AIRbrush je napisal/-a:Še ena informacija:
Govori se da je ena od Deklevčevih Alf že prodana. Kupil naj bi jo pa menda nekdo ki je že pred leti vozil Seicento pokal. Kraševec al neki tazga.
NeRo je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Še ena informacija:
Govori se da je ena od Deklevčevih Alf že prodana. Kupil naj bi jo pa menda nekdo ki je že pred leti vozil Seicento pokal. Kraševec al neki tazga.
Dej probaj preveriti to imformacijo. Me blazno zanima. Letošnjo sezono sva s Kraševcem skupaj vozila pokal in me zanima če bo takoj presedu v Alfo.
AIRbrush je napisal/-a:NeRo je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Še ena informacija:
Dej probaj preveriti to imformacijo. Me blazno zanima. Letošnjo sezono sva s Kraševcem skupaj vozila pokal in me zanima če bo takoj presedu v Alfo.
To novico mi je včeraj posredoval Franci Jeras in mislim, da kar drži, ker se tega on ne zmišljuje kr tko. Menda pa so še Alfe naprodaj.
NeRo je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Andrej Skrbinšek je prodal svojega Peugeota 306 z katerim je v letošnjem letu osvojil prvo mesto v gorsko hitrostnih preizkušnjah. Novi srečni lastnik je g. Lah, ki se je v letošnji sezoni boril z Hondo Integro.
Škoda...
Kombinacija dober avto-slab voznik.
jaka-z je napisal/-a:alexpag je napisal/-a:Kak bo naslednje leto z jugo pokalom, zaj ko merijo izpušne pline,... A bo keri to sploh naredu?
To tud mene zanima kako bo s tem pri dirkalnih avtomobilih, neki bojo mogl narest v tej smeri!
alexpag je napisal/-a:Kak bo naslednje leto z jugo pokalom, zaj ko merijo izpušne pline,... A bo keri to sploh naredu?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost