Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Če okt 04, 2007 4:30 pm

tomson je napisal/-a:Hamilton pod lupo FIA-e
http://www.rtvslo.si/sport/modload.php? ... c_id=36002

kot je videti na posnetku, se vidi kako Hamilton gre preširoko v ovinek in je tako bil Webber primoran zabremzati, Vettel pa se mu zaleti v rit, saj ni pričakoval take poteze od Hamiltona
pa še preblizu SC je vozo

kaj bi dal da mu odvzamejo zmago,pošteno bi blo glede na vse okoliščine skozi celo leto
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
kocka430
Nov uporabnik

Kraj: Izlake

Napisal/-a kocka430 Če okt 04, 2007 8:52 pm

Nevem zakaj se eni sprašujete , zakaj lahko Hamiltona primerjamo z Schumaherjem.ZAME je bil Schumaher in bo vedno ostal ena največja baraba v f1 kar jih je bilo.Sedaj se pa še pišete , da bi morali Mclarna izklljučiti za eno ali dve sezone.Jaz bi Ferrari izklučil ne samo za dve sezoni ampak za vedno , ker je to prvo moštvo , ki je začelo goljufati v F1 in potem so morali še drugi če so hoteli vstati v F1.Gledam po drugih forumih ko nekateri pišejo , Mclaren si priboril prvo štartno mesto z nekaj delov Ferrarija.To mi gre njabolj na živce.Ok res je , da je Mclaren goljufal , in da so ga dobili.Ampak sedaj mi pa še vedno ni jasno zakaj skoraj na vsaki dirki ne zmaga Ferrari , če ima enake dele kot Mclaren ali pa še boljše.Tako , da ni Ferari vse kar vi mislite.....
Slika
ŠKODA OCTAVIA II RULZ

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Če okt 04, 2007 9:03 pm

kocka430 je napisal/-a:Nevem zakaj se eni sprašujete , zakaj lahko Hamiltona primerjamo z Schumaherjem.ZAME je bil Schumaher in bo vedno ostal ena največja baraba v f1 kar jih je bilo.Sedaj se pa še pišete , da bi morali Mclarna izklljučiti za eno ali dve sezone.Jaz bi Ferrari izklučil ne samo za dve sezoni ampak za vedno , ker je to prvo moštvo , ki je začelo goljufati v F1 in potem so morali še drugi če so hoteli vstati v F1.Gledam po drugih forumih ko nekateri pišejo , Mclaren si priboril prvo štartno mesto z nekaj delov Ferrarija.To mi gre njabolj na živce.Ok res je , da je Mclaren goljufal , in da so ga dobili.Ampak sedaj mi pa še vedno ni jasno zakaj skoraj na vsaki dirki ne zmaga Ferrari , če ima enake dele kot Mclaren ali pa še boljše.Tako , da ni Ferari vse kar vi mislite.....

to je zgolj tvoje mnenje

dejstvo je, da je Schumacher eno najbolj prepoznavno ime v formuli ena, pa ne po zaslugi tega kakšna baraba je bil, AMPAK ZATO KER JE POKAZAL KAKŠNE VRLINE POTREBUJE VRHUNSKI DIRKAČ IN ON JE TO BIL :!:

zakaj mclaren zmaguje in ne Ferrari, če ima Ferrari enake dele kot mclaren :?: še enkrat premisli kaj si napiso :roll:
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
mstk
Nov uporabnik

Kraj: zamostec

Napisal/-a mstk Če okt 04, 2007 9:25 pm

js bi mu tud uzel zmago pa bi zmagu kovalajnen(renault). :D
prvenstvo bi ratalo zanimaivo ampak po eni strani se mi bi zdelo pa tud nepravicno saj si bi poba tud zasluzu naslov. sam mal se mi zdi bl cudn obcutk da bi bil prvak rooke pa ne vem zakaj.

a pa je more kdo vidu video na youtubu ko naj bi pokazal kaj je hamilton delal in ce je mozno ta video se kje ogledat ker na youtubu so ga ka skinli mislm(ma kdo se kak link)

lp
BOMO VIDLI JE REKU TA SLEPI!!! :D

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Pe okt 05, 2007 5:19 am

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Pe okt 05, 2007 6:07 am

ne verjamem, da bo sploh dobil kakšno kazen za ta manever, čeprav bi jo lahko dobil, saj je bil posredno res vpleten v nesrečo.

Vprašajte se, kakšen stil vožnje in način vožnje bo me Hamilton čez nekaj let? Po moje bi znal biti šofer, kateri "bo namazan" z vsemi "dodatki".. :?

Lp

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe okt 05, 2007 8:59 am

TomyBoy2 je napisal/-a:http://uk.youtube.com/watch?v=O_7vB-8eFtk

Čista svinjarija Hamiltona!!! To sem opozarjal (ko sem gledal v živo) že, ko je na tak način zajebaval Alonsa....tko da zgleda da smo dobil novga šumaher juniorja broj II. ... polek že obstoječega juniorja de la Massa ;) :(

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Pe okt 05, 2007 9:06 am

radar je napisal/-a:ne verjamem, da bo sploh dobil kakšno kazen za ta manever, čeprav bi jo lahko dobil, saj je bil posredno res vpleten v nesrečo.

Vprašajte se, kakšen stil vožnje in način vožnje bo me Hamilton čez nekaj let? Po moje bi znal biti šofer, kateri "bo namazan" z vsemi "dodatki".. :?

Lp

Vettel je dobil kazen 10 mest nazaj zaradi tega. Vsaj on tok pravi.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Pe okt 05, 2007 7:47 pm

Uribobo je napisal/-a:
radar je napisal/-a:ne verjamem, da bo sploh dobil kakšno kazen za ta manever, čeprav bi jo lahko dobil, saj je bil posredno res vpleten v nesrečo.

Lp

Vettel je dobil kazen 10 mest nazaj zaradi tega. Vsaj on tok pravi.

so mu umaknili kazen ;)

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan So okt 06, 2007 2:47 pm

FIA je odločila, da Hamilton ne bo kaznovan za zaviranje na prejšnji dirki.

Spyker pa je prodal svojo F1 ekipo:
http://www.autoblog.com/2007/10/06/offi ... team-sold/

z dobičkom :P
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To okt 09, 2007 1:44 pm

Ron Denis je povedal, da bo po VN Brazilije odprl pogovore in pustil možnost prestopov. Po boksih McLarna se sicer že govori, da pride namesto Alonsa ali Rosberg ali Heidfeld, za katerima pa naj bi stal dobavitelj motorjev Mercedes.

Povedal je tudi, da bosta oba voznika v Interlagosu imela enakovreden položaj.

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Napisal/-a tomson To okt 09, 2007 2:46 pm

Rosberg naj gre rajši k Ferrariju

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če okt 11, 2007 12:57 pm

RTVSLO je napisal/-a:Z Briatorejem že vse dogovorjeno

Toyota ponujala 150 milijonov dolarjev

Formula 1 2007, 11. oktober 2007 12:43
Ljubljana - RTV SLO

Vedno dobro obveščeni nemški časopis Bild je objavil novico, da je Fernando Alonso podpisal pismo namere za prestop k Renaultu.

Dokumentu naj bi sledil podpis 3-letne pogodbe, vendar samo, če se bo dvakratni prvak uspešno pogodil z McLarnom. Z njim ga veže pogodba še za naslednje leto. Tako bosta Alonso in vodja Renaulta Flavio Briatore po enem letu spet združena.

Pred tem je v javnost pricurljala novica, da je Toyota Špancu za podpis triletne pogodbe ponudila neverjetnih 150 milijonov dolarjev. Denarna ponudba japonskega moštva s sedežem v Kölnu je podobna zaslužku Michaela Schumacherja v zadnjih letih pri Ferrariju.

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Napisal/-a tomson Če okt 11, 2007 1:12 pm

Glede na to, da Ron Dennis podpira odprt pogovor o naslednji sezoni, je čisto verjetno, da bo drugo leto Alonso končal pri Mclarnu.

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Pe okt 12, 2007 6:19 am

Je Alonso že podpisal?
Fernando Alonso naj bi se vrnil k Renaultu. Španec naj bi že podpisal triletno ''rezervacijo''.

Ali je Alonso prestopil k Renaultu? Fernando Alonso se je več kot očitno naveličal sedanjega moštva McLaren, zato išče izhod v sili. Tega je očitno našel pri svojem nekdanjem moštvu Renault, s katerim je dvakrat osvojil naslov prvaka. Pri Renaultu si hitrega Španca seveda sprt želijo v svojih vrstah, za kaj naj bi zeleno luč dal tudi šef koncerna Renault Carlos Ghosn, ki je Alonsu za triletno pogodbo pripravljen plačati tudi zelo zajeten kup denarja. Govori se o 22 milijonih evrov na sezono, od tega naj bi jih sedem milijonov primaknil sedanji glavni sponzor ekipe ING.

Fernanda Alonsa so skušal privabiti tudi pri Toyoti, kjer naj bi mu ponudili kar 35 milijonov evrov na sezono za podpis triletne pogodbe. A trenutno nič ne kaže, da se bodo pri Toyoti lahko v naslednji sezoni borili za naslov prvaka. Alonso je bil v igri tudi kot zamenjava za Felipa Masso pri Ferrariju, a tam bi naletel na Kimija Raikkonena. In si seveda spet ne bi uspel zagotoviti statusa dirkača številka ena v moštvu.

Dokončen podpis pogodbe z Renaultom, ki naj bi začela veljat s 1. januarjem 2008 in bi trajala vsaj tri sezone, je zdaj odvisen tudi višine odškodnine, ki jo bo za predčasen odhod iz McLarna zahtevalo moštvo Rona Dennisa. S tem denarjem bi Denis lahko vsaj delno poplačal kazen, ki so si jo srebrni prislužili v vohunski aferi Stepneygate.

vir: 24 ur

Lp

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Pe okt 12, 2007 7:20 am

sam tolk jamranja pa jokanja dirkača, ki se bori za naslov prvaka pa še ne

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe okt 12, 2007 12:29 pm

kako je zdaj s prestopom Alonsa? kam gre?

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf Pe okt 12, 2007 12:34 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:kako je zdaj s prestopom Alonsa? kam gre?

Domov spat.

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 Pe okt 12, 2007 12:36 pm

Na TXT slovenija so napisali, da je že podpisal 3 letno pogodbo z renaultom ampak notri tudi piše da bo pogodba začela veljati če se Alonsu uspe zmenit z Mclarnom. Govori se tudi, da ko je Dennis slišal za to, da je dvignil odškodnino na 50 miljonov dolarjev(se mi zdi da je ta valuta ) za prestop.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe okt 12, 2007 12:38 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:kako je zdaj s prestopom Alonsa? kam gre?

Nazaj v Renault pa bomo vsi zadovolni...no vsaj večina.
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost