Yoni je napisal/-a:Kje ste zdaj patetični ferrarijevci, ki ste še mesec dni nazaj goreče zatrjevali da miha nikoli ne bo zapustil ferrarija?
Če bi mu pri Ferrariju ponudl sedež verjam da ga nebi

Doc_ je napisal/-a:Končno... the king is back
malo mi je žal, ker nebo dirkav v rdečem... ma važmo da je prišal nazaj... ga
spremljam odkar je prišev v F1![]()
PS: ja zdej bo pa treba večjo TV kupit![]()
Thor je napisal/-a:Mogoče je pa prav, da se vrne, namreč ljudje se sprašujejo, kaj bo pa naredil pri 41-ih, pozabljajo pa, da so ''neznana imana'' kot so Prost, Mansel,... osvajali svetovna prvenstva pri zgodnjih štiridesetih še nedolgo tega.
Osebno se mi malo gabi gledat te nadute smrkavce brez prave karizme, kako se grejo neke svetovne prvake, s svojo osebnostjo pa sploh ne stojijo za tem.
Današnja F1 meni deluje tako, da si lahko danes vsak id*ot, ki ima dovolj denarja, kupi sedež v vodilnem moštvu in postane svetovni prvak.
Današnja F1 je postala balet, kjer zmaga prava taktika in izbira gum, ne pa j***a na stezi, če si nekdo pa drzne ovirati oz nasloviti drugega voznika na stezi s ''Krščenim Matičkom''
z ''mednarodno-raspoznavnimi gestami'', dobi pa takoj črno zastavo. Ni to To.
Prokarjon je napisal/-a:Thor je napisal/-a:Mogoče je pa prav, da se vrne, namreč ljudje se sprašujejo, kaj bo pa naredil pri 41-ih, pozabljajo pa, da so ''neznana imana'' kot so Prost, Mansel,... osvajali svetovna prvenstva pri zgodnjih štiridesetih še nedolgo tega.
Osebno se mi malo gabi gledat te nadute smrkavce brez prave karizme, kako se grejo neke svetovne prvake, s svojo osebnostjo pa sploh ne stojijo za tem.
Današnja F1 meni deluje tako, da si lahko danes vsak id*ot, ki ima dovolj denarja, kupi sedež v vodilnem moštvu in postane svetovni prvak.
Današnja F1 je postala balet, kjer zmaga prava taktika in izbira gum, ne pa j***a na stezi, če si nekdo pa drzne ovirati oz nasloviti drugega voznika na stezi s ''Krščenim Matičkom''
z ''mednarodno-raspoznavnimi gestami'', dobi pa takoj črno zastavo. Ni to To.
Hahaha... kakšne izjave...
Kot 1. F1 10,20, 30 let nazaj ni današnja F1, ker vsak voznik danes je res talent, kar ne morem trditi za ta leta nazaj.
Karizmo, šmrkavci, se gredo neke svetovne prvake... lepo prosim ne poveličuj MS-ja in s tem dajati v nič ostale... ravno tako so prvaki, ravno tako imajo svojo osebnost... ali bi morali biti zdaj vsi MS?!?? Da pa o MS-jevi osebnosti sploh ne bi razpredal... tazga goljufa ni bilo v F1 ena od njegovega odhoda in do prihoda spet... tako da...
In v F1 že dolgo dolgo pred Schumacherjem ni bilo več da imaš j***a... to je šlo že lep čas nazaj... in MS ni imel nobenih teh "dodatnih" j**c...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost