Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po nov 17, 2003 3:24 pm

emm errr....za Nm ne vem, vem pa, da stane ta zabava okoli 37.000 eurov....

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Po nov 17, 2003 5:47 pm

AIRbrush je napisal/-a:Še ena informacija:

Govori se da je ena od Deklevčevih Alf že prodana. Kupil naj bi jo pa menda nekdo ki je že pred leti vozil Seicento pokal. Kraševec al neki tazga.

:D Dej probaj preveriti to imformacijo. Me blazno zanima. Letošnjo sezono sva s Kraševcem skupaj vozila pokal in me zanima če bo takoj presedu v Alfo.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush To nov 18, 2003 8:40 am

NeRo je napisal/-a:

Govori se da je ena od Deklevčevih Alf že prodana. Kupil naj bi jo pa menda nekdo ki je že pred leti vozil Seicento pokal. Kraševec al neki tazga.

:D Dej probaj preveriti to imformacijo. Me blazno zanima. Letošnjo sezono sva s Kraševcem skupaj vozila pokal in me zanima če bo takoj presedu v Alfo.

To novico mi je včeraj posredoval Franci Jeras in mislim, da kar drži, ker se tega on ne zmišljuje kr tko. Menda pa so še Alfe naprodaj.

Uporabniški avatar
Racingboy
Nov uporabnik

Kraj: Unec

Napisal/-a Racingboy Če nov 20, 2003 8:58 am

McLaren je napisal/-a:emm errr....za Nm ne vem, vem pa, da stane ta zabava okoli 37.000 eurov....

Krat 2 :cry:

Uporabniški avatar
Racingboy
Nov uporabnik

Napisal/-a Racingboy Če nov 20, 2003 9:01 am

AIRbrush je napisal/-a:
NeRo je napisal/-a:

To novico mi je včeraj posredoval Franci Jeras in mislim, da kar drži, ker se tega on ne zmišljuje kr tko. Menda pa so še Alfe naprodaj.

Alfe sta do sedaj kupila Draganovič in Marinšek, so pa še naprodaj :D

NeRo ne boj se, Kraševec ostaja v Seicento pokalu :D

Kr_eden
Novinec

Kraj: kras

Napisal/-a Kr_eden Če nov 20, 2003 5:33 pm

AIRbrush je napisal/-a:Hudo dobra zadeva mora bit. Sploh zaradi navora. Mal se bo moral verjetno privadit iz bencinarja na dizla. Zanimivo res kolk se razvija dirkanje z dizli! The best!

Jst sm tako stvar vidu na saturnusu in ven iz ovink res dobro potegne - kr na enkrat ga ni več tm...

lp,

kr eden

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Če nov 20, 2003 6:29 pm

Kr_eden je napisal/-a:Jst sm tako stvar vidu na saturnusu in ven iz ovink res dobro potegne - kr na enkrat ga ni več tm...

lp,

kr eden

Ma ja iz tistih na saturnusu je šel sam dim, še napovedovalec jih je poimenival "traktorji".

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z So nov 22, 2003 6:41 pm

NeRo je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:Andrej Skrbinšek je prodal svojega Peugeota 306 z katerim je v letošnjem letu osvojil prvo mesto v gorsko hitrostnih preizkušnjah. Novi srečni lastnik je g. Lah, ki se je v letošnji sezoni boril z Hondo Integro.

Škoda...
Kombinacija dober avto-slab voznik.

Se bojim da maš prav, Lah res ni pokazal kaj dosti z integro, me prav zanima kam se bo uvrščal naslednjo sezono s tako dobro pripravljenim avtom. Recimo na sorici je bil v prvi vožnji počasnejši od Kraševca v seicentu, žalost!

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo So nov 22, 2003 9:18 pm

jaka-z ... mogoče bo pa Gorkič kupu Alfo :rofl
A se ni hvalu? :)

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Ne nov 23, 2003 10:46 am

:) se mi zdi da je res taprav za eno hudo alfo

Uporabniški avatar
Racingboy
Nov uporabnik

Napisal/-a Racingboy Po nov 24, 2003 7:31 am

NeRo je napisal/-a:jaka-z ... mogoče bo pa Gorkič kupu Alfo :rofl
A se ni hvalu? :)

Dej bodte malo bolj resni :D :D :D

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Po nov 24, 2003 11:28 am

Sej smo :) Fant je pač v Seicento pokalu vsakič izžrebal slab avto in zato ni mogel pokazati kaj v resnici zna. Zato je kmalu obupal... :D

Aja...še ta podatek. V tej sezoni je samo en avto v Seicento pokalu zmagal 2x.

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Sportivo To dec 09, 2003 6:52 am

Kak bo naslednje leto z jugo pokalom, zaj ko merijo izpušne pline,... A bo keri to sploh naredu?

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Sportivo Po dec 15, 2003 7:43 pm

Slika
Evo Jereb bo kmalu dobil svojo imprezo, zgledala bo nekako tako, za rally jo bo pripravil prodrive."S Prodriveom pričenjamo dolgoročno poslovno sodelovanje. Torej vse ne bo osredotočeno zgolj na samo dirkanje, ampak precej širše. To pa sem si vedno želel. Za njih bomo tako predstavnik in promotor na področju vzhodne Evrope, skrbeli bomo za razvoj, testiranja, komercialne zadeve, vzpostavljali bomo stike s potencialnimi kupci, ipd. Vsekakor se nam obeta zelo zanimivo sodelovanje," je bodoče sodelovanje s Prodriveom ocenil Andrej Jereb. Ibica pa je odšla na slovaško.

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Sportivo Po dec 15, 2003 7:47 pm

Slika
Pa še slikca ibize pred odhodom :cry: :cry: men je ta avto bil ful dober, pa tut dost uspehov ma za sabo.

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z To dec 16, 2003 1:47 pm

alexpag je napisal/-a:Kak bo naslednje leto z jugo pokalom, zaj ko merijo izpušne pline,... A bo keri to sploh naredu?

To tud mene zanima kako bo s tem pri dirkalnih avtomobilih, neki bojo mogl narest v tej smeri!

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo To dec 16, 2003 1:54 pm

Ne sam jugiči. Tudi ostali. Pomoje bo vsak šel na tehnični pregled mojstru, ki ga dobro pozna :)

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Sportivo To dec 16, 2003 6:48 pm

Alex Humar je uspešno prestal operacijo kolena, ki si ga je poškodoval pri igranju nogometa.

rallyst
Nov uporabnik

Napisal/-a rallyst Po dec 22, 2003 10:43 am

jaka-z je napisal/-a:
alexpag je napisal/-a:Kak bo naslednje leto z jugo pokalom, zaj ko merijo izpušne pline,... A bo keri to sploh naredu?

To tud mene zanima kako bo s tem pri dirkalnih avtomobilih, neki bojo mogl narest v tej smeri!

Vsak yugo za dirke ima pod 3%. dovoljeno je 3,5% pod 3 pa zato ker bi v nasprotne primeru motor zaribal. Moj ima 2,8% kar je več kot dovolj.

lp

grehc
Novinec

Kraj: Lublana

Napisal/-a grehc To dec 23, 2003 11:43 am

Yugoti bodo vsi naredili, ker nimajo katalizatorja. Za te avtomobile je meja postavljena zelo visoko. Največje probleme bodo imeli TDI-ji ti so najbolj občutljivi na to, sploh čiptunani.
Tudi bencinarji z katalizatorjem bodo imeli večje probleme kot Yugo-ti.

LP
Grehc
Zmaga tisti, ki z najpočasnejšim časom vožnje pride prvi skozi cilj.
Slika
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost