cliouser je napisal/-a:Joj kaki kekci![]()
Verjetno bo moje razmisljanje delezno kritik, samo pol pa mi naj nekdo predstavi KOGA bolj sposobnega za komentiranje F1 dirk v SLOVENIJI :?:
cliouser je napisal/-a:
Je ze morda res, da naredi tu pa tam kaki kiks, (vsaj nasmejis se poleg, ce ne druga) samo moje prepricanje je da je kljub vsemu eden izmed boljsih mojstrov za F1 v Sloveniji.
Verjetno bo moje razmisljanje delezno kritik, samo pol pa mi naj nekdo predstavi KOGA bolj sposobnega za komentiranje F1 dirk v SLOVENIJI
MIHELIČ!!!
preden je ta "kekec" in POP tv dobil licenco, jo je imela nacionalka Slovenija II in komentator je bil mihelič če se ne motim!!
Model je že takrat obvladal!!
mislim da mihelič komentira tudi prenose moto dirk na SLOII in kar pove je veliko dobrih stvari!! ne pa alešič, ko pozna vse trače, glede F1 pa pove bol malo pametnih stvari!!!
Eurosport ma pa sploh dobre komentatorja, tko da se splača poslušat...!
Speedfighter je napisal/-a:Tomaz40, te morm popravit:dejansko je Ališič večkrat skozi dirko poudaril, da bi raj videl dirko 18dirkačev brez Ferrarija na stezi, kot pa dirko šestih...kar je skrajno neprimeren komentar za nevtralnega komentatorja, kaj šele za nekoga, ki po tvojih besedah navija za Schumija in ferrari(čeprav je iz letošnjih kometarjev očitno, da temu NI tako!)...
Tomaz40 je napisal/-a:Poleg tega je Ališič rekel, da bi blo bolš, če bi tisto šikano postavl, pa bi se vozil 18 dirkalnikov, kot da so upoštevali Ferrari in se jih je vozilo 6.
golf_c je napisal/-a:cliouser je napisal/-a:
Je ze morda res, da naredi tu pa tam kaki kiks, (vsaj nasmejis se poleg, ce ne druga) samo moje prepricanje je da je kljub vsemu eden izmed boljsih mojstrov za F1 v Sloveniji.
Verjetno bo moje razmisljanje delezno kritik, samo pol pa mi naj nekdo predstavi KOGA bolj sposobnega za komentiranje F1 dirk v SLOVENIJI
on tu pa tam kej prov pove...drgač ga pa skos kiksa
drgač je pa v sloveniji dost poznavalcev f1 k bi lahko komentiral dirke velik bolš k pa ališič....ampak bojo pršli na vrsto šele ko se bo gospod vseznalec ališič odloču da ma pouhn kufer vsega in bo nehu, dokler bo pa on hotu to delat bo pa to delu in ga ne bo noben skenslu....zakaj je pa tako se pa ve....če pa kdo ne ve naj se pa pozanima
Tomaz40 je napisal/-a:Drugač pa glede navijanja Ališiča: Poznam ljudi, ki na vsaki dirki opazijo VSAJ 3-4 komentarje, ki potrjujejo to da Ališič navija za MS in se derejo da ni nepristranski
kljukec je napisal/-a:alešič je fan MS to je dejstvo
killah bee je napisal/-a:Kwa pa bluzte vsi kle![]()
Ališič ni pristranski ali nepristranski do nobenega moštva,itak si vsak po svoje razlaga tisto kar sliši, tipo je rekel pravilno,bolje bi bilo gledati 18 dirkalnikov na stezi,kot pa 6,v primeru,če bi se Ferrari sam odločil za bojkot,če postavijo šikano,kar je razumljivo:
Ferrari proti Minardiju in Jordanu ali Mclaren proti Renaultu,Williamsu,Hondi,Toyoti itd...
Beri pazljivo rekel je ,bolje za gledalce pred TV in tiste,ki so kupili vstopnice in prišli iz več 1000 km daleč
Sej se zgodi ,pa tukaj ga je Michelin usral zelooo,pač so prepozno videli ,da gume niso za na dirko,zato so predlagali šikano,why not,kaj bi se s tem spremenilo,itaq vsako leto malo spremenijo dirkališče,delajo bolj ostre šikane ,bolj odprte itd... , tukaj je bil pa velik problem ane![]()
Glede komentiranja: Pravte ,da bi bilo veliko ljudi za tak posel.Teoretično že mogoče ,vprašanje je pa če bi zdržali vse pritiske in napore,tukaj ne zagovarjam nobenega,samo vem kako težko je to delat,in Ališič je rojen za to,pač b****r,ampak taprav za tak posel.Da boste vedeli,da je prav on zadolžen skoraj za vse,za vse prispevke in dogodke okoli F1,pomagačev ima pa zelo malo,tako tukaj tudi živci trpijo,kar se pozna,je pa vseeno model ,da večjiga ni.
Če se še kaj spomnim pa napišem![]()
Tolk o Ališiču,nadaljujte naprej o VN ZDA
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov