Verjetno bo Kimi zmagal dirko. No v ospredju bi predvsem želel videti Rosberga, Kubico in še koga, še posebej bi bilo lepo videti zanimivo dirko polno prehitevanj itd

Roks85 je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:_BiStRi_ je napisal/-a:Sem vedno navijal za Ferrari kot ekipo in bom še naprej. Med vozniki nimam nekega favorita odkar ni Schumija.
Podpis
Mislim da nas je kr dosti takih....
Turbobitch je napisal/-a:Če vas ne zanima F1 brez Schumija pol nehte gledat f1 al pa nehite omenjat, smo ga že dost pregledal, zdej ga ni sprijaznte se.
Roks85 je napisal/-a:Turbobitch je napisal/-a:Če vas ne zanima F1 brez Schumija pol nehte gledat f1 al pa nehite omenjat, smo ga že dost pregledal, zdej ga ni sprijaznte se.
Ne raje v tej smeri ker se bomo skregaliNoben ni reko da nas F1 ne zanima brez Šumija, pač nimamo nekega določenega favorita. Mi smo se že sprijaznili da ga več ni, določeni pa se nikol ne bojo da je bil najbolši dirkač
Turbobitch je napisal/-a:Roks85 je napisal/-a:Turbobitch je napisal/-a:Če vas ne zanima F1 brez Schumija pol nehte gledat f1 al pa nehite omenjat, smo ga že dost pregledal, zdej ga ni sprijaznte se.
Ne raje v tej smeri ker se bomo skregaliNoben ni reko da nas F1 ne zanima brez Šumija, pač nimamo nekega določenega favorita. Mi smo se že sprijaznili da ga več ni, določeni pa se nikol ne bojo da je bil najbolši dirkač
Nočm se kregat sam povedu sem da pretiravate.
yugo_tuning je napisal/-a:bmw tud ni slab......![]()
![]()
Kubica!!!
RED_line je napisal/-a:ruco555 je napisal/-a:še 2 dni...
pijača že kupljena...
televizja priklopljena...
zastave obešene po sobi...
smo prpravljeni...hehehe...
od kdaj ti gledaš formulo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov