OLI je napisal/-a:Če KIMI letos ne bo prvak, ne bo nikoli!
Njegov čas bo potekel, je že delal na tem pa je zapravil vse........................
pomoje bo imel večje možnosti drugo leto

OLI je napisal/-a:Če KIMI letos ne bo prvak, ne bo nikoli!
Njegov čas bo potekel, je že delal na tem pa je zapravil vse........................
porihtano je napisal/-a:ferari mi ni vsec niti najmajn! hamilton bo prvak...nevem ste ljubosumni k ma mclarn prvega nigrja u f1 in bo prvak,u prvi sezoni in bo vsem pokazal da ni zastojn kjer je
naj nekdo pove kje je lestvica,da mal vidim no
adis je napisal/-a:no če si že objavil temo o gp f1 brazilije bi lahko dal vsaj malo statistike pa kako sliko ali dve o sami stezi....
to tebi prepuščam
lp
aja, svetovni prvak bo alonso - simpl
benf1 je napisal/-a:Upam da bo prvak Alonso!Samo da ne bo hamilton, ker mi gre na živce ko se dela najbolj nedolžnega, povzroča nesreče, komisarji ga po tekočem traku oproščajo, ker je pač anglež
![]()
![]()
LUCKY LUKE je napisal/-a:benf1 je napisal/-a:Upam da bo prvak Alonso!Samo da ne bo hamilton, ker mi gre na živce ko se dela najbolj nedolžnega, povzroča nesreče, komisarji ga po tekočem traku oproščajo, ker je pač anglež
![]()
![]()
kaj pa alonso???, ki joka kot otrok ko mu vzameš igračo, če bi mel kej med nogami ne bi odcmeral k renoju ampak bi hamletu pokazal kdo je šef, če ne letos pa naslednjč![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov