B|ind je napisal/-a::lol: Mirsad![]()
![]()
Patrik.. ime mu je Miran btw.usaj kok js vem
![]()
Banka Slovenije, Miran Ališič...get my drift

lublancan je napisal/-a:B|ind je napisal/-a::lol: Mirsad![]()
![]()
Patrik.. ime mu je Miran btw.usaj kok js vem
![]()
originalno je kr lepo mirsad
pa baje ma neke veze z ecclestonom oz. slavico
Tomaz40 je napisal/-a:@jakaracman: Ok da se ne bova pričkala bom še to povedal pol pa dal mir.
Michelin je blamažo že dosegel. Sam je priznal, da so gume slabe in niso varne. To je uradno priznal in se opravičil vsem prizadetim.Lahko bi bli tih, po nesrečah pa bi se se zgovarjal na milijon razlogov( slabo centrirane gume, ker je stroj za centriranje crknu, narobe montirane gume, slab material za gume od svojih podizvajalcev...) Mislim pa da ti govoriš o menjavi gum med driko, jest pa govorim o menjavo med kvalifikacijami in dirko.
Gum niso smeli menjat, čeprav so bile nove gume tiste za Barcelono že na poti v ZDA. FIA je sama rekla, da menjavo gum med kvalifikacijami in dirko ne more dovolit, ker bi s tem kršila lastno pravilo.jakaracman je napisal/-a:Tega v prvilniku ni, o kazni vsakic sproti odlocajo komisarji na dirki (beri pravilnik). Pa to itak ni pomembno, ker jih NE BI kaznovali (beri dopis FIE Michelinu)
Ja odločajo vsakič sproti, amapk komisarji se zopet odločajo po pravilniku, ki zahteva za določeno kršitev točno določeno kazen. Komisarji se tut ne morjo kar zmišljevat kakšno kazen bodo nalimal nekomu, ki je npr:zapeljal čez črto ob izvozu iz boksov, ampak v pravilniku piše da je kazen za tak prekršek vožnja skozi bokse.
Glede tega, da bi FIA vzela 10 krogov za merilo varnosti pa nisem nikjer prebral in če je res se opravičujem za napačne informacije. A lahko daš link?
Mirsad & FIA je napisal/-a:Michelin je kršil pravila že ob prihodu na dirko.![]()
![]()
FIA: 2005 UNITED STATES GRAND PRIX;20.06.2005
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:Mirsad & FIA je napisal/-a:Michelin je kršil pravila že ob prihodu na dirko.![]()
![]()
noben nebi pogrešal Ferrari-ja če nebi nastopil na dirkiMischelin-ovci pa mislijo da se bo svet podrl če nebodo dirkali
![]()
vsem 7 ekipam bi dal prepoved dirkanja na najmanj 2 dirkah
McLaren je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:Mirsad & FIA je napisal/-a:Michelin je kršil pravila že ob prihodu na dirko.![]()
![]()
noben nebi pogrešal Ferrari-ja če nebi nastopil na dirkiMischelin-ovci pa mislijo da se bo svet podrl če nebodo dirkali
![]()
Da ker Ferrari drugače itaq nima možnosti za stopničke
Vstopnice pa bodo gledalci lahko vnovčili na dirki chap-carja.
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:Mirsad & FIA je napisal/-a:Michelin je kršil pravila že ob prihodu na dirko.![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov