Kemični je napisal/-a:Se pa tut vid, da ni alonso nč kej velik šparal na unem ovinku, tk da ni glih neki zgubo tam. Več mu je škodoval promet...
kljukec je napisal/-a:Kemični je napisal/-a:Se pa tut vid, da ni alonso nč kej velik šparal na unem ovinku, tk da ni glih neki zgubo tam. Več mu je škodoval promet...
tisto ni alonso- sm tud jst tko mislu- tisto je bil fiziko- alonso je šel ene 10 s kasneje mim
dare01 je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:Kemični je napisal/-a:Se pa tut vid, da ni alonso nč kej velik šparal na unem ovinku, tk da ni glih neki zgubo tam. Več mu je škodoval promet...
tisto ni alonso- sm tud jst tko mislu- tisto je bil fiziko- alonso je šel ene 10 s kasneje mim
ops: tako dolgo pišem da si me prehitel
kljukec je napisal/-a:dare01 je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:Kemični je napisal/-a:Se pa tut vid, da ni alonso nč kej velik šparal na unem ovinku, tk da ni glih neki zgubo tam. Več mu je škodoval promet...
ops: tako dolgo pišem da si me prehitel
se zgodi![]()
drgač pa k pravš da ti ni jasn zakva je še enkrat zravnal- njemu je dvakrat blokiralo kolo- tik predn je drugič zravnal- to pa dvomim da se zgodi pr 16 km/h![]()
ma vse je mogoče
sam jst vztrajam
MS- in ferrari
kljukec je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=Kb0tyPCGWKY&search=schumacher%20monaco
a je to kej opočasnjen?
k če ni pol je res vozu 16 km/h
tomson je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Kaj pomeni tisti E levo spodaj pod volanom![]()
![]()
pa kaj ti misliš da je amater al kaj da nea ve da ga kamera cel čas snema
logično da nebi tak očitno to naredil
![]()
![]()
SCHUMACHER
![]()
![]()
lipnik[b] je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:lipnik[b] je napisal/-a:Upoštevali smo 116. člen pravilnika: če dirkač z napako vpliva na rezultate tekmecev, se mu brišejo vsi časi,« dodaja komisar Verdegay.
LOL tale formula je že prov smešna ratalaMislm kakšna pravila majo to ... čudn da na progo ne dajo še krožnih križišč, pa v tunel v monaku še stacionarni radar pa pred ovinke ležeče policaje ... jao jao ...
Šumi je pč naredu napako alonso pa ostali so pa koj mogl jokat da je namerno ovirov ... sej je biv trening dost dovh da bi se prej izkazal.
Mene bi blo sram da bi tko dobu pole position pa zmago kukr ga je alonso v monacu... šumijov 5 mest (glede na okoliščine) je pa več kot zmaga, spet je nakazov da mu ni para
![]()
MI razložiš ka je KLELE alonso kriv![]()
![]()
![]()
kukr jst vem ni dau izjave na tiskovni konferenci gelde tega primera
KOmisarji so tko odločil in konc
glede na šumijevo preteklost me ne čudi tale primer v Monacu
![]()
važnodajealosnozmerusegakriv.press
LP
kukr vem so ostali vozniki hotl da bi mu clo na dirko prepovedal it ...
ManIAK je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Kaj pomeni tisti E levo spodaj pod volanom![]()
![]()
Lahko pove en, kaj pomeni tisti "E" ker jaz res newem...ops:
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost