Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Kdo bo svetovni prvak?

Hamilton
42
29%
Alonso
16
11%
Raikkonen
89
61%

Skupaj glasov : 147

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Po okt 22, 2007 2:53 pm

Kakšn Ferrari nkei, sej Massa ma tud Ferrari pa je bil 4. na konc, Zmagal so samo zarad Kimija ki je resnično legenda in mi j ežal ker ga morm gledat v tako bedni ekipip kot Je Ferrari
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Po okt 22, 2007 2:54 pm

PRODRIVE je napisal/-a:2005 pa ne tako nizko kot Renault 2007 8)

P.S.

Letos pa Renault ne bo mogel narediti nobene posebne izvedbe al Clia al Megana ne bo več reklam :wiihuu (nihče vas ne zapelje tako kot Renault :x ),ven ga bodo vlekle samo NCAP zvezdice,ki jih ima že "skoraj" vsak avto.
Zdej me pa napadite :oops:

je še pa zmeraj bolš kod pa audi ali pa vw ki jih sploh ni v f1
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Po okt 22, 2007 3:20 pm

to je tema o Formuli 1, ne pa o serijskih avtomobilih
OVER AND OUT

:!: :!: :!: KIMI :!: :!: :!:
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po okt 22, 2007 3:36 pm

Kaj mata pa VW pa Audi veze z F1, ta dva sta v drugih vodah,VW-Dakar,Audi DTM,letos prvaki :wiihuu ,saj se ve kdo je letos pa lani zmagu 24 ur LeMansa :pivo

FORZA FIČO :!: :!: ,ki je nesel Renaulta im Mercedesa
CARPE IMPREZAM

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po okt 22, 2007 3:40 pm

Jaz sem ZA da se ta tema zaklene,ker že vsi skupaj,z menoj vred,kratimo ugled avtomobilizma.com
CARPE IMPREZAM

donVito
Novinec

Kraj: Podlehnik

Napisal/-a donVito Po okt 22, 2007 3:42 pm

A nebi bilo lepo da bi se letos končola oba naslova za zeleno mizo :)

Ferrari bi dobil konstruktorskega, zaradi diskvalifikacije Mclarna. Hamilton pa bi bil svetovni zarad diskvalifikacijeje BMWjev.

Počo bi od veselja, da bi Ferrari zgubil naslov na ta način na katerega ga je dobil :)

A ni blo že butasto to da Mclarno dajo varuško da bo vse tak kot treba, ferrariju pa ne. Ko je Ferrari titi ki daje 1 vozniko vedno prednost. Al resno mislijo da je Kimi čist samostojno, brez pomoči Masse zmagal in postal SP!

Sam kaj ko pa je to odločitev FIA

Ker mislim da vsi vemo, da če bi bilo obratno, da če bi s diskvalifikacijo doibil Ferrari naslov da bi to nardili!

UPAM MOĆNO UPAM DA BO MCLARNOVA PRITOŽBA USPEŠNA

Slika

Slika

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Po okt 22, 2007 3:51 pm

:roll:
Zadnjič spremenil Salieri, dne Po okt 22, 2007 3:54 pm, skupaj popravljeno 3 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Po okt 22, 2007 3:52 pm

donVito čestitam! si pavi športnik ;) :roll:
Slika

donVito
Novinec

Napisal/-a donVito Po okt 22, 2007 3:56 pm

Doc_ A ko se ferrari kaj pritužuje pa je vse cool? Mislim a ni bolano to vse skupaj?

Privoščim Kimiju naslov. Najhuje kaj bi bilo možno bi bilo da bi ga dobil Alonso. Sam bolano mi je ko vse kar ni v interesu Ferrarija je narobe! Sedaj so imeli dokaze da so 4 avti nelegalni(ne usttrzajo pravilniku) pa ne narediju nič. Ker bi seveda bogi Ferrari izgubil naslov.

Zdelo pa bi se mi zelo zelo lepo, da bi ferari izgubil naslov s svojim orožjem. ZELENO MIZO!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po okt 22, 2007 4:39 pm

Men že od vsega začetka ferari ni prav niti malo všeč........ker če že imajo neko ekipno sodelovanje naj delujejo kot ekipa ne pa kot ekipa, ki je samo za najbolšega.... če maš dva dirkača jima moraš dat obema enake možnosti........ne pa to....Sprva so mi bili še dobri... ampak ko pa je v avstriji zmagal shumaher na račun drugega so se mi pa zasrali....bolj uglajeno mi je deloval mclaren ampak od letos tudi ta ne več....

Mi pa nekaj drugega ni jasno........ jaz izdam. ti uporabiš in si kriv ti ker si uporabo? Kaj pa jaz ko sem izdal? to pa je normalno? Se pravi normalno je izdajat kaznivo pa je uporabljat? skregano z etiko in logiko.....ampak ferari ferari.... se mi zdi da je ferari še samo za mulce, ki sicer ljubijo hitrost ne znajo pa tekmovat....

Favorit mi je pa jasno da renault........ ampak če uporabljajo promil znanja in tehnike, ki jih imajo drugač v osebnih avtih........ pol mi je vse jasno zakaj ne zmagujejo.....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

wolly
Novinec

Napisal/-a wolly Po okt 22, 2007 4:49 pm

to ja kimi to mi deli, mclaren je k.... ;) ;) ;) ;) ;) :!: :!: :!:

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doc_ Po okt 22, 2007 4:50 pm

donVito je napisal/-a:Doc_ A ko se ferrari kaj pritužuje pa je vse cool? Mislim a ni bolano to vse skupaj?

Privoščim Kimiju naslov. Najhuje kaj bi bilo možno bi bilo da bi ga dobil Alonso. Sam bolano mi je ko vse kar ni v interesu Ferrarija je narobe! Sedaj so imeli dokaze da so 4 avti nelegalni(ne usttrzajo pravilniku) pa ne narediju nič. Ker bi seveda bogi Ferrari izgubil naslov.

Zdelo pa bi se mi zelo zelo lepo, da bi ferari izgubil naslov s svojim orožjem. ZELENO MIZO!

ma dej no... poglej kaj so vse dovolili in pogledali skozi prste kadr je blo potrebno hemiltonu....

še 1x bravo, si pravi športnik :!: :roll: :?
Slika

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po okt 22, 2007 4:56 pm

no če ne moremo nehati pa nekaj heca http://www.youtube.com/watch?v=-VW2oAkjcJ4
in kako se je počutil pri McLarnu http://www.youtube.com/watch?v=b3oW-qK7z7U
namesto v boxe k ronniju ,pač na jahto
CARPE IMPREZAM

donVito
Novinec

Napisal/-a donVito Po okt 22, 2007 5:13 pm

Doc_ Kaj so spregledali, za vse kaj je naredil je dobil kazen.

No zdaj pa ko drugi naredijo napako pa ne dobijo kazni, ker bi škodilo Ferrariju.

Zdaj pa reči da ni tako, vse bedarije ki so se letos delale so bile kaznovane, le ta ne!

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doc_ Po okt 22, 2007 5:19 pm

donVito je napisal/-a:Doc_ Kaj so spregledali, za vse kaj je naredil je dobil kazen.

No zdaj pa ko drugi naredijo napako pa ne dobijo kazni, ker bi škodilo Ferrariju.

Zdaj pa reči da ni tako, vse bedarije ki so se letos delale so bile kaznovane, le ta ne!

aja?? kaj je narefil hemilton v soboto?? si mogoče spregledal??
Slika

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Po okt 22, 2007 5:21 pm

donVito, lepo umolkni ker se smešiš.

Če bi bile stvari pravične bi že poleti v aferi vzeli vse točke Hamiltonu in Alonsu, tako da ne jokaj.
To da je Massa pomagal Raikkonenu je kristalno jasno.Mislm, ne vem, a mislš da si toplo vodo odkril? Kolikokrat v zgodovini so to počeli dirkači, celo posodili avto vozniku v istem moštvu!
Hamiltonu so spregledali mešetarjenje z gumami, potem oviranje Raikonena v soboto in to je samo ta vikend. Hamilton je zelo dober pilot, ampak bo mogu še mal dozoret ker je delal začetniške napake v zadnih 2 dirkah.
Raikonen je to kaznoval in mu vzel naslov pred nosom.

Tko pač je in tudi s pritožbo ne bo nič. Ker če jim sedaj vzamejo naslov bi znalo biti da se Ferrari umakne iz F1.

@Williamscar: Renault je v F1 dozorel pred Ferrarijem? Bwahaha. A ti mogoče veš kera ekipa je že od samega začetka vseskozi prisotna v F1?

MIslm, ob takih izjavah predlagam zaklep.
Slika

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po okt 22, 2007 5:21 pm

:lol: :lol: X 2, eni se pač ne morejo sprijazniti da je FERRARI PRVAK
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po okt 22, 2007 5:40 pm

Samo mislim,da bojo zj eni pa res odkrii toplo vodo če ne še kaj drugega toplega :lol: :lol:
Glede tega,da je massa pomagal Kimiju do naslova je vsem kristalno jasno in zato tudi Ferrari kot ekipa deluje kot ekipa,ker si medsebojno pomagajo in četudi ni fer blo včasih do Barricelota tudi do Masse sedaj ni a za ekipno veselje in za uspeh ekipe moraš včasih žrtvovat vse in tega se pri Ferrariju zavedajo vsi.Včasih moraš potrpet,če želiš,da ekipa kot ekipa zmaguje in v tem primeru postane prvak sveta.
Sej v ekipi sta dva dirkača,ki naj bi delovaa simbiozno ne pa tko kot Alonso in Hamilgton,ki sta dokazala,da sta nezrela in nedorasla temu športu in športu na sploh.Kje so tisti časi ko je veljalo v športu tudi to,da tekmuješ ne le zmaguješ.Prow privoščil bi Alonsu in hamilgtonu,da bi včeraj oba zaradi svojega rivalstva ostala na pesku a se mi želja ni uresničila a me je kljub temu razveselil Kimi,ki jim je vzel naslov.
Nevem ampak ti dirkači bi morali malo sodelovat v ekipi a če jih ekipa ni sposobna pripravit do sodelovanja in žrtvovanja za ekipo potemtakem je zame nesposobna in zelena prov ekipa sama.Pri Ferrariju mam občutek,da res delujejo vsi za enega eden za vse pa četudi ob tem zgubiš kakšne stopničke.
Sreči ima Ferrari zadnje čase voznike,ki si medsebojno pomagajo in sodelujejo.Močno dvomim,da bi Alonso ali Hamilgton žrtvoval stopničke in pomagal timskemu kolegu,da bi osvojil naslov,če se še na progi nista spsobna zadržat in se temu prmerno obnašat in morta pokazat vso svojo trmo in nezrelost.
Sicer pa mi je kimi včeraj polepšal dan,ker res nisem imel niti kančka upanja,da bu uspelo skor neverjetno ampak je Ferrari še enkrt pokazal zobe in se z timskim delom pognal po dve lovoriki.
BRAVO FERRARI in upam,da v naslednjem letu ponovimo takšen spektakel kot je bil včeraj.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

donVito
Novinec

Napisal/-a donVito Po okt 22, 2007 5:46 pm

Sodelovanje pa je prepovedano! Zato je Mclaren celo dobo varuško :) :) :)

Mislim brezveze vse, kregat pa se tud ne mislim. Ker nima smisla s tifoziji.

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Po okt 22, 2007 5:47 pm

@lisko, tudi Ferrarijev inženir je kaznovan

+ Ferrari se ni okoristil z mclarnovimi podatki
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov