FRANCIVW je napisal/-a:Jaz pa samo upam da bo McLAREN naslednje leto dosti več pokazal kot letos
gagi´d hype je napisal/-a:Js tud upam da se bo mclarn pobral pa da bomo gledal mal bol izenačeno sezono med ferrarijem renaultom mclarnom hondo ter se ostalimi dobrimi moštvi...
Tak bo velik bol zanimiv kot do zdaj k so vsi sam za trega schumija navijal...
Kar se pa tiče tistga s hyundaiem.... no coment... bog zna kak bo to zledal...
leoCar je napisal/-a:Po moje bo Kimi prvak, Alonso v meclarnu nebo pokazal nič, ker če letos in lani nebi imel tako dobrega paketa bi ga gledali bol zadaj.
WILLIAMSCAR je napisal/-a:leoCar je napisal/-a:Po moje bo Kimi prvak, Alonso v meclarnu nebo pokazal nič, ker če letos in lani nebi imel tako dobrega paketa bi ga gledali bol zadaj.
ti si pa res brihtna glavcaalonso je trenutno št.ena v f1.
sej je fisiko imel isti paket pa poglej kje je!
jaz upam da se bo bo renault v sezoni 2007 potegoval za naslov.
lp
Black Jack je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:leoCar je napisal/-a:Po moje bo Kimi prvak, Alonso v meclarnu nebo pokazal nič, ker če letos in lani nebi imel tako dobrega paketa bi ga gledali bol zadaj.
ti si pa res brihtna glavcaalonso je trenutno št.ena v f1.
sej je fisiko imel isti paket pa poglej kje je!
jaz upam da se bo bo renault v sezoni 2007 potegoval za naslov.
lp
Alonso je trenutno številka ena...ampak te bi se zdej mogl jebat zanj...sej ne bo več pr renaultu....ti boš mogu zdej fisiko pa onga kov.....ka vem ka je to za en..kovat v zvezde.......v glavnem ti bi zdej mogu bit proti alonsu...ane?
Drugo leto pa če mclaren ne bo vzdržljiv lahko alonso pozabi tretji naslov...
Renault kot dirkalnik se je zmožen potegovati za naslov....samo dirkača bota morala nekej na tem narest...kar pa teško rečem..glede na to kak dirkač je fisico pa ta tanovi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov