videl, kakšne traparije pišeš. Imaš pa vsekakor pravico do svojega mnenja.

Ne pozabi: Michael mora zmagati, če želi biti prvak. Tako, da se ne bo vpletal v nobene igrice.Mogoče v tiste v tvoji glavi.

PS
Ne pozabi, da je Michael že 7 (sedem) kratni prvak F1. Po tvoji besedah - s FIA ali brez.

Uporabniški avatar
kalbo
Novinec

Napisal/-a kalbo To okt 17, 2006 1:25 pm

wiliamskis je napisal/-a:Senator, tebi ni za zamerit, ker imaš že nick tak, kot imamo pri nas doma Sipovo 22kubično nakladalko :lol: - nakladaš seno pa ni nikol dost polno :lol: ! Dej mi povej zakaj je Alonso napihnjena žaba- ker to bi bil le v primeru, če ne bi bil nikol prvak, pa se mu letos nasmiha že 2 :!: In ja, nevaren tekmec bo Schumi, predvsem izhajam iz dejstva, da se edino Ferrari s Schumijem upa dirkat umazano in z goljufijo- kar mu je tudi omogočeno s strani FIE (Adelaide94), 97 pa niso mogli skrit, ker je bilo 100% jasno! Pa tudi tukaj vidim, da je večina rdečih navijačev takih, ki vozijo nemške vagone, v javnosti so pa za njih Fiatovi izdelki totalni gnoj :evil: ne razumem :?: Go Renault Go :twisted:

Prvič Vozim Fiata in bom vozil Fiata

Drugič: če ti spomin ni še čisto upešal, se spomni slavne dirke v dežju, ko je Šumi prehiteval Kultarda že za nevemkeri krog in je Kultard "slučajno" stopil z gasa...tisto je Šumaherja stalo naslova in skoraj glave....Toliko o umazaniji le rdečih.

Tretjič: briatore je namazan z vsemi žavbami, tko da Reno ni glih vzor pravičnosti in Fair Playa in tole, kar zdajle trobezlja Alonso v javnosti je predpriprava, da če zajebejo bodo lahko zvalil krivdo na golobe, ki jih je plačal ferari.

Četrtič: Upam na fer dirko in seveda kot navijač Šumaherja, da Alonso ostane brez pik...logično.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To okt 17, 2006 1:51 pm

Jaz pa upam, da se bo tema prej ali slej zaklenila ker je le še vprašanje časa kdaj boste začeli z niskimi žaljivkami. :lol:
Sori samo res tele teme o F1 so zadnje čase drezanje v osje gnezdo...
POČAKAJMO PA BOMO VIDELI!! :roll:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To okt 17, 2006 2:13 pm

Toliko nakladate o tem, kako bo morda MS prvak z umazano igro, niti pomislite pa ne na obratno možnost, ki je po moje celo veliko verjetnejša. Alonsa bi morali povsem onemogočit, da ne osvoji niti ene točke - kar je na čist način in torej brez posledic (in reakcij nekaterih voznikov?) težko izvest in tudi zato malo verjetno, medtem ko je za onemogočanje MS-jeve zmage dovolj že rahel dotik (npr. spojlerja, ki mu malenkost pokvari aerodinamiko) ali da se ga prisili na krajši izlet v pesek ali blokiranje zavor (lažja poškodba gum).

Hkrati bi to izravnalo stare račune in nekako opralo MS-jeve grehe. Po zadnji dirki ne bi bil več usmiljenja vreden (pa tako malo mu je manjkalo), pač pa tragični junak (če ga ne bi tapata zajebal, bi zmagal vse), kar je gotovo primernejše slovo kot ena čisto običajna dirka z neustreznimi (za MS) rezultati. Ustreznejša tema bi bila - kako dostojno in v velikem slogu (pač glede na za MS-jevo zmago in FA-jevo 9- mesto nerealne okoliščine) končati kariero - na kratko - kako "ne preveč grdo" vnaprej onemogočiti MS-jeve možnosti. To bi ustrezalo tudi medijem, predvsem pa FIA-i, ki bi se tudi oprala (milo za žajfo) za nekatera preočitna favoriziranja Ferrarija. .

Ena idealna politična rešitev torej! Še 1x - na koncu se vse izravna.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush To okt 17, 2006 3:46 pm

Nasty je napisal/-a:AIRbrush,...; tudi Senna se je zaletaval,..., pa je za večino "bog". Tako, da mislim, da govoričiš traparije. Marsikdo pravi, da je Michael car.Boš pač moral malo več gledati TV in brati (tuje) revije, da boš videl, kakšne traparije pišeš. Imaš pa vsekakor pravico do svojega mnenja.

Ne pozabi: Michael mora zmagati, če želi biti prvak. Tako, da se ne bo vpletal v nobene igrice.Mogoče v tiste v tvoji glavi.

PS
Ne pozabi, da je Michael že 7 (sedem) kratni prvak F1. Po tvoji besedah - s FIA ali brez.

Verjem da kr se avto športa tiče sem zlo na tekočem z branjem in gledanjem televizije, zato me ne met za bebca. Sicer pa njegova zgodovina umazanih potez govori o vsem, tko da ti ni treba razlagat in ga opravičevat.
Pa nisem rekel da je slab voznik. pač ga take svinjarije meni osebno naredijo nešportnega tipa na fertik.

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To okt 17, 2006 4:13 pm

Pomirte se, zdej smo vstopili v galaktično sevanje!!!

V torek, 17. oktobra 2006, se bo zgodil pomemben kozmični dogodek, sprožilec novih vibracij, ki od tega dne dalje napoveduje prihod vse več takih dogodkov do leta 2013. Na ta dan se bo pot Zemlje srečala s potjo ultravijoličnega pulzirajočega žarka iz višjih dimenzij.

Čas prehoda žarka čez Zemljo bo trajal približno 17 ur našega časa. Ta žarek je usklajen z resonanco naše srčne čakre in je modre oz. magenta barve. V času, ko bo žarek prešel Zemljo, se bo vsaka naša namera, misel, želja manifestirala milijonkrat hitreje kot sicer. Zato je izrednega pomena, da v času prehoda žarka čez Zemljo pazimo na svoje misli in mislimo pozitivno, mislimo ljubezen, mir, zdravje in obilje – zase in za ves svet.

Če bomo tako izbrali, bo ta žarek naše veliko darilo. Naše misli se bodo manifestirale tako hitro, da se bo govorilo tudi o čudežih. Čas prehoda žarka čez zemeljsko območje se bo začel 17. okotbra približno ob 10. uri in 17 minut in bo trajal do 18. oktobra do 1.ure in 17 minut zjutraj.

Največjo moč pa bo dosegel 17. oktobra okoli 17. ure in 10 minut. Ni pomembno, v katerem časovnem pasu se nahajate - ob tej uri bo njegova moč največja, zato mislite lepe misli za najvišje dobro sebe in celotnega sveta. Če boste v tem času v naravi, bo to samo pripomoglo; prav tako je priporočljivo izvesti v tem času meditacijo

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To okt 17, 2006 5:06 pm

:lol: :lol:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty To okt 17, 2006 5:53 pm

AIRbrush;
če se iz mojega komentarja lahko razbere, da te imam za bebca, vsaka ti čast.

Ga ne opravičujem.

Nikjer nisem rekel, da si ti rekel, da je slab voznik.

Potem je po tvoji besedah tudi Senna nešporten tip. Tudi on se je zaletaval.
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov