Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

MS ima 91 zmag. Koliko dirk bo moral odpeljati, da pride do 100. zmage?

9
6
7%
10 - 12
6
7%
13 - 16
17
18%
17 - 20
20
22%
20 - 24
12
13%
25 - 30
10
11%
30 - 40
4
4%
več kot 40
2
2%
tega filma pak ne bo videl
15
16%

Skupaj glasov : 92

Uporabniški avatar
DeNalDo
Novinec

Napisal/-a DeNalDo Sr dec 23, 2009 5:40 pm

Yoni je napisal/-a:Kje ste zdaj patetični ferrarijevci, ki ste še mesec dni nazaj goreče zatrjevali da miha nikoli ne bo zapustil ferrarija? :rofl

Če bi mu pri Ferrariju ponudl sedež verjam da ga nebi ;)
Ferrari is scaled down version of God

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 Sr dec 23, 2009 7:10 pm

Šumija je veselje gledati, ker je profesionalec s slabimi trenutki. Drugi so žigoloji s slabimi trenutki proti njemu. Formulo sem gledal, dokler je dirkal. Ko je prenehal, je ostala šmrkarija z nekaj izjemami, kar se starih borcev tiče.
Še dobro pomnim sezono, ko ferrari ni zdržal dirke, ne da bi razpadel in veselje je bilo gledati, kako se bori kljub temu, da ni imel naboljšega vozila. Sploj v Kanadi, ko mu je odpadla polosovina...

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Sr dec 23, 2009 8:39 pm

Končno... the king is back :)

malo mi je žal, ker nebo dirkav v rdečem... ma važmo da je prišal nazaj... ga
spremljam odkar je prišev v F1 :!:

PS: ja zdej bo pa treba večjo TV kupit :lol: :-P
Slika

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Sr dec 23, 2009 9:48 pm

Yoni je napisal/-a:Dej ne s*** s takimi bednimi no... :lol:

Slika
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Sr dec 23, 2009 10:29 pm

jz mislim da boljšega paketa kokr sta šumi in ross brawn NI!
že ko sta pri ferrariju sodelovala je bil ferrari takrat nepremagljiv...mislim da bo tudi tokrat enako...samo da ne z ferrarijem :D

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Napisal/-a Zmaj78 Če dec 24, 2009 9:19 am

Kumi čakam, da vidmo kdo je bolši; Hemi, Fernando al Šumel (ne maram slednjega - itaaak)! :lol:

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Če dec 24, 2009 6:52 pm

Doc_ je napisal/-a:Končno... the king is back :)

malo mi je žal, ker nebo dirkav v rdečem... ma važmo da je prišal nazaj... ga
spremljam odkar je prišev v F1 :!:

PS: ja zdej bo pa treba večjo TV kupit :lol: :-P

Se strinjam z vsem napisanim !

Vesel ker se je vrnil, sigurno dobro za F1, treba bo le kupit ne večjo tv ampak črnobelo tv :lol: :D

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če dec 24, 2009 6:56 pm

bogi ferrahrii fani :lol:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Če dec 24, 2009 7:22 pm

jay je napisal/-a:bogi ferrahrii fani :lol:

Hja, treba je priznat, ni nam lahko :D

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če dec 24, 2009 7:33 pm

Jaz sem dolgoleten Ferrarijev navijač, pa je najlepši dan izmed navijaških dni bil prestop Kimija v Ferrari in osvojitev naslova 2007. Nevem zakaj bi navijači Ferrarija mogli biti tudi navijači nefer antipatika kot je to Schumacher. No zdaj so itak Alonsa menjali s Kimijem, tako, da letos bo pri meni navijaška pavza :). Kako bo pa naprej pa bomo videli.

Uporabniški avatar
carloabarth
Uporabnik

Napisal/-a carloabarth Če dec 24, 2009 7:39 pm

Sem navijač Ferrarija, ampak dejstvo je, da je Alonso dvakrat opral šumejkerja. 8)
Fiat klub Slovenija

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik Če dec 24, 2009 7:55 pm

naslednja 3 leta bo pa obratno.

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Če dec 24, 2009 7:55 pm

sem tudi vesel ker se vraca,bo zanimivo gledat naslednjo sezono.
ampak mislim tudi da je naredil napako,ker umaknil se je z scene kot
junak,sedaj pa ko konca karijero lahko vse zamoci,ali pa postane se vecja legenda F1.
bomo videli!

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Če dec 24, 2009 10:28 pm

On je legenda, njemu se ni več potrebno dokazovati. Je še vedno aktiven v moto športih in to največ šteje, da ni pospravil volana v kot.
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Pe dec 25, 2009 11:37 am

Mogoče je pa prav, da se vrne, namreč ljudje se sprašujejo, kaj bo pa naredil pri 41-ih, pozabljajo pa, da so ''neznana imana'' kot so Prost, Mansel,... osvajali svetovna prvenstva pri zgodnjih štiridesetih še nedolgo tega.

Osebno se mi malo gabi gledat te nadute smrkavce brez prave karizme, kako se grejo neke svetovne prvake, s svojo osebnostjo pa sploh ne stojijo za tem.
Današnja F1 meni deluje tako, da si lahko danes vsak id*ot, ki ima dovolj denarja, kupi sedež v vodilnem moštvu in postane svetovni prvak.

Današnja F1 je postala balet, kjer zmaga prava taktika in izbira gum, ne pa j***a na stezi, če si nekdo pa drzne ovirati oz nasloviti drugega voznika na stezi s ''Krščenim Matičkom''
z ''mednarodno-raspoznavnimi gestami'', dobi pa takoj črno zastavo. Ni to To.

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Pe dec 25, 2009 8:49 pm

Thor je napisal/-a:Mogoče je pa prav, da se vrne, namreč ljudje se sprašujejo, kaj bo pa naredil pri 41-ih, pozabljajo pa, da so ''neznana imana'' kot so Prost, Mansel,... osvajali svetovna prvenstva pri zgodnjih štiridesetih še nedolgo tega.

Osebno se mi malo gabi gledat te nadute smrkavce brez prave karizme, kako se grejo neke svetovne prvake, s svojo osebnostjo pa sploh ne stojijo za tem.
Današnja F1 meni deluje tako, da si lahko danes vsak id*ot, ki ima dovolj denarja, kupi sedež v vodilnem moštvu in postane svetovni prvak.

Današnja F1 je postala balet, kjer zmaga prava taktika in izbira gum, ne pa j***a na stezi, če si nekdo pa drzne ovirati oz nasloviti drugega voznika na stezi s ''Krščenim Matičkom''

Hahaha... kakšne izjave...

Kot 1. F1 10,20, 30 let nazaj ni današnja F1, ker vsak voznik danes je res talent, kar ne morem trditi za ta leta nazaj.

Karizmo, šmrkavci, se gredo neke svetovne prvake... lepo prosim ne poveličuj MS-ja in s tem dajati v nič ostale... ravno tako so prvaki, ravno tako imajo svojo osebnost... ali bi morali biti zdaj vsi MS?!?? Da pa o MS-jevi osebnosti sploh ne bi razpredal... tazga goljufa ni bilo v F1 ena od njegovega odhoda in do prihoda spet... tako da...

In v F1 že dolgo dolgo pred Schumacherjem ni bilo več da imaš j***a... to je šlo že lep čas nazaj... in MS ni imel nobenih teh "dodatnih" j**c...

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Pe dec 25, 2009 11:36 pm

Prokarjon je napisal/-a:
Thor je napisal/-a:Mogoče je pa prav, da se vrne, namreč ljudje se sprašujejo, kaj bo pa naredil pri 41-ih, pozabljajo pa, da so ''neznana imana'' kot so Prost, Mansel,... osvajali svetovna prvenstva pri zgodnjih štiridesetih še nedolgo tega.

Hahaha... kakšne izjave...

Kot 1. F1 10,20, 30 let nazaj ni današnja F1, ker vsak voznik danes je res talent, kar ne morem trditi za ta leta nazaj.

Karizmo, šmrkavci, se gredo neke svetovne prvake... lepo prosim ne poveličuj MS-ja in s tem dajati v nič ostale... ravno tako so prvaki, ravno tako imajo svojo osebnost... ali bi morali biti zdaj vsi MS?!?? Da pa o MS-jevi osebnosti sploh ne bi razpredal... tazga goljufa ni bilo v F1 ena od njegovega odhoda in do prihoda spet... tako da...

In v F1 že dolgo dolgo pred Schumacherjem ni bilo več da imaš j***a... to je šlo že lep čas nazaj... in MS ni imel nobenih teh "dodatnih" j**c...

Narobe si me razumel...ali pa sem se jaz slabo izrazil.
Ne poveličujem MS-a(nisem njegov fan), ampak to kar predstavlja, se pravi pristop do tega športa(v dobrem in slabem), ki se je po mojem mnenju (Ali lahko imam svoje mnenje?) v zadnjem obdobju izgubil. Kdor je gledal F1 pred desetimi ali dvajsetimi leti (jaz sem jo, ti ne vem) ve o čem govorim, oziroma opazi razliko med tem kar je F1 bila in tem kar je danes.
To sem želel pojasnit, glede ostalega pa ostajam pri svojem prvotnem mnenju.

Lp

P.S. Moje vprašanje je bilo retorično.
P.S.2 Ko začneš pisat ''Kot 1.'', ponavadi sledi še en Kot 2., itd...

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind So dec 26, 2009 12:04 am

karkoli, gledanost bo spet poskočila !
Bernie bo srečen - kadar je pa on srečen pa poskrbi da so tudi vsi ostali srečni :D

Jaz upam da bodo zanimive dirke.. sicer ostaja Moto GP v ospredju pri meni, ker mi je zadnje čase bolj zanimiv kot F1.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS So dec 26, 2009 12:10 am

B|ind je napisal/-a:Jaz upam da bodo zanimive dirke.. sicer ostaja Moto GP v ospredju pri meni, ker mi je zadnje čase bolj zanimiv kot F1.

x2 :tomidelej:

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So dec 26, 2009 7:24 am

peroRS je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:Jaz upam da bodo zanimive dirke.. sicer ostaja Moto GP v ospredju pri meni, ker mi je zadnje čase bolj zanimiv kot F1.

x2 :tomidelej:

x3 :lol: :lol:

lp
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost