Jah kaj češ tifosijev itak neboš prepričal da je njihov voznik kaj kriv.BraaZ je napisal/-a:Že našel na youtube SRAMOTEN dogodek Alonsa. Če iz tega ne razbereš konteksta ti pa žal potem jaz ne morem pomagat
lizard je napisal/-a:SamoK pomiri se malo.
Kalos je napisal/-a:Lahko mu je žugal, ker ga je kar v nekaj ovinkih krepko zaprl, kar ti Braaz, verjetno nisi opazil če ne spremljaš dirke.
SamoK je napisal/-a:lizard je napisal/-a:SamoK pomiri se malo.
In ti si, kdo?
Clovek, svojo mnenje bom izrazal, pa ce ti skaces po trpalnicah..
Kaj te čejš, Refailtovci ste spet boga za jajce primli.. spet bo dez..
Renault VG je napisal/-a:RaVeN jaz sem pa mislil da si renaultovc
SrNa777 je napisal/-a:Kalos je napisal/-a:Lahko mu je žugal, ker ga je kar v nekaj ovinkih krepko zaprl, kar ti Braaz, verjetno nisi opazil če ne spremljaš dirke.
potem se morajo gospodu Alonsu vsi umaknit?? 2x prvak ni mogel v 30+ krogih mimo novinca v "slabšem" avtu in je zato Petrov kriv? Alonso je s tem samo pokazal kaki karakter je! naslova si itak letos nebi zaslužil! vsaka čast vettlu in red bullu!
Kalos je napisal/-a:SrNa777 je napisal/-a:Kalos je napisal/-a:Lahko mu je žugal, ker ga je kar v nekaj ovinkih krepko zaprl, kar ti Braaz, verjetno nisi opazil če ne spremljaš dirke.
potem se morajo gospodu Alonsu vsi umaknit?? 2x prvak ni mogel v 30+ krogih mimo novinca v "slabšem" avtu in je zato Petrov kriv? Alonso je s tem samo pokazal kaki karakter je! naslova si itak letos nebi zaslužil! vsaka čast vettlu in red bullu!
Ja a sem kje napisal da se mu mora umakniti? Napisal sem da ni nič narobe če nekomu požugaš, če bi bilo po vaše, zdej ne bi nihče več vozil v F1, ker vsak kdaj požuga...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov